Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,364
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cemtascioglu' Alıntı:
oyle bırsey olursa kalırım abı arabada dert degılde aksam gec saatte kadar ocak basında kalıcam yatma yakın gıdıcem cıhan gece 2 olur 3 olur fark etmez

peki cem eğer hotele rezarvasyon kesin değilse , yani maddi olarak bir bağın yoksa ,ben sana başka hotel tavsiye etsem nasıl olur

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

bsayil' Alıntı:
hem tehlikeli hemde çok gereksiz olur cem bana göre ikinci gün akşam üstü aramızdan ayrılır aksi takdirde baya riskli

nolmal yol degılmı toprak yol yanı ormanı yarmıycaz ya yavas yavas gıderım gelcı duruma gore gıderken yol durumuna gore tek basıma donemıycem yolsa tabıkı rıske gırmem erken doner hanımı pederı bırakırım otele gelırım abı ;D

cemtascioglu' Alıntı:
hangısı et abı ona gıderız

bak bu sayfadaki bütün oteller olur , hemen 5 yıldızlılar bölümüne bak , 2 ci kamp yerine max 10 km ,ilk günki kamp yerine mav 70 km asfalt direkt ,senin için büyük rahatlık 0 risk
http://www.tekirova.bel.tr/indexx.php?page=20&kategori=5%20YILDIZLI%20OTELLER&gezik_ID=5#

cihanülker' Alıntı:
bak bu sayfadaki bütün oteller olur , hemen 5 yıldızlılar bölümüne bak , 2 ci kamp yerine max 10 km ,ilk günki kamp yerine mav 70 km asfalt direkt ,senin için büyük rahatlık 0 risk
http://www.tekirova.bel.tr/indexx.php?page=20&kategori=5%20YILDIZLI%20OTELLER&gezik_ID=5#

tamam cok saol cıhan bakıyorum sımdı

Cihan ÜLKER ANKARA 1 araç ( ufuk özkan-altuğ ,onur,emrah )
Mustafa TEZEL ANKARA 1 araç ( 4 kişi )
Necmi ÇEVİRME ANKARA
Kerim AlÖÇ ANKARA 1 araç (4 kişi )
Mustafa ASLANKURT ANKARA 1 araç (3 kişi )
Çağlar ÇAĞLAR ANKARA 1 araç ( 3 kişi )
Ferdane GÜL ANKARA 1 araç ( 2 kişi )
Alfonse ANKARA
Can PEKTAŞ ANKARA 1 araç (1 kişi )
Burak AKKAN İSTANBUL UÇAK İLE ( ATLAS JET 15-00 ,16-00 ANTALYA VARIŞ CUMA GÜNÜ )
Erkan BAYDEMİR İSTANBUL UÇAK İLE ( PERŞEMBE SABAHI 10-00 )
Cem TAŞÇIOĞLU İSTANBUL 1 araç 4 kisi
S.Dilek ÇİMEN İSTANBUL ( UÇAK İLE 12-15 ,13-15 ANTALYA VARIŞ PEGASUS )
Bülent AYTEMİZ İSTANBUL
Mustafa ÖZDAĞ İZMİT
Okan TOZUN İZMİT
Fatih YAZICI İZMİT
Önder ÖZDENKAYA İZMİT
Serkan SAYGAN İZMİR
Mustafa DEMİREL İZMİR 1 Araç 1 Kişi
Duran EKER ADANA
Mustafa ERKİŞİ OSMANİYE 1 araç ( 2 kişi )
Mete GÜREL OSMANİYE 1 araç 3 kişi ( abdullah burkan,ali kıldiş ,)
Recep ÖZTÜRK BURSA
Ertuğrul AÇIKGÖZ KAYSERİ
Bülent KÖK SİVAS
Salim GÜNTAÇ ISPARTA 1 Araç 3 Kişi
Fahri YEŞİLOT ISPARTA (salim, fahri, zübeyir = 1 araç, 3 kişi ısparta)
Meltem uygun ANKARA 1 kişi araç yok ( arıyor )

ARKADAŞLAR HAVA DURUMU ANTALYA İÇİN SAĞANAK YAĞMUR VERİYOR ,YAĞMURLUKLARIMIZ UNUTMAYIN, ÇADIR ALTI SU GEÇİRMEZ MALZEME ÖNEMLİ BİRDE ELİNDE OLANLAR YAĞMUR İÇİN KAMPTA KULLANILMAK İÇİN BRANDA GETİREBİLİRLER

arkadaşlar iyi akşamlar uyku girdi bedene

sevgili cem yardımcı olabileceğim bir şey olursa telefonum var

yaw ben bişi soracam da kızmayın antalyada çadır felan alabilecegim bi yer varmı çadır,uyku tulumu vs.vs.

av bayilerin tamammı sana çalışır tabiki var ama sen en iyisi girişte koçtaş var oraya yanaş ne istersen var orda alır devam edrsin...hatta adanadada vardır mutlaka..

Selamlar antalya koçtaş ta çadır var uyku tumumu ise 3.4 tane eksi onluk kalmış bilginize

Ben ve abim,cuma günkü işlerim ve toplantılarım nedeni ile gelemiyoruz :( :( :( ...Aklım sizde kalacak,bari çok fotoğraf çekinde gelmiş gibi olalım :( :( :(

--------------------------------------------------------------------------------
Cihan ÜLKER ANKARA 1 araç ( ufuk özkan-altuğ ,onur,emrah )
Mustafa TEZEL ANKARA 1 araç ( 4 kişi )
Necmi ÇEVİRME ANKARA
Kerim AlÖÇ ANKARA 1 araç (4 kişi )
Mustafa ASLANKURT ANKARA 1 araç (3 kişi )
Çağlar ÇAĞLAR ANKARA 1 araç ( 3 kişi )
Alfonse ANKARA
Can PEKTAŞ ANKARA 1 araç (1 kişi )
Burak AKKAN İSTANBUL UÇAK İLE ( ATLAS JET 15-00 ,16-00 ANTALYA VARIŞ CUMA GÜNÜ )
Erkan BAYDEMİR İSTANBUL UÇAK İLE ( PERŞEMBE SABAHI 10-00 )
Cem TAŞÇIOĞLU İSTANBUL 1 araç 4 kisi
S.Dilek ÇİMEN İSTANBUL ( UÇAK İLE 12-15 ,13-15 ANTALYA VARIŞ PEGASUS )
Bülent AYTEMİZ İSTANBUL
Mustafa ÖZDAĞ İZMİT
Okan TOZUN İZMİT
Fatih YAZICI İZMİT
Önder ÖZDENKAYA İZMİT
Serkan SAYGAN İZMİR
Mustafa DEMİREL İZMİR 1 Araç 1 Kişi
Duran EKER ADANA
Mustafa ERKİŞİ OSMANİYE 1 araç ( 2 kişi )
Mete GÜREL OSMANİYE 1 araç 3 kişi ( abdullah burkan,ali kıldiş ,)
Recep ÖZTÜRK BURSA
Ertuğrul AÇIKGÖZ KAYSERİ
Bülent KÖK SİVAS
Salim GÜNTAÇ ISPARTA 1 Araç 3 Kişi
Fahri YEŞİLOT ISPARTA (salim, fahri, zübeyir = 1 araç, 3 kişi ısparta)
Meltem uygun ANKARA 1 kişi araç yok ( arıyor )

Üzülerek adımı listeden çıkarıyorum :( .

NVR01' Alıntı:
yaw ben bişi soracam da kızmayın antalyada çadır felan alabilecegim bi yer varmı çadır,uyku tulumu vs.vs.
Selamlar,Adana real de praktikerde cokta kaliteli olmayan ama kullanılabilir çadır ve uyku tulumları vardı bende oradan almıştım. Fakat uyku tulumları cok inceydi ben 2 tane kullandım rahattı fiyatlarıda uygundu. Eger isterseniz Antalyadan av bayilerine bakarım sizin için uygun tulum.

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24

cihan abi ilk önce benım aracda yer var eger araçsız ankdan gelicek olursa duyrulur cuma nasıl yapıcağımız belli oldumu kusura bakma bu kadar işin içinde bide bunu ayarlıyosun valla bu organizasyonu düzenleyen herkese tebrikler tşkler bide son olarak çadır altı su geçirmez mazeme tam olarak ne mat tarzımıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri