2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,418

Etiketler
Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

arzuguide' Alıntı:
Pilot da Lada'ydı herhalde:smiley:)

siz izlerken verdiğiniz taktikleri uygulasaydınız hanım kupası sizindi.ladaya alışamadım kendi arabam olsa erkeklerin en kötü derecesinden iyisini yaparım dediniz galiba

tyt.fan' Alıntı:
siz izlerken verdiğiniz taktikleri uygulasaydınız hanım kupası sizindi.ladaya alışamadım kendi arabam olsa erkeklerin en kötü derecesinden iyisini yaparım dediniz galiba

;D

tyt.fan' Alıntı:

Alırdım valla..Lada güzel araba ama sadece 50 metre kullandıım etaba girmeden önce..Direksiyonu çevirmeye çalışmaktan vites bile değiştiremedim:smiley:)))))
Erkekler konusunda onu demedim ama kendi aracımla girsem erkek etabını yapmak isterdim dedim..Yarıştan sonra da dayanamayıp yaptım zaten:smiley:)) Hemen her hafta sonu ağır arazideyim, arada hafta arası da çamurla oynamaya gidiyorum. O yüzden antreman yerinde:smiley:
Valla çok güzel gündü, çoookkk eğlendim..İnşallah seneye tekrar..
Beykozluların eline sağlık..
[attachment=1]

t_1IMGP5663.jpg

arzuguide' Alıntı:
Alırdım valla..Lada güzel araba ama sadece 50 metre kullandıım etaba girmeden önce..Direksiyonu çevirmeye çalışmaktan vites bile değiştiremedim:smiley:)))))
Erkekler konusunda onu demedim ama kendi aracımla girsem erkek etabını yapmak isterdim dedim..Yarıştan sonra da dayanamayıp yaptım zaten:smiley:)) Hemen her hafta sonu ağır arazideyim, arada hafta arası da çamurla oynamaya gidiyorum. O yüzden antreman yerinde:smiley:
Valla çok güzel gündü, çoookkk eğlendim..İnşallah seneye tekrar..
Beykozluların eline sağlık..
[attachment=1]

ben sizin seyrettiğiniz yerde izledim.yarışanlar kadar adrenalin harcadınız izlerken.eleştirmek için söylemedim.kendi arabam olsa sonuç farklı olur demiştiniz zaten

arzuguide' Alıntı:
Merak etme...Ben de öyle anlamadım zaten:smiley:)
Öyle alınganlıklardan anlamam ki:smiley:))))))))))))

hanım sürücüleri offroad yarışlarında görmek güzel.aslında sizler içim kısa parkur yapılmasa aynı parkurda turlasanız daha adaletli olurdu

arzu hanım, hanımlar olarak bencede çok başarılıydınız
erkeklerle aynı parkurda yarışabilirdiniz.
ben bir fark göremedim.

Kesinlikle katılıyorum. Ama insanları da yavaş yavaş alıştırmak lazım, belki tam etap olsa bazıları katılmayacaktı..Nasıl olsa oyundu amaç, yarışmaktan çok:smiley:) Benden başka kendi aracıyla ağır off road yapan kaç tane kadın var ki memlekette?? Di mi yani??

doğru, diğer hanımlarında katılımı için basit pistler şart.... haklısınız.

arzuguide' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum. Ama insanları da yavaş yavaş alıştırmak lazım, belki tam etap olsa bazıları katılmayacaktı..Nasıl olsa oyundu amaç, yarışmaktan çok:smiley:) Benden başka kendi aracıyla ağır off road yapan kaç tane kadın var ki memlekette?? Di mi yani??

benim burdan gördüğüm hanım yok sürücü olarak.jinni nikli bi hanım vardı fj70 li.vx e geçti galiba bide sdc sevtap hanım vardı burda izlediğimiz.biz bırakın erkeği çamura girmeye erkekleri ikna edemiyoruz

Bir terslik olmazsa önümüzdeki sene pilot olarak yarışlara gireceğim. Orada nasılsa fark yok. Oyunlarda ise normal etabı yapmak isteyecek kimseye hayır deneceğini sanmıyorum. Benim girmememin tek sebebi arkadaşımın arabasıyla yapmak istememem..
Diyorum ya, adı bile oyun bunun. Hem bayanların da ellerinde kupalarla basında çıkması off road camiası için çok iyi reklam:smiley:)

arzu hanım gördüğüm kadarı ile lastikleriniz bf
ağır offroad yapıyorum diyorsunuz çamurda bf ler
işe yarıyormuki?

Lastik tamamen arabaya ve şöföre bağlı..Bazısının MT ile kaldığı yerlerden ben hoplaya zıplaya geçiyorum. İlk zamanlar şaşırıyordu millet ama artık alıştılar:smiley:) Sonuçta hafif araç, arkada tam kilit var..Çok derin kanalda oturmadığım sürece sorun yok..
Ama zaten bu sene ikinci aracı yapacağım. O da Suzuki olacak ama yarışlar için..Ona extreme lastik takacağım..

Sana bu arada bir şey anlatayım da gül..Geçen dört kişi kampa gidiyoruz. Arkada biz iki hatun oturuyoruz..Önde arkadaşlar araba muhabbetinde..Yok motor, yok şanzıman..Döndüm Nilüfer'in kulağına fısıldadım: Bak beş dakika sonra herşeyi lastiğe bağlayacaklar..
Aynen öyle oldu ve kamp sonunda evrenin dönüşünün bile lastik ebadına bağlı olduğuna karar vermiştik:smiley:)

arzuguide' Alıntı:
Lastik tamamen arabaya ve şöföre bağlı..Bazısının MT ile kaldığı yerlerden ben hoplaya zıplaya geçiyorum. İlk zamanlar şaşırıyordu millet ama artık alıştılar:smiley:) Sonuçta hafif araç, arkada tam kilit var..Çok derin kanalda oturmadığım sürece sorun yok..
Ama zaten bu sene ikinci aracı yapacağım. O da Suzuki olacak ama yarışlar için..Ona extreme lastik takacağım..

Sana bu arada bir şey anlatayım da gül..Geçen dört kişi kampa gidiyoruz. Arkada biz iki hatun oturuyoruz..Önde arkadaşlar araba muhabbetinde..Yok motor, yok şanzıman..Döndüm Nilüfer'in kulağına fısıldadım: Bak beş dakika sonra herşeyi lastiğe bağlayacaklar..
Aynen öyle oldu ve kamp sonunda evrenin dönüşünün bile lastik ebadına bağlı olduğuna karar vermiştik:smiley:)
;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler