Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200 Alırken İyi Düşünün!.
zamanında 35'' silverstone ile 136HP'lik 2007 model L200'ü her türlü arazi koşulunda zorladık. forumdan bir kısım arkadaşlarda bilirler.
herhangibi bir yerini kıramadık. sadece yanlış yapılan alt koruma yüzünden 4x4 ile alakalı bir parça kırıldı. 4x4 çalışıyordu...
Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?
hepsini sökün, sadece ecu kalsın. yeterli.
SS1 şanzumanı zaten tam mekanikti. SS2 de yıllardır değişmedi, güncel L200 ve Pajerolarda kullanılıyor. Ve tamamen mekanik.
Ynt: Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010)
yağmurlar azaldı, heryer kurudu. şimdilik pek araziye çıkmıyoruz. çıkacağımız zaman size de haber veririz. ;)
Ynt: For Families in Turkey, let the Japanese guests , Radyo Amatörü olmak budur..
japonların ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum. ancak böyle birşey olsa kesinlikle evimizde misafir etmek isterdim. ama şuan için mümkün gözükmüyor. :-\
Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)
madem eleştirdik bir konuyu daha belirtmek istiyorum.
cezaların çok acımasız olduğunu düşünüyorum. parkur ortalama 2.15 gibi sürede tamamlanıyor ancak bir kapıya deymek 30 saniye ceza almamıza sebep oluyor.
bu süre daha aşağılara...
Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)
Yarışta en iyi dereceyi yapan araç, yarışı bitirdikten sonra çok hızlı bir şekilde bulunduğumuz alanı geçip yukarıdaki tepeye parketti.
Biraz sonra, bu hareketlerinden dolayı diskalifiye edilecekleri hususunda duyum aldık.
Ödül...
Ynt: 3 Nisan Kemerburgaz Mitsubishi L200
Özel mesajla da durumu anlattım.
Yazının muhattabı başka şahıslar. Sizin mesajın altına alıntı yapıp yazınca YANLIŞ ANLAŞILMIŞ.
Ve mevzu lastik çevirir çevirmez olayı değil. Jeep, Mitsubisih olayı da değil. Banane kimin arabası çevirirse çevirsin, ne...
Bakın ne diyeceğim. Bu offroad camiyasında çok yapmacık hareketler dönüyor. Biz de bu "tayfa" oluşumu içerisinde bulunamıyoruz. Ondan pek bizi sevmiyorlar. Bakın ne düşündüysem yazdım, ve doğrudur. Kimsenin arkasından şu şöyle bu böyle diye iş...
aslında doğru, neyi kime ispat edeceğiz ki :D
ayna mahruti değişmeden 35 lastik çevirmeyen, çevirsede hd şanzuman/aks hatta diffransiyel olmadan dağılan araçlara ilah muamelesi yapan adamlarla muhattab bile olmamak lazım. :)
gençliğimize verin...