Arama sonuçlarınız

1. prokopi

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Insanlar ofrroad yapabilmek icin bir arabaparasi daha harciyor siz (4×4 ise) sadece guzel lastik ve birazda aracinizi yukseltmekle baslayin once on yargilariniz silinecek sonra bu mesajiniz icin pisman olacaksiniz. Bu araca offroad bazında...

2. prokopi

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz selam dostlar. bir bulusma organizasyonu olursa bende gelmek isterim 4x4 aracim ne yazikki yok.gul gibi actyon sports'u sattim. hergun aklima 4x4 bir arac alayim diye geliyor siz siz olun satmayin. ama bir arkadasima cherokee topladik onunla...
  3. prokopi

Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller)

Ynt: Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller) Actyon lar vergi indiriminden faydalanamazlar Arkadaslar bu yil vergi indirimi icin dilekce verip indirim yaptiran var mi? Ben dun gittim bostancidaki vergi dairesine ayin 15inden sonra alicaz dedi geri gonderdi beni. Sistemlerine...

4. prokopi

Action Sport için Vinç Tampon İmalatı

Ynt: Action Sport için Vinç Tampon İmalatı resimler çok güzel bakalım zamanla bende aracı bu şekle sokarım gibi görünüyor. tabi önce babamdan geri almam lazım :) spacer koyarak lastikleri biraz dışa taşırsanız daha iyi olur gibime geliyor bu kadar şey yapmışsınız o eksik kalmış..
  5. prokopi

Action Sports Hakkında Bilgi İsteği

Ynt: Action Sports Hakkında Bilgi İsteği geçmiş olsunda bu resim de boyke ulu orta koyulurmu satarken delil olarak önünüze koyarlar fiyat kırarlar... bahsettiğiniz kazadan sadece kırık farla çıktıysanız ya çok usturuplu düştünüz yada araçlarımız hakikaten tank gibi

6. prokopi

23 Ekim 2011 Kemerburgaz Gezimiz (Actyon Sports***)

Ynt: 23 Ekim 2011 Kemerburgaz Gezimiz (Actyon Sports***) çok güzel bir gezi olmuş orada bir eksik var siyah actyon sportsun eksikliği hemen belli oluyor en kısa sürede kavuşmak ümidiyle... iyi bayramlar bu arada

7. prokopi

ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU

Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU bencede son limitine kadar zorlanırsa denildiği arızalar çıkabilir ama benim araç için yaklaşık 3 saat ayarlama yapıldı map yada harita diyorlar oralardaki değerleri uygun dozda yukseltti ben gayet memnunum kim ne derse desin :)
  8. prokopi

Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU 500TL civarında bir fiyata yapılıyor bu işlem maslak sanayide ECU Power diye bir yer yapıyor yapan arkadaş Alper:0532 242 55 56 Actyon sportslu Ali Atay diye selamımı söylerseniz bir indirim söz konusu olur sanırım! gelelim kullanım detaylarına: alt...
  9. prokopi

Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU Abi biraz deneyim arabayi bayramda uzun yol yapicam ondan sonra ben sana yaptir yada yaptirma derim:))

10. prokopi

actyon sports'a chip tuning

Ynt: actyon sports'a chip tuning Abi aklimda vardi ama yaptirinca arabada problem cikabilecegini dusunuyordum kafamdaki on yargiyi sildi bir arkadas yaptirirkende gordum sıkıntı yaratacak bir durum degilmis! Simdi yakit olcumu yapiyorum dedikleri gibi yakitta duserse tadindan yenmez:))

11. prokopi

Ynt: actyon sports'a chip tuning Bu islemin maliyeti 500TL ufak bir pazarlik soz konusu oluyor Yakit ile ilgili daha fark edemedim bilahre onu bildiririm
  12. prokopi

Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU Merhaba ben maslakta yaptırdım uzun araştırmalar sonucu bu işte en iyi yer bence maslakta ECU FAST. sonuçta hassas bir konu herkese ellettirmemek lazım. araç için tahmini bir beygir verdim. dyno ya sokup ölçtürmedim. belkide 42 beygir almışımdır ölçüm...

13. prokopi

Selam Arkadaşlar, Aracımın gücünü yeterli bulmama rağmen farklı markalarda insanların olumlu yorumları üzerine Aracımın beygirini arttırdım. Gözle görülür bir artış söz konusu. Çok kolay bir uygulamaymış şimdiye kadar niye uzak durdum diye kendime kızıyorum herkese de tavsiye ederim. bayramdan...
  14. prokopi

Ynt: actyon sports'a chip tuning Arkadaşlar dün Maslak sanayide bulunan ECU FAST ' e gidip aracıma chip tuning yada yazılım ile beygir arttırma işlemini yaptırdım ilk izlenimlerim gayet olumlu aklıma takılan olumsuz bir durum olmadı. Aracı ölçüme çıkarmadık ama 170bg civarında olacağını...
  15. prokopi

ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ

Ynt: ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ son iki seferdir total excellium deniyorum gerçi iki sefer de zam gelmiş ayrı fiyatlardan aldım. 100TL mazot ile şehir içi kullanımda 300km yol yaptım. bence total fena değil

16. prokopi

Ynt: actyon sports'a chip tuning Chip tuning yakit dusurmesi su sekilde eger gaz pedalina fazla basmazsaniz aracin gucu arttigi icin pedala az yuklenseniz bile belli bir hiz icin yeterli geliyor! Dolayisiyla tuketim az oluyor. Ama beygirini arttiran biri de gaza az basmadigi icin eskisinden cok...
  17. prokopi

ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ

Merhaba Actyon Sports aracım var SHELL GTL Euro diesel kullanmaya özen gösteriyorum ama malum fiyatı 3.99 ve biraz performanslı olduğu için çok yakıyor gibi geliyor bana siz ne kullanıyorsunuz ve ekonomi/performansından memnunmusunuz?
  18. prokopi

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Guzel yukselmis araciniz kazasiz belasiz surusler bu arada spacer sart olmus benim kanimca arkalara 5cm onlere 3cm iyi olur on arka 5cm yapinca onler cok disari tasiyor

19. prokopi

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin http://www.gursetotoaksesuar.com/oto-kabin-fullbox/caml-kabin/ssangyong-1-2/ Bu linkte gorunuyor sahibi tanidigim olur ilgilene indirim yaptirabilirim
  20. prokopi

ssangyong actyon sports debraj arızası

Ynt: ssangyong actyon sports debraj arızası Bana da aracimin debraji cok yumusak ve sorunsuz gibi geliyor hatta arazide bir akrabama vermistim debraj ayarini iyi yapamadi bayagi koku gelmisti kacirir dedim ama hic sıkıntı cikarmadi! Bence ayipli mal durumu var tuketici haklarini iyi bilen bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri