2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,430
Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

tyt.fan' Alıntı:
eski toplu geziler olmuyo artık yada küçük gruplaşmalar oldu herkes grubuyla geziyo .

toplu gezilerde çogu alkole bağlı veya doğayla mücadeleyi farklı algılayan dostlar sebebiyle ,tatsızlıklar yaşandığından ,doğal olarak insanlar kendi guruplarını oluşturdu ,kendilerine en yakın düşünce yapısı ,bu oyunları daha lezzetli daha güzel bir hale getiriyor.

Etiketler

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
toplu gezilerde çogu alkole bağlı veya doğayla mücadeleyi farklı algılayan dostlar sebebiyle ,tatsızlıklar yaşandığından ,doğal olarak insanlar kendi guruplarını oluşturdu ,kendilerine en yakın düşünce yapısı ,bu oyunları daha lezzetli daha güzel bir hale getiriyor.
Ağam düşünce yapımız farklıda olsa anlaştığımız konu var şöyleki gezi proğramı olacaksa 24 saat öncesinden alkol olmamasında anlaşabiliyoruz olaki başkaları ile karşılaştık resim çekiliyor yayında teneke kutu şişe görüntüsü olmamalı bu gibi hususlarda anlaştık

küçük ağa' Alıntı:
Ağam düşünce yapımız farklıda olsa anlaştığımız konu var şöyleki gezi proğramı olacaksa 24 saat öncesinden alkol olmamasında anlaşabiliyoruz olaki başkaları ile karşılaştık resim çekiliyor yayında teneke kutu şişe görüntüsü olmamalı bu gibi hususlarda anlaştık

haklısın sedat ağam seninle ,çok farklı yapımız olmasına rağmen,anlaşa bildiğimiz çok şey var ,bence hayat işte böyle birşey.

arzuguide' Alıntı:
Ben içmeyi severim ...Yorum yapmıyorum:smiley:)

arzu,güzel kardeşim bende içerim, yanlış duygulara kapılma ,çamurun ortasındaki foton süper güzel,hanıma gösterdim,Allah yardımcınız olsun dedi. :D :D :D

arzuguide' Alıntı:
Ben içmeyi severim ...Yorum yapmıyorum:smiley:)

insan adabıyla ağızıyla içtikten sonra kimse için sorun değil.dozunda bilinç kaybetmeden içtikten sonra,kimi içip güzelleşiyor,bazısı içip kendini kaybediyor.arabanın vinciyle aracı infaza kalkışanı gördüm.

2- Şu birinci olan aracın videosu kimsede yokmu? Biri bir video koysunda izleyenler yorum yapsın.

arkadaşlar yazışmalardan uzak kalıyorum pek zamanım olmuyo 1 adet video var onu yarın atacağım

cherokee modifiyesi olarak ta şunu söyleyeceğim bagajda 60 litrelik lpg tankı var.önümüzde bu tarz organizasyonlar var.inşallah oralarda da görüşürüz.

tyt.fan' Alıntı:
eski toplu geziler olmuyo artık yada küçük gruplaşmalar oldu herkes grubuyla geziyo .

Selam Murat kardeşim
uzun zaman oldu görüşemedik,
işte fırsat yarın hava yağışlı ,güzel geziler olur,benden söylemesi
sağlıcakla kalın

vadili' Alıntı:
Selam Murat kardeşim
uzun zaman oldu görüşemedik,
işte fırsat yarın hava yağışlı ,güzel geziler olur,benden söylemesi
sağlıcakla kalın

merhabalar ömer bey.beraber geldiğim arkadaşın silivrideki bahçesine bişeyler yapıyoruz hafta sonları.beklenen yağış olursa erteler bi yeşilvadi yaparız.sizle dayımla görüşmeyeli epey oldu.haklısınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR