zafertogay' Alıntı:Merhabalar hersekese öncelikle oyunlarımıza gelen gelmeyen ve bizden desteklrini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim kusura bakmayın ancak bu gün yaza bildim kızım hastalandığı için dün onunla birlikte olmak zorundaydım oyunlardaki eksikliklerimiz vardı ve bazı dostlarımız burada belirtmiş tüm yazılanları titizlikle not alıp bir dahaki Beyoff oyunlarında dikkate alacağız. Lubco madeni yağlar Ufuk Sarımehmetoğlu,Başarı matbaacılık Nurullah Ateş,Mobi oil türk aş ve 4x4 dergisinden Kürşad Ergan'a buradan şahsım ve kulübümüz adına ayrıca teşekkür ederim.
zafertogay' Alıntı:Merhabalar hersekese öncelikle oyunlarımıza gelen gelmeyen ve bizden desteklrini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim kusura bakmayın ancak bu gün yaza bildim kızım hastalandığı için dün onunla birlikte olmak zorundaydım oyunlardaki eksikliklerimiz vardı ve bazı dostlarımız burada belirtmiş tüm yazılanları titizlikle not alıp bir dahaki Beyoff oyunlarında dikkate alacağız. Lubco madeni yağlar Ufuk Sarımehmetoğlu,Başarı matbaacılık Nurullah Ateş,Mobi oil türk aş ve 4x4 dergisinden Kürşad Ergan'a buradan şahsım ve kulübümüz adına ayrıca teşekkür ederim.
tyt.fan' Alıntı:maske diye bi ürün yok.balaklava kastediyorsunuz.kafada balaklava elde eldiven peki ya tulum? sonra sıra kaska daha sonra rollcage e,daha sonra yarış tipi yakıt deposuna,sonra kesme şalteri otomotik söndürme sistemi arkası gelmez.standart araçla yarıştı insanlar.çaktırmadan nitro kullanan da oldu ama bej cj dışında araçlarda güvenlik amatör sınıf için yeterliydi.bej cj emniyet kemeri çok kötü idi.rollbar lıydı.ama tenteden bile kapısı yoktu.en riskli araç o idi bence.insanlar bundan daha sert parkurları dolaşıyor gruplar halinde.daha büyük risklere giriyor.ambulans ve itfaiye en yakın ihtimal 25 30 km ötede.kurallar zorlanırsa insanlar yıkatıp günlük kullandıkları aracı getirip yarışmaz.
aracınız sadeliğiyle çok çok güzeldi.mütevazi gayet güzel gidiyodunuz,su geçişi nazara getirdi.sportmence yarıştınız nos suz dumansız!bikerboi' Alıntı:Evet araçta sadece bikini vardı son dakikaya kadar girip girmemek konusunda emin değildik. Kemere güvenerek girdik ona göre aracı çok zorlamadık. Tehlikeli bir iş yaptık sanırım ama bidahaki sefere ciddi güvenlik önlemleri alacağız. Dikkat eden ve uyaran arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.
W140' Alıntı:250 TL mevzuu çok saçma bir hareketti. Para verildi, kupa alındı.![]()
bigfoot' Alıntı:organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Kürşat beyi unutmamak lazım çektiği fotolar mükemmel.
Deklanşörünüze sağlık. ;D
bu 250 tl mevzunu anlamadım parayla kupamı verildi ??? ???W140' Alıntı:250 TL mevzuu çok saçma bir hareketti. Para verildi, kupa alındı.![]()
pancarmotorcu' Alıntı:bu 250 tl mevzunu anlamadım parayla kupamı verildi ??? ???