Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ 8 ÖN ARKA DİFFRENSİYEL
Selamlar defransiyeli çıplakmı veriyorsun yoksa uslerinde firen sistemide dahilmi ? Merakımı hoş gur 41/10 defransiyeli sukup yerine ne takacaksın.
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
HAYATA ANLAM KATAN ENDER İNSANLARDAN BİRİYDİ FARUK AĞABEY .
DİLİM VARMASADA ALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALAN EŞİ VE ÇOCUKLARINA BÜYÜK SABIR DİLİYORUZ .ALİ UĞURLUOL VE AİLESİ...
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor
Konuyu takip ediyorum aracınız gerçekten çok güzel oluyor çogu gitmiş azı kalmış kendi bekleyişlerimi hatırlıyorumda allah kolaylık versin ilk kullanmanızda kendininizle gurur duyacaksınız ...
Yükseltme yapıcaksan makaslarla oynamadan makas baglantılarını defransiyelin özerine taşı daha iyi netice alırsın. ( firen borularını uzatman ve defransiyellere hafif acı vermen gerekir ve sonuç mukemmel hiç bir yere surtme olmaz ) şimdiden kolay gelsin...
Ynt: CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar
Arkadaşlar 120km lpg be normal olarak çıkıyor. Benzinde katran sonda dikkat li olmak gerekiyor rot balans olduğu halde titreme oluyor...
Ynt: Yedek Parça Olarak Satılık CJ-6
selamlar kaporta duruyorsa komple kaportayı alabilirim 0532 615 16 04 aracın son durumu nedir bilgi içinde ararsanız sevinirim .
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
Selamlar antalya koçtaş ta çadır var uyku tumumu ise 3.4 tane eksi onluk kalmış bilginize
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
Herkeze selamlar hareket 22 si (cuma ) günü saat kaçta olacak.
Evet nedeni ise 35 olması resimdeki batan pajeroda 33 var o batıyor bu lastikler bizim araçlarımızın yere temasını geniş yüzeye yayıyor zaten araç hafif hiç zorlanmadan devam.
Selamlar lastiklerimiz aynı lastikler su geçişi ,kar,(havayı35 bar olarak), kumda çamurda ,balçıkta ,kayada çok iyi tek kütü tarafı yagmurlu havda biraz kayması normalde 25 30 bar hava çok ideal.
Şafta dikkat ettimde onuda yeniden yapılmıştı .
<dikkat 35 lastiklerle en uyumlu şanzıman t 18 4ileri şanzımandır imkanın musayitse şimdiden taktır. Ben iki kere masraf etmiştim.
Çağla bey allah size sabır versin ben iki senedir keyifle kullanıyorum ama çok meşakkatli bir süreç içindesiniz ama bittiğinde gezmek harika bir duygu size tavsiyem yükseltmeyi makasları defransiyel üstüne almanız o zaman 35 lastik sorun çıkarmıyor. ama...