Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,924
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

AHMET07' Alıntı:
barboros bakıyorum pazar takılmadın biyerde

abi takılmdım ama zorlandım bazı yerlerde ayrıca enin peşinde pek takılmakda mümkün değil hani ;D ;D

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cemtascioglu' Alıntı:
faruk abı ben ayın 20 sınde gelıcem bılgınız olsunn gorusuruz orda

tamamdır kardeşim..büyk ihtimal cihan kardeşimde burada olucak..birlikte ertesi günün proğramını gözden geçirir..ahmet ustayada tekila içiririz.. ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:

tamam cem bekleriz haber edersin yinede

cemtascioglu' Alıntı:

evgili cem telefonlarımız var gelir gelmez ara hatta yoldan ara

Yani ağır çamur yoksa At ler de fark etmez ama Faruk abiye yalvardık çamurlu parkur yap diye.Şimdi gelipte ben çamura girmicem dersem ayıp olur.

fissek' Alıntı:
Yani ağır çamur yoksa At ler de fark etmez ama Faruk abiye yalvardık çamurlu parkur yap diye.Şimdi gelipte ben çamura girmicem dersem ayıp olur.

bence sentak mt lerini recep gazamaza gelirsin ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
ok saol tesekkur ararım tlf noları gerı sayfalardamıydı

ben tekrar yazayım gezi sayfasında vardı

0 533 551 47 65 barbaros
bana ulaş gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten

Anlaşıldı lastikleri bagaja atıp geleyim ben :D

fissek' Alıntı:

Cem ben tek başına birşey yapmıyorum..Bu organizasyonu antof olarak hazırlıyoruz..
Gezi ve konvoy lideri ahmet usta.. bakarsın çamura sokmaz konvoyu.. ;D ;D ;D ;D ;D
Ama altındaki land cruiser heryere her lastikle gider kardeşim..Bunca yıldır denenmiş test edilmiştir..
Tercih sana kalmış..

THE FARUK' Alıntı:
Cem ben tek başına birşey yapmıyorum..Bu organizasyonu antof olarak hazırlıyoruz..
Gezi ve konvoy lideri ahmet usta.. bakarsın çamura sokmaz konvoyu.. ;D ;D ;D ;D ;D
Ama altındaki land cruiser heryere her lastikle gider kardeşim..Bunca yıldır denenmiş test edilmiştir..
Tercih sana kalmış..

ben demedım abı fıssek kın lastıkler kotuymus degıstırecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri