Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,382
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

yapma ya cıhanım 40 km flan dedıler ama faykmi yoksa ;D ;D bende dedımkı yol uzerıdır gecerken bende dırek takılırım konvoyun arkasına ama oyle degıl galıba ha nekadar uzaklık var kamp alanına

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cemtascioglu' Alıntı:
arkadasar benim safak 1 carsamba sabahı 9 da hareket ınsallahhadı hayırlısı

benden sana yol tavsıyesı azıcık şehircilik yapayım ;D ;D ;D gelirken ısparta üzerinden gel hem kalacagın otele daha yakın hemde gorsel olarak ısparta antalya arası oldukca ıyı ayrıca karacaoren barajının yanındada bırkaç dinlenme tesisi var güveçte alabalığını şiddetle tavsiye ederim....hayırlı yolculuk...otobus firması gibi oldu beee...

cemtascioglu' Alıntı:
yapma ya cıhanım 40 km flan dedıler ama faykmi yoksa ;D ;D bende dedımkı yol uzerıdır gecerken bende dırek takılırım konvoyun arkasına ama oyle degıl galıba ha nekadar uzaklık var kamp alanına

yok öylede ,şehir içinde geçeceksin kamp alanına gelmek için ,doğrudur 40 km ,ilk günki kamp yerine ama 2 gün ne yapacaksın kardeş , senin otele yaklaşık 100 -105 km

snguntac' Alıntı:
benden sana yol tavsıyesı azıcık şehircilik yapayım ;D ;D ;D gelirken ısparta üzerinden gel hem kalacagın otele daha yakın hemde gorsel olarak ısparta antalya arası oldukca ıyı ayrıca karacaoren barajının yanındada bırkaç dinlenme tesisi var güveçte alabalığını şiddetle tavsiye ederim....hayırlı yolculuk...otobus firması gibi oldu beee...
saol salım tesekkur ederım dedıgın gıbı yapıcam aynenbır umudumda yolda gelırken burdur ısparta uzerınde yogun kar yagısı beklıyorum hava oyle gosterıyor ama nasıl o yolda kar oluyormu

cemtascioglu' Alıntı:
saol salım tesekkur ederım dedıgın gıbı yapıcam aynenbır umudumda yolda gelırken burdur ısparta uzerınde yogun kar yagısı beklıyorum hava oyle gosterıyor ama nasıl o yolda kar oluyormu

valla dua et cem olmasın ,ben 15 sene o yolu gitim geldim ,kar yağdımı varya ,sandıklı afyon arası çekilmez , bucak ,çekilmez ,

cihanülker' Alıntı:
yok öylede ,şehir içinde geçeceksin kamp alanına gelmek için ,doğrudur 40 km ,ilk günki kamp yerine ama 2 gün ne yapacaksın kardeş , senin otele yaklaşık 100 -105 km

olsun ya bosver araba ıyı yol koymaz cıhan1 saat erken cıkarım yola olur bıter sızle bulussagımız yerı ayarlarız yeter abi

sevgili cem 2.gün kamp yeri için oldukça uzak olacak yalnız onu nasıl ayarlıyacaksın

hem tehlikeli hemde çok gereksiz olur cem bana göre ikinci gün akşam üstü aramızdan ayrılır aksi takdirde baya riskli

oyle bırsey olursa kalırım abı arabada dert degılde aksam gec saatte kadar ocak basında kalıcam yatma yakın gıdıcem cıhan gece 2 olur 3 olur fark etmez

tabii benim söylediğim ilk günkü kamp yeri için ikinci gün için rahat yüz km vardır...ankara ısparta arası kar yağarsa başa bela olur gerçi araçlar sağlam ama...ıspartadan antalyaya suandaki kullanılan yoldan gidersen zaten karın esamesi yokta varsın yağsın kar görmezsinnn ama ısparta aglasun bucak yolundan gideyim dersen macerayı bulursun emin ol tabii kar yağarsa ;)

cemtascioglu' Alıntı:
oyle bırsey olursa kalırım abı arabada dert degılde aksam gec saatte kadar ocak basında kalıcam yatma yakın gıdıcem cıhan gece 2 olur 3 olur fark etmez

sevgili cem yol tehlikeli hele birazda alkol alınırsa iyi ce riskli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri