Merhabalar,
Baktım defender alanlar bir sevinçle arabasına kavuşmanın sevinciyle
buraya yazıyor arabasını tanıtıyor bende sevincimi paylaşmalıyım dedim.
Manta'mı şubat ayında aldım. 87 model ingiliz 2,5 benzin/lpg.
Aldığımda bir miktar bakıma ihtiyacı vardı.
Debriyaj merkezleri, devirdaim komple, filtreler, buji ve kabloları, sağ-sol rot başları,
tüm yağları, takozları ve gereken bazı ıvır-zıvır kayalardan alınıp takıldı.
Ayrıca ingiltereden elektronik ateşlemeli distribitör ve bobinini getirtip taktırdım.
İç kısmında herhangi bir yalıtım yoktu ve ön koltukları roverden sökülme yerine uymayan
hareket etmeyen çok uydurma halde, arkalar ise berbat halde idi. Tümünü söküp attım,
tüm zemini hem ısı hemde ses için 2 kat izolasyon malzemesi ile kapladım üzerine lastik döşettim.
Öncesinde yanındaki ile zor anlaşırken şimdi müzik dinleyebiliyorum.
Koltuklara gelince önlere mercedes vito taktım, arkada ise doblo koltuğu bence harika oldu.
Jantlarda discovery orjinal jantları taktım.
Baktım defender alanlar bir sevinçle arabasına kavuşmanın sevinciyle
buraya yazıyor arabasını tanıtıyor bende sevincimi paylaşmalıyım dedim.
Manta'mı şubat ayında aldım. 87 model ingiliz 2,5 benzin/lpg.
Aldığımda bir miktar bakıma ihtiyacı vardı.
Debriyaj merkezleri, devirdaim komple, filtreler, buji ve kabloları, sağ-sol rot başları,
tüm yağları, takozları ve gereken bazı ıvır-zıvır kayalardan alınıp takıldı.
Ayrıca ingiltereden elektronik ateşlemeli distribitör ve bobinini getirtip taktırdım.
İç kısmında herhangi bir yalıtım yoktu ve ön koltukları roverden sökülme yerine uymayan
hareket etmeyen çok uydurma halde, arkalar ise berbat halde idi. Tümünü söküp attım,
tüm zemini hem ısı hemde ses için 2 kat izolasyon malzemesi ile kapladım üzerine lastik döşettim.
Öncesinde yanındaki ile zor anlaşırken şimdi müzik dinleyebiliyorum.
Koltuklara gelince önlere mercedes vito taktım, arkada ise doblo koltuğu bence harika oldu.
Jantlarda discovery orjinal jantları taktım.