Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,364
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Off_Road' Alıntı:
Bencede dogru bir teshis .... Antalyali katilimcilarin ayri bir liste olacagi konusu bana cokda gercekci gelmedi acikcasi .... yinede ortada acikca cok iyi bir organizasyon komitesi var ve bunu kesif gezisinde de zaten ispatladilar.. o yuzden listede kac tane orijni Antalya yazan katilimci var bence onemsiz ...

Sevgili arkadaşım söylevinizden iyi niyetiniz dışında bir ön yargıyı yorumlamak istemem kendi adıma..
Şunu bilmenizi isterimki Bu listeyi açma biçimi sadece reel mizafirlerimizin tesbiti içindir..

Antoff ( Antalya offroad takımı ) var olan bir gerçektir.Örnek bir topluluktur..

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cihanülker' Alıntı:
Ertuğrul bey ne demek istediğinizi anlayamadım , biz sadece Antalya listesini ayrı yazalım dedik , zaten Antalya grubu Antalyada böyle yapmamızın sebebi ,kaç misafirimzin olacağını tespit edip ona göre ayarlamaları yapamak adına idi ,daha evvelki sayfalara bakarsanız ,Antalyalı dostlarımızın isimlerini görürsünüz , ben anlayamadım ne demek istediğinizi ,bir açıklarsanız sevinirim
Daha onceki sayfalarin tumumu hemde birden fazla kere okudum ...bu organizasyonun Antalyali arkadaslarin onculugundemi dersiniz destegiylemi ...sonucta ayni sey.. Antalyali arkadaslarin ayri bir listede yayinlanacagini okumadim ..belkide gormedim .. Katilimcilar konusunda bu konuyu teshis eden arkadasimiza katildigimi soyleyip organizasyonun goruldugu kadariyla cok iyi ve kendilerini zaten ispatlamis bir grup oldugunu yazdim ... baska ne gibi bir aciklama bekliyorsunuz ben anlamadim ??

Bencede dogru bir teshis .... Antalyali katilimcilarin ayri bir liste olacagi konusu bana cokda gercekci gelmedi acikcasi

yukarıdaki yazdığınız cümleyi anlayamadım ??? ???

cihanülker' Alıntı:
Bencede dogru bir teshis .... Antalyali katilimcilarin ayri bir liste olacagi konusu bana cokda gercekci gelmedi acikcasi

siz boyle iyi niyeti bir cumleyi okuz altinda buzagi aramak gibi didikleyip boyle kotu imalar cikarip defalarca cevaplar yazacaksaniz... beni listeden cikarin.. cok sasirdim gercekten...
size kendi aranizda keyifli geziler diliyorum ..

Off_Road' Alıntı:
siz boyle iyi niyeti bir cumleyi okuz altinda buzagi aramak gibi didikleyip boyle kotu imalar cikarip defalarca cevaplar yazacaksaniz... beni listeden cikarin.. cok sasirdim gercekten...
size kendi aranizda keyifli geziler diliyorum ..

estafurullah ertuğrul bey ,esas siz yanlış anlamışsınız ,ben öküz altında buzağı filan aramıyorum ,kötü ima filan da aramıyorum ,sadece yazdığınız cümleyi anlayamadığım için size sordum bunda bir mahsur yok bence , lütfen beni yanlış anlamayın ,siz yazdığınız için sordum ,
sizi aramızda görmekten zevk duyarız ,yüz ifadelerimiz gözükmediği için bazen böyle yanlış anlaşılmaların olduğunu düşünüyorum ,sizide tekrar kırdıysam özür dilerim

Ertuğrul Bey; :smiley:
Mimiklerin eksikliğinden dolayı yanlış anlama var sanırım. :smiley:
Sevgili dostumuz Cihan,sizin teşhisinize katıldığını belirtip,bu yüzden anlamadığını yazmış.
Yoksa öyle başka şeyler aramak felan değil.
Sadece,tam olarak anlaşılamamış olmak yüzünden... :smiley:

Sonuç;
Türkçenin ve mimiklerin azizliğine sebebiyle bir yanlış anlama sözkonusu gibi görünüyor :D

Pardon,Cihan yazmış zaten :smiley:

cihanülker' Alıntı:

ertuğrul kardeşim ..
Bir gerçek aradığınızı düşündüm bende okuyunca..ön yargım olmaz hiç bir koşulda..yanlış anlaşıldımız sadece..
Erkan kardeşimin söylevi gibi ..Bu organizasyona katılıp bizlerin mimiklerinide görmenizi dilerim..
Sevgiyle kalın :smiley:

Bu organizasyonların sebebide bu değil mi zaten,insanlar heryerde kamp yapabilir yada doğaya çıkıp orada offroad adına birşeyler yaşayabilir.Ama böyle organizasyonlar sayesinde sadece netten yazıştığımız insanlar ile yüzü görüşüp birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı yaratmaktır.Şimdi Ertuğrul arkadaşımız da Cihan ı yüzyüze tanımış olsa,böyle bir niyeti olacağını asla düşünmez.
Ertuğrul arkadaşım sen içini serin tut kimse sizin için art niyetli değil. ;)

Herkeze selamlar hareket 22 si (cuma ) günü saat kaçta olacak.

cj5 arazi canavarı' Alıntı:
Herkeze selamlar hareket 22 si (cuma ) günü saat kaçta olacak.

Selamlar kardeşim 22 si cuma günü sarısuda buluşuyor ve konaklıyoruz

Hareket 23 cumartesi ;D ;D

Çok hareketli olucak çook ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ali bey hangi şehirdesiniz ?

Ali kardeşim bizim ekipten cihancım :smiley:

hareket hemde ne hrekettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ;D ;D ;D ;D

gelmeyen çok pişman olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam millet cihan ali bizim antoff dan alır bizden haberleri.

barboros bakıyorum pazar takılmadın biyerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri