Jeep sahiplerinden itiraflar..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zorlu05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,089

zorlu05

Adrenalin nerde ben orda
Yer
İstanbul-Bakırköy
Evet sevgili jeep sahipleri ..bu konuyu açmamın sebebi jeep sahiplerinin yaşadığı ilginç komik özel farklı yaşanan araçlarımızla ilgili olayları burda paylaşmak..

Etiketler
Ynt: Jeep sahiplerinden itiraflar..

İlk itiraf benden eşim kendi aracını kullanırde benim aracıma ellemezdi..Jeep alınca ilk sürüşünde büyülendi..Ben bir yere giderken eskiden hep eşimin sürmesini isterdim aracı şimdi asla vermiyorum :smiley: kızım bile diline düştüm (3 yaşında henüz)babam anneme arabasını vermiyor diyor..nasıl sevda anlayabiliyomusunuz :smiley: Şimdi benim araca her bindiğimizde neden bana vermiyorsun diyo :smiley:Neden vereyim ki herkes kendi aracını kullansın dimi ama :smiley:

öncelikle allah bağışlasın kızını benimde bir yaşında bir kızım var, neyse konuyu dagıtmayayım bende aracımı 3 ay önce aldım benim hayellerimin aracı 95 zj akşam eve geldik gündüz telefonla hanımla konuşurken 95 model bir araç aldım ne dersin diye sorduğumda afra tafra ( Kadın milleti :smiley: ne sizlerle nede sizlersiz yaşanır :smiley: burası şaka tabi baş tacı onlar ) yok 15 yaşında aracı ne yapacam o araç döküntü felan yedi bitirdi beni ama ben hayellerimin aracına kavuştığum için ( Bizim evde hep o kanuşur son kararı ben veririm :smiley: ) tabiki tınlamadım akşam eve geldik gel dedim şöyle bir turlayalım tabi önce az surat felan derken bizimki yayıldı bizon derisi koltuklara şimdi her hafta sonu beni evde oturtmuyor. her hafta çatalca yollarında görebilirsiniz bizi :smiley: saygılarımla herkeze iyi günler.

95 ZJ yı ılk aldığımda abimin yanına gittim.Araacı tepeden tırnağa inceledi ve dediki ''Bunun egzosu parlak bir egzoscuya götür ve göster'' dedi.Gülerek dedim ki '' abi bu V8 ''.

ali çelik' Alıntı:
95 ZJ yı ılk aldığımda abimin yanına gittim.Araacı tepeden tırnağa inceledi ve dediki ''Bunun egzosu parlak bir egzoscuya götür ve göster'' dedi.Gülerek dedim ki '' abi bu V8 ''.
Süper gülmekten kırıldım... ;D

Benim aracım 3 inç yükseltilmiş 31x10.5 fedral MT lastikler takılı ,tepesinde 4 adet büyük sis lambaları ,tavanında 4 adet sarı tepe lambaları takılı tavan sepeti , stepne tavanda yani anlayacağınız offroad dizaynlı bir araç.Çokta devasa görünümlü bir araç.Aylarca aracıma bu şekilde gece gündüz gezdiğim için artık basit bir araba gibi gelmeye başlamıştı bana.Bir gün şehir dışına uçakla gittim dönüşüm yine uçakla akşam üzeri oldu.Yeğenime kendi aracımla beni almasını söylemiştim.Uçaktan indim ortalıklarda yok.Bekleyeyim gelir hemen dedim.Tabi beklerkende gelen araçlara bakıyorum benimki gelirmi diye gözüm yolda. O arada o kadar aracın içinden bir araç gözüme ilişti.Dedim aman yarabbi bu nasıl bir araba .Demekki benim araba gerçekten basit bir araba .Ağzım iki karış açık arabaya bakakaldım.Araba yaklaşınca ne göreyim. O gelen benim aracımmış. ;D ;D ;D

Ne güzel.. bence paylaşmak kadar zevkli bir şey yok..yanlızlık ne kadar üzücü bir durum dur :(..Yaşam içinde o kadar güzellikler var ve yaşıyoruz ki bunları tek yaşamak ne kadar acı..Bütün güzellikler tabi acılarda bizim için ama bunu bir ekmeği bir bardak suyu paylaşmak kadar zevkli hale getirmek elimizde sizi tanımasamda varlığınızı bilmek güzel sevgiyle...

DSCF7739.jpg

Sinan abicim Öncelikle güzel bir konu açmışsın tebrik ederim. :smiley:Herkes ilginç olaylar yaşamıştır.Burada paylaşırlar umarım.Hanımlarla olan konular standart sanırım ;DAynı şeyleri bende yaşadım.Aklıma geldi.Bizim geçen haftaki gezimizde çam ormanından inerken,önümüzdeki piknik yapan aile bizi görünce şaşkına döndüler. :D.Adamın lafları ne komikti.''Amma çok açılmışsınız'' ;D

yunusure' Alıntı:
Sinan abicim Öncelikle güzel bir konu açmışsın tebrik ederim. :smiley:Herkes ilginç olaylar yaşamıştır.Burada paylaşırlar umarım.Hanımlarla olan konular standart sanırım ;DAynı şeyleri bende yaşadım.Aklıma geldi.Bizim geçen haftaki gezimizde çam ormanından inerken,önümüzdeki piknik yapan aile bizi görünce şaşkına döndüler. :D.Adamın lafları ne komikti.''Amma çok açılmışsınız'' ;D
Evet ya Yunus kardeşim orda yol yok siz nerden geliyosunuz diyor bide tutmuş bizim yola(onun piknik alanı)sermiş tezgahı ordan araç geçemez ya görünce bizi iki araç arka arkaya uzaylılar geldi diye düşünmüştür :smiley:en komiğide eş ve çocuklarının yer sofralarını toplayıp bize yolumuzu açarken allah alla nasıl girdiler buraya demeleri oldu hehehe:smiley:

DSCF7967.jpg

Böyle bir konuyu açman gerçekten güzel olmuş Sinan kardeşim.Seninde dediğin gibi paylaşmak güzel şey.İçinde bulunduğumuz sitenin amacıda bu zaten.Ama paylaştıklarımız hep güzel anılarımız olsun dilerim.Musade ederseniz bir güzel anımı daha paylaşmak istiyorum sizinle.Geçenlerde Zerrin hanımın düzenlediği Akçaali ofroad etkinliklerine son dakika ile katıldım bende.zevkli bir gezi oldu.Bazı olumsuzluklardan dolayı eve geç vakit atabildik kendimizi.Sabah aracıma baktığımda tanınmayacak halde çamurlu idi.O gün ikindi vaktine kadar yıkatamadım aracı.O hali ile atölyenin önünde reklam oldu herkese.İşte jeep bu,helal olsun hakkını vermissin gibi lafları hep işittim yıkatana kadar.Ertesi günü Mt lastikleri çıkarıp At lastikleri taktırmaya gittim lastikciye.Tabi araç pırıl pırıl.Lastikci başladı sohbete ordan burdan derken abi sen bu arabanın hakkını veremiyorsun herhalde demezmi.Hayırdır neden böyle düşündün dediğimde,Abi bu araba asvalt arabası değil.Dağ bayır gezeceksin bununla.daha dün gördüm birini şu ileriki sokakta.Helal olsun ona araba çamurdan tanınmaz bir haldeydi.Cipe öyle binilir demezmi.Bende Gerçekten tanınmaz haldeymiş o dediğin araç zaten bu deyince kızardı nutku tutuldu söyleyecek laf bulamadı garibim. :D :D

Sinan'ım güzel bir konu başlatmışsın bence de. Küçük ablamızın da maşaallah gözlerinin içi gülüyor, çok şirin birşeymiş. Allah analı babalı büyütsün inşallah. :smiley:
Gezi fotoğrafını çok beğendim. mekan neresidir acaba?

ali çelik' Alıntı:

valla ben de gülmekten yıkıldım hiç o açıdan bakmamıştım olaya :smiley:))))))))))

El Pistolero' Alıntı:
Sinan'ım güzel bir konu başlatmışsın bence de. Küçük ablamızın da maşaallah gözlerinin içi gülüyor, çok şirin birşeymiş. Allah analı babalı büyütsün inşallah. :smiley:
Gezi fotoğrafını çok beğendim. mekan neresidir acaba?
Kardeş burası dumanlının etekleri orman içi burdan manisa ovası ayaklarınızın altında kalıyor baya zevkliydi yolumuz üzerinde doğal çeşmeler su kuyuları..vs ilerde hep beraber gideriz umarım..

DSCF7959.jpg

jeep kullanan ayrıcalıklı bir sürücü olduğunu bilmeli,aracını da iyi tanıyorsa gerçekten ayrıcalıklı biridir.keyifli sürüşler....

komik olmasada bir itirafta bulunacağım bu yalanı daha fazla üstümde taşımak istemiyorum....Haftasonu ailecek gittiğimiz bir gezide bi süre kankamla ayrıldık arazide dolasmya basladık çamurlu lastik izlerinin derinleştirdiği bir yerden geçersein geçemezsin derken dalıverdim tabi acemilik altı sürtmesin diye yavaş yavaş geçmek istedim frene bastım durunca saplandım kaldım cukur bayagı derinmiş meğerse. Allahtan 100 m arkada 2 tane traktör vardı tarlada çalışan. kankam gitti çağırdı traktörü taktık halatı dingile çekti aldı beni. Bu arada araç bayağı çamur oldu. Dönünce eşime 4x4 bu çamur mamur dinlemez dedim. daldım geçtim dedim.yalan söyledim. traktörden bahsetmedim. Eşimden özür diliyorum yalan söylediğim için itiraf ediyorum burada.(inşallah görmez):smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler