2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,334

Etiketler
Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

arzuguide' Alıntı:
Lastik tamamen arabaya ve şöföre bağlı..Bazısının MT ile kaldığı yerlerden ben hoplaya zıplaya geçiyorum. İlk zamanlar şaşırıyordu millet ama artık alıştılar:smiley:) Sonuçta hafif araç, arkada tam kilit var..Çok derin kanalda oturmadığım sürece sorun yok..
Ama zaten bu sene ikinci aracı yapacağım. O da Suzuki olacak ama yarışlar için..Ona extreme lastik takacağım..

Sana bu arada bir şey anlatayım da gül..Geçen dört kişi kampa gidiyoruz. Arkada biz iki hatun oturuyoruz..Önde arkadaşlar araba muhabbetinde..Yok motor, yok şanzıman..Döndüm Nilüfer'in kulağına fısıldadım: Bak beş dakika sonra herşeyi lastiğe bağlayacaklar..
Aynen öyle oldu ve kamp sonunda evrenin dönüşünün bile lastik ebadına bağlı olduğuna karar vermiştik:smiley:)

biz şile civarında çok çamur olmayan yerlere girip çıktık bf at lastikle .kalırız diye tırstık.sizden öğrenmemiz gerekenler var anlaşılan

tyt.fan' Alıntı:
biz şile civarında çok çamur olmayan yerlere girip çıktık bf at lastikle .kalırız diye tırstık.sizden öğrenmemiz gerekenler var anlaşılan
hocam bf ler cok guzel ve kullanıslı lastıkler arzu hanımlada aracını ılk aldıgı zaanlar lastık sohbetı yapmıstık sıtede bf ı onermıstım arazı performansı ve soguk ıklımlere uyumu superbır lastık cogu at lerın cogundan ustun ve rahat bır lastık parasını sonuna kadar hak edıyor ben ayazaga gıttım atlerle mtlerı arat mamıstı

Kilit çok farkediyor..
Bir de teknik. Ne yazık ki araba kırmadan öğrenilmiyor bu iş:smiley:)
Sadece gezi değil, mümkün olduğu kadar sık ve değişik arazilerde antreman yapmanın çok büyük faydası var..İnsan arabasını böyle öğreniyor..

arzuguide' Alıntı:
Kilit çok farkediyor..
Bir de teknik. Ne yazık ki araba kırmadan öğrenilmiyor bu iş:smiley:)
Sadece gezi değil, mümkün olduğu kadar sık ve değişik arazilerde antreman yapmanın çok büyük faydası var..İnsan arabasını böyle öğreniyor..

antrenmanları yani çamur gezilerini belgrad tarafındamı yapıyorsunuz

arzuguide' Alıntı:
Belgrada giriş yasaklanmış durumda..Gitmemekte fayda var..
Az zaman varsa Ayazağa tarafına, haftasonları da İğneada, Kastro, Kemerburgaz.. Neresi denk gelirse:smiley:)

biz yakın olduğundan kalırsakta tanıdıklar var gelir kurtarırlar düşüncesi ile şile tarafında çamur arıyoruz.sofularda hem çamur hem kum bulma şansı var.arada gözleme molası.parkur bitimi sıcak çay.kalırsakta bildiğimiz yerlerde kalalım maksadımız

arzuguide' Alıntı:
Vinç olduğu sürece sorun yok:smiley:)) Hep aynı yerler de sıkıyor zaten. Ben arada bilmediğim yollara dalmaya bayılıyorum:smiley:)
Heyecan işte..

arzu merhaba ,tekbaşına dalmıyorsundur umarım,biliyorsun bazen vinç bile hikaye oluyor. ;D ;D

eski toplu geziler olmuyo artık yada küçük gruplaşmalar oldu herkes grubuyla geziyo .

tyt.fan' Alıntı:
eski toplu geziler olmuyo artık yada küçük gruplaşmalar oldu herkes grubuyla geziyo .
evet maalesef olmuyor,çoklu grupla gezerken biz hiç farkında olmuyorduk nar suyu şişesinde alkolü içiyorlarmış sonra yemeğe duruyoruz yanımızda aileler çocuklar onların yanında abuk subuk konuşan dili dolaşmış koca adamlar çocuk soruyor ne bilsin babaaa amca ahrazmı?az olsun temiz olsun konuştuğum insanı ben ve yanımdakiler anlayabilsin ona bakıp bizim de kafamız bulanmasın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR