Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

deniz konusu zor unutun derim ben... bu arada sayfaya neler oluyor bilen var mi? ben girmekte zorlaniyorum baska bir sayfa geliyor sadece bana ozgu mu genel bir hata mi?

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

pandipieri' Alıntı:
deniz konusu zor unutun derim ben... bu arada sayfaya neler oluyor bilen var mi? ben girmekte zorlaniyorum baska bir sayfa geliyor sadece bana ozgu mu genel bir hata mi?
size özgü ..

artık aciliyor zerrin hanım, sadece 20 dk once manasiz bir site giriyordu devreye...

melinda' Alıntı:
deniz kızı olarak yüzmeyi düşünüyorum çokmu soguk olur deniz? derece tuuh gırmedende gelınırmı okadar yol gelıcez ..neyse moral bozmasın kımse soguk sel camur demıycez
muthıs gusel bır organızasyon ve ortam olucak cıhan'a ve dıger düzenleyen emeği geçen tanımadıgım kısilere tskur ..
Meltem hanım siz yüzebilecekmiş gibi hazırlıklı gelin derim bence. Yıl 12 ay denize girebilen tanıdıklarım var yani sizin cesaretinize baglı. ( bende düsünüyorumsalında ) :smiley:

THE FARUK' Alıntı:
SON LİSTEMİZ............
faruk bey listede soyadımı gene yanlış yazmışsın rica etsem TUĞSAN DAL olarak düzeltirmisiniz

TUĞSAN' Alıntı:
faruk bey listede soyadımı gene yanlış yazmışsın rica etsem TUĞSAN DAL olarak düzeltirmisiniz

tuğsan bey ,faruk abiler şu anda erken gelen arkadşlarla beraber yemekteler ,ancak gece veya yarın düzeltir problem yok

Arkadaşlar merhaba, Şimdi arkaşım salim ile beraber aracımızı yükledik, çokda zor olmadı keza suburbanın bağajı bir hayli geniş.

Şu an itibariyle herhangi bir terslik yok. BİZ HAZIRIZZZZ... :eek: :eek: :eek:

Bu bizim off road organizasyonlarında ilk çok araçlı ve yatılı organizasyonumuz olacak. Aslında kamp aktivitelerinde çokta yabancı değiliz. Bizde balıkçılık ve avcılıkta olduğu için sayısız kamplarımız oldu fakat bu çok kişi ile yapılacak olduğu için ve bir off road organizasyonu olduğundan bizim için özel. Umuyorum çok güzel bir ortam olacak.

Yarın tüm dostlar ile tanışmak ve buluşmak dileğiyle...

Herkeze iyi geceler...

evet ama cb telsizin testini yapamadık umarım çalışıyordur?ayrıca kornoda bozuldu yarın antalyada bir elektrikciye ugrasak ii olacak..ama genede hersey hazır....safak doğan güneşşşş ;) ;) ;)

THE FARUK' Alıntı:
ANTOF VE GEZENBİLİR BULUŞMASI– KAMP KURALLARI
ANTOF VE GEZENBİLİR üyelerinin ve tüm katılımcıların doğaya yaklaşımı ve doğa ile iç içe olması ile birlikte kendilerine düşen sorumluluklardan biri de doğaya ve bulunduğu çevreye zarar vermemesidir. Bu amaç doğrultusunda aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Tüm katılımcılar bu tür kamplar sırasında aşağıdaki kurallara göre hareket eder.
1- Kampın kurulmasında ve toplanmasında işbirliği esastır.
2- Kampta ve diğer etkinliklerde çevreyi korumaya özen gösterilir ve bu konuda kamp görevlilerine yardımcı olunur.
3- Her türlü ateşli ve ateşsiz silahın kamp dâhili ve çevresinde kullanımı yasaktır.
4- Çevreyi ve diğer kamp sakinlerini, rahatsız edici davranışlardan kaçınılır.
5- Kamp görevlilerinin uyarılarına mutlak suretle uyulur.
6- Yönetimden habersiz Kamp mahalli içinde ve yakın çevrede Off-Road aracı ile gösteri yapılamaz
7- Kamp yerine yerleşildikten sonra araçlar acil durumlarda kullanıma hazır bir şekilde ve çevre güvenliği için uygun şekilde park edilecektir.
8- Ana kamp ateşinin haricinde, sadece (yemek pişirmek gibi amaçlı olarak) küçük ve kısa süreli ateşler yakılabilir, bu ateşler çukur içine etrafı taşla çevrili olarak yakılır ve iş bitince mutlaka söndürülür.
10- Ana kamp ateşi yakınında mutlaka yangın söndürücü bulundurulmalıdır.
11- Kontrolsüz ateş yakılması, yaş ağaç kesimi veya dallarının koparılması , ağaçlara vinç bağlanması yasaktır.
12- Kamp çadır ve tente tespit iplerinin güvenlik açısından gecede fark edilebilmesi için gerekli önlemler alınacaktır.
13- Kamp dışında araçlı veya araçsız yapılacak geziler kamp sorumlularının izni ile yapılacaktır.
14- Ağaç kesimi kesinlikle yasaktır.
15- Kampa getirilen hayvanların aşılarının tam olması ve kampa katılanları rahatsız etmemeleri, gerekiyorsa yemek saatlerinde bağlı tutulmaları gereklidir.
16- Kampa katılanların kendileri için gerekli malzemeyi getirmeleri gereklidir.
17- Tüm kampçılar, kamp süresindeki çöplerini yanlarında getirecekleri çöp torbalarında tutup , kamp bitiminde mıntıka temizliğinde toplanan çöpler ile birlikte ilk çöp atım merkezine kadar taşıyacaklardır.
q- Bu kampa katılan herkes; yolculuk, kamp ve oyunlar sırasında meydana gelebilecek her türlü olaylarda ANTOF ve GEZENBİLİR Off-Road Kulübü ’nün her hangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder ve kamp kurallarına uymayı taahhüt eder.
Kamp Kurallarına uymayanlar Kamp dışına çıkarılacaklardır.
q- Bu kampa katılan herkes; yolculuk, kamp ve seyahat sırasında meydana gelebilecek her türlü olaylarda ANTOF ve GEZENBİLİR Off-Road Kulübü ’nün her hangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder ve kamp kurallarına uymayı taahhüt eder.
Kamp Kurallarına uymayanlar Kamp dışına çıkarılacaklardır.

Bu metni lütfen herkez okusun.. :smiley:

iyi geceler arkadaşlar yoldan gelicek tüm arkadaşalar kazasız belasız yolculuklar dilerim tüm hazırlıklar yapıldı sizleri beliyoruz ...

discovery-V8' Alıntı:
Kıvıramadık zorla getiriyorlar valla Gökhancım ;D

Yavuz sana da yakışmaz baba kıvırmak bee!!!! Bekliyoruz kzasız belasız gelin...
selamlar

Arkadaşlar,

Burada sabahtan hafif hafif yağmur başladı....Sağanak şeklinde olacağını zannetmiyorum ama en azından akşama kadar bu şekilde devam edeceği kesin...

Dışardan gelen arkadaşlar; Yolda lütfen diikkatli olun ....kazasız belasız yollar dilerim görüşmek üzre

selamlar

Hepinize keyifli ve bol aktiviteli bir etkinlik diliyorum, etkinlik fotoğraf ve anlatımlarını paylaşacağınız linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47373.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri