arzuguide' Alıntı:Lastik tamamen arabaya ve şöföre bağlı..Bazısının MT ile kaldığı yerlerden ben hoplaya zıplaya geçiyorum. İlk zamanlar şaşırıyordu millet ama artık alıştılar) Sonuçta hafif araç, arkada tam kilit var..Çok derin kanalda oturmadığım sürece sorun yok..
Ama zaten bu sene ikinci aracı yapacağım. O da Suzuki olacak ama yarışlar için..Ona extreme lastik takacağım..
Sana bu arada bir şey anlatayım da gül..Geçen dört kişi kampa gidiyoruz. Arkada biz iki hatun oturuyoruz..Önde arkadaşlar araba muhabbetinde..Yok motor, yok şanzıman..Döndüm Nilüfer'in kulağına fısıldadım: Bak beş dakika sonra herşeyi lastiğe bağlayacaklar..
Aynen öyle oldu ve kamp sonunda evrenin dönüşünün bile lastik ebadına bağlı olduğuna karar vermiştik)
hocam bf ler cok guzel ve kullanıslı lastıkler arzu hanımlada aracını ılk aldıgı zaanlar lastık sohbetı yapmıstık sıtede bf ı onermıstım arazı performansı ve soguk ıklımlere uyumu superbır lastık cogu at lerın cogundan ustun ve rahat bır lastık parasını sonuna kadar hak edıyor ben ayazaga gıttım atlerle mtlerı arat mamıstıtyt.fan' Alıntı:biz şile civarında çok çamur olmayan yerlere girip çıktık bf at lastikle .kalırız diye tırstık.sizden öğrenmemiz gerekenler var anlaşılan
arzuguide' Alıntı:Kilit çok farkediyor..
Bir de teknik. Ne yazık ki araba kırmadan öğrenilmiyor bu iş)
Sadece gezi değil, mümkün olduğu kadar sık ve değişik arazilerde antreman yapmanın çok büyük faydası var..İnsan arabasını böyle öğreniyor..
antrenmanları yani çamur gezilerini belgrad tarafındamı yapıyorsunuz
arzuguide' Alıntı:Belgrada giriş yasaklanmış durumda..Gitmemekte fayda var..
Az zaman varsa Ayazağa tarafına, haftasonları da İğneada, Kastro, Kemerburgaz.. Neresi denk gelirse)
arzuguide' Alıntı:Vinç olduğu sürece sorun yok)) Hep aynı yerler de sıkıyor zaten. Ben arada bilmediğim yollara dalmaya bayılıyorum
)
Heyecan işte..
tyt.fan' Alıntı:offroad neticede takım işidir mi diyosunuz orhan bey.
evet maalesef olmuyor,çoklu grupla gezerken biz hiç farkında olmuyorduk nar suyu şişesinde alkolü içiyorlarmış sonra yemeğe duruyoruz yanımızda aileler çocuklar onların yanında abuk subuk konuşan dili dolaşmış koca adamlar çocuk soruyor ne bilsin babaaa amca ahrazmı?az olsun temiz olsun konuştuğum insanı ben ve yanımdakiler anlayabilsin ona bakıp bizim de kafamız bulanmasıntyt.fan' Alıntı:eski toplu geziler olmuyo artık yada küçük gruplaşmalar oldu herkes grubuyla geziyo .