Arama sonuçlarınız

1. El Pistolero

Freelander Viskoz Kaplin Arızası(önemli)

Ynt: Freelander Viskoz Kaplin Arızası(önemli) Hocam ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş... GT-N5105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. El Pistolero

Ynt: Freelander Viskoz Kaplin Arızası(önemli) Bu arada ben de bir freelander aldım. 2006 TD 4. Alışmaya çalışıyorum. Ama ZJ nin yerini tutmuyor sanki.. GT-N5105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. El Pistolero

Ynt: Freelander Viskoz Kaplin Arızası(önemli) 0k, sonucu merakla bekliyorum... GT-N5105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. El Pistolero

Ynt: Freelander Viskoz Kaplin Arızası(önemli) Sonuc nasil? Iyi netice verdi mi acaba?... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. El Pistolero

2000 Model 1.8 Freelander (4kapı) Orta Şanzuman Dağıldı :(((

Ynt: 2000 Model 1.8 Freelander (4kapı) Orta Şanzuman Dağıldı :((( Viskoz kaplin arizasinin belirtileri nelerdir acaba? Bizim de basimiza gelirse uyumayalim... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. El Pistolero

Nasıl Bir Ülkede Yaşıyoruz..

Ynt: Nasıl Bir Ülkede Yaşıyoruz.. Burada devlet birey için değil, birey devlet için var... Hepimiz aslında birer köleyiz. Kabaca hesaptan gidersek 1000 TL bürüt maasşın yaklaşık 300 TL'si ıvır zıvır şeyler, SSK ve vergiler adı altında kesiliyor. Eee kaldı mı elde 700? Kalan 700 TL nin de...

7. El Pistolero

1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım..

Ynt: 1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım.. offf içime oturdu yaw. aynı sıkıntı bende de var. umarım aynı şekilde bana da masraf çıkartmaz :-[ bu arada sana da geçmiş olsun. umarım işlerin ankara'da rast gider...
  8. El Pistolero

Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

Ynt: Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir? selam, maslak'taki yetkili servisten mi bahsediyorsunuz? ben de bir baktırayım diyorum neresiyse...
  9. El Pistolero

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Bu da benim kara cherokeem.... Hocam accık kovayla falan attırıverseydin üstüne yaw ;D ;D ;D

10. El Pistolero

Neden ZJ-Grand Cherokee?

Ynt: Neden ZJ-Grand Cherokee? Selamlar, Ben de bir tane ekleyeyim; ZJ Jeep'te limuzin konforunu sunan ilk modeldir, diğerleri sonradan gelmiştir...

11. El Pistolero

95 ZJ Klima Sorunu

Ynt: 95 ZJ Klima Sorunu problem değil. ben zaten verdiğiniz cevabı kendi üstüme almıştım :) :) :)
  12. El Pistolero

ilk Aslanım

Ynt: ilk Aslanım Güle güle kullan hocam, Allah bizlere de bir 10-15 sene sonra bunlardan kullanmak nasip eder herhalde (bu yüksek vergi politikası vs yüzünden) ;D Sorması ayıptır kaça aldın? İyi günlerde kullan :) :) :) :)

13. El Pistolero

95 ZJ Klima Sorunu

Ynt: 95 ZJ Klima Sorunu selamlar, Maslak'ta camcı arıyorsanız yanılmıyorsam 29. sk ta KUZENLER oto cam sunroof vs işi yapıyor. Adamlar 10 numara kaliteliler. İstinye'deki borusan ve WV tüm işlerini bunlara getiriyor. Ayrıca kendileri de offroad camiasındalar. Sizlere çok yardımları olur...
  14. El Pistolero

Coolant Sensor Bad Uyarısı

Ynt: Coolant Sensor Bad Uyarısı Selamlar, Bende de 97 model ZJ var, arkadaşımda da 96 model var. Her iki aracın da ortak sıkıntısı bu. Demekki bu modeller böyle arıza veriyor. Muhtemelen sensör arızasıdır diye tahmin ediyorum. Ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerekir. Her zaman su taşırma...
  15. El Pistolero

Jeepster Consept

Ynt: Jeepster Consept böğügh... ;D

16. El Pistolero

Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı selamlar, şanzımanınız için gerçekten üzüldüm. çok geçmiş olsun. şanzıman konusunda çok iyi bir tanıdığım var yeri piyalepaşa'da. E5'ten kasımpaşaya inerken memorial hastanesini geçince sağda kalıyor. Otomatik şanzıman üzerine bayağı tecrübeliler. Sönmez...
  17. El Pistolero

Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun)

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun) Selamlar, Ya servis lastik konusunda fazla tecrübesi yoktur ki zannetmiyorum, ya da gözünden kaçmıştır. Arada çap olarak net %2,04 lük bir fark var.
  18. El Pistolero

Jeep sahiplerinden itiraflar..

Ynt: Jeep sahiplerinden itiraflar.. Sinan'ım güzel bir konu başlatmışsın bence de. Küçük ablamızın da maşaallah gözlerinin içi gülüyor, çok şirin birşeymiş. Allah analı babalı büyütsün inşallah. :) Gezi fotoğrafını çok beğendim. mekan neresidir acaba?

19. El Pistolero

ZJ Difransiyel Yağ Değişimi

Ynt: ZJ Difransiyel Yağ Değişimi Selamlar, Termostat değişimini de fotoğraflı olarak bekliyoruz :) ...
  20. El Pistolero

İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010) Selamlar, Böyle organizasyonları hep son dakika görüyorum. :( Şimdi bu saatten sonra nasıl geleyim ben sizinle... Gerçekten gelmeyi çok isterdim ama inşallah bir dahaki sefere :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri