2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,351
Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

IMG_4458.jpg

IMG_4459.jpg

IMG_4447.jpg

IMG_4488.jpg

Etiketler

Merhabalar hersekese öncelikle oyunlarımıza gelen gelmeyen ve bizden desteklrini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim kusura bakmayın ancak bu gün yaza bildim kızım hastalandığı için dün onunla birlikte olmak zorundaydım oyunlardaki eksikliklerimiz vardı ve bazı dostlarımız burada belirtmiş tüm yazılanları titizlikle not alıp bir dahaki Beyoff oyunlarında dikkate alacağız. Lubco madeni yağlar Ufuk Sarımehmetoğlu,Başarı matbaacılık Nurullah Ateş,Mobi oil türk aş ve 4x4 dergisinden Kürşad Ergan'a buradan şahsım ve kulübümüz adına ayrıca teşekkür ederim.

zafertogay' Alıntı:
Merhabalar hersekese öncelikle oyunlarımıza gelen gelmeyen ve bizden desteklrini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim kusura bakmayın ancak bu gün yaza bildim kızım hastalandığı için dün onunla birlikte olmak zorundaydım oyunlardaki eksikliklerimiz vardı ve bazı dostlarımız burada belirtmiş tüm yazılanları titizlikle not alıp bir dahaki Beyoff oyunlarında dikkate alacağız. Lubco madeni yağlar Ufuk Sarımehmetoğlu,Başarı matbaacılık Nurullah Ateş,Mobi oil türk aş ve 4x4 dergisinden Kürşad Ergan'a buradan şahsım ve kulübümüz adına ayrıca teşekkür ederim.

Bende kendi adıma teşekkür ederim bir dahakine görüşmek üzere :smiley:

zafertogay' Alıntı:

Zafer bey öncelikle kızımıza gecmiş olsun diyorum ve bizi beyofta kusursuz bir şekilde agırladıgınız için biz sislere tşkür ederiz ve daha nice böyle güzel oluşumlarda birlikte oluruz

tyt.fan' Alıntı:
maske diye bi ürün yok.balaklava kastediyorsunuz.kafada balaklava elde eldiven peki ya tulum? sonra sıra kaska daha sonra rollcage e,daha sonra yarış tipi yakıt deposuna,sonra kesme şalteri otomotik söndürme sistemi arkası gelmez.standart araçla yarıştı insanlar.çaktırmadan nitro kullanan da oldu ama bej cj dışında araçlarda güvenlik amatör sınıf için yeterliydi.bej cj emniyet kemeri çok kötü idi.rollbar lıydı.ama tenteden bile kapısı yoktu.en riskli araç o idi bence.insanlar bundan daha sert parkurları dolaşıyor gruplar halinde.daha büyük risklere giriyor.ambulans ve itfaiye en yakın ihtimal 25 30 km ötede.kurallar zorlanırsa insanlar yıkatıp günlük kullandıkları aracı getirip yarışmaz.

Evet araçta sadece bikini vardı son dakikaya kadar girip girmemek konusunda emin değildik. Kemere güvenerek girdik ona göre aracı çok zorlamadık. Tehlikeli bir iş yaptık sanırım ama bidahaki sefere ciddi güvenlik önlemleri alacağız. Dikkat eden ve uyaran arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.

bikerboi' Alıntı:
Evet araçta sadece bikini vardı son dakikaya kadar girip girmemek konusunda emin değildik. Kemere güvenerek girdik ona göre aracı çok zorlamadık. Tehlikeli bir iş yaptık sanırım ama bidahaki sefere ciddi güvenlik önlemleri alacağız. Dikkat eden ve uyaran arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.
aracınız sadeliğiyle çok çok güzeldi.mütevazi gayet güzel gidiyodunuz,su geçişi nazara getirdi.sportmence yarıştınız nos suz dumansız!

250 TL mevzuu çok saçma bir hareketti. Para verildi, kupa alındı. :smiley:

organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Kürşat beyi unutmamak lazım çektiği fotolar mükemmel.

Deklanşörünüze sağlık. ;D

bigfoot' Alıntı:
organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Kürşat beyi unutmamak lazım çektiği fotolar mükemmel.

Deklanşörünüze sağlık. ;D

teşekkürler
:smiley:

pancarmotorcu' Alıntı:
bu 250 tl mevzunu anlamadım parayla kupamı verildi ??? ???

Yarışta en iyi dereceyi yapan araç, yarışı bitirdikten sonra çok hızlı bir şekilde bulunduğumuz alanı geçip yukarıdaki tepeye parketti.

Biraz sonra, bu hareketlerinden dolayı diskalifiye edilecekleri hususunda duyum aldık.

Ödül töreni öncesi Cpt.Price'a benzeyen bir görevli bu durumu izah etti. 250 TL ceza kestik, eğer cezayı öderlerse dereceye girebilecekler dedi.

Yapılan hatayı "düzeltmek" için böyle bir ceza kesildiğini belirtti.

Birkaç kişi itiraz etti. Bende o itiraz edenler arasındaydım.

Saçma bulduğumuz konu, parayı verince kupanın alınması. Eğer bir hata varsa, ceza kesersiniz. Diskalifiye olur, süre cezası olur.

Ama para cezasını verip sonra yapılan dereceyi değerlendirmek, ve bunun "hatayı" düzeltmek olduğunu söylemek bize saçma geldi. İtirazımız bu yüzdendi.

Yukarıda zafertogay isimli üye, sanırım Beyoff yönetiminden olacak kendisi, paranın alınmadığını beyan etti.

Bura farklı bir durum tabiki. Cezanın kesildiğini söyleyen amca çok ciddiydi, yönetim kurulu gibi şeylerdne bahsetti. İtiraz etmek isteyen varsa 450 TL harç yatırır, itirazını ona göre değerlendiririz dedi. Bunun dışında olmaz gibi şeylerden bahsetti.

Kısaca durum bu. Yanlış yazdığım yada eksik kaldığım yerler varsa arkadaşlar yazarlar.

Mitsubishi çıkışta kapıya dokunmuş ama ona süre cezası verip sıralamada arkalara atılmış oluyor o zaman bir haksızlık sözkonusu gibi anlaşılıyor doğrumudur

Herkese Merhaba,

Öncelikle tüm Beyoff organizasyonunda bulunan kişilere teşekkür ederim. Şahsım adına çok keyif verici bir organizasyondu. Tabii beklenti çok önemli, ben oyun adı geçtiği için oyuna katıldım ve mutlu oldum. Amacım yarışmak olsa idi yarışlara katılırdım. Konuyu halı saha futbolu ile süper lig futboluna benzetiyorum. Evet kaba kurallar aynı ama fazla detay yok.

Para cezası süre cezası gibi konular aşağıda eklediğim adresde TOSFED 2011 Ulusal Off-Rood Talimatında çok net belirtiliyor. Eğer konuyu yanlış anlamadıysam Finiş (Stop) kayıt işlemi yapılmamış ise yarışmadan ihraç olması gerekiyor.

Eğer Normal etaplarda trafik kurallarının ihlali ise konu 1. ihlal ise 250 TL. para cezası.

Kapı devirdiyse süre cezası var, kapıya deydi ve kapı devrilmediyse süre cezası yok.

Netice itibari ile bu bir oyun ve bu organizasyonda çok kişinin emeği var. Eliştiri yapmak bence doğru değil. Bu kişiler bizler parkurda bir tur atalım diye belki maddi ama kesin manevi kayıpları oldu.

Bana tavsiye veya öneride bulunmak düşüyor.

BEYOFF Başkanı Volkan Bey,

3. Beykoz Off Road Oyunları için sizlerden ricam;

* Tüm Kuralları her detayı ile katılımcılara yazılı tebliğ etmeniz
* Ücretlide olsa yeterli miktarda yakacak odun teminin sağlanması
* Araç sınıflandırılmasının talimattaki gibi 3 sınıfa ayrılması;

Sınıf 1: Motor hacmi
1750 cc.’ye kadar benzinli (1750 cc. dahil),
2000 cc.’ye kadar dizel (2000 cc. dahil)
atmosferik motorlu 4x4 arazi araçları

Sınıf 2: Motor hacmi
1751 cc.den 2800 cc’ye kadar benzinli (2800 cc. dahil),
3500 cc.’ye kadar dizel (3500 cc. dahil)

Sınıf 3: Motor hacmi
2801 cc.den büyük benzinli
3501 cc.’den büyük dizel

Teşekkürler..

http://www.tosfed.org.tr/kurallar_kitabi.asp

Beğeni ve eliştirileriniz için sonsuz teşekkürler.
Niye teşekkür ediyorum bende Org. içinde görev aldığım için.
Tüm görüşlere saygı duyuyor 3. Beykoz Off-Road Oyunlarının müjdesini verirken Beyoff ekibinin bu aksiliklerin ve yanlış anlamalara neden olabilecek tüm aksaklıkların giderilmesi için gayrek göstereceğine tüm samimiyetimle inanıyorum.

Herkese teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri