zorlu05
Adrenalin nerde ben orda
Evet sevgili jeep sahipleri ..bu konuyu açmamın sebebi jeep sahiplerinin yaşadığı ilginç komik özel farklı yaşanan araçlarımızla ilgili olayları burda paylaşmak..

Süper gülmekten kırıldım... ;Dali çelik' Alıntı:95 ZJ yı ılk aldığımda abimin yanına gittim.Araacı tepeden tırnağa inceledi ve dediki ''Bunun egzosu parlak bir egzoscuya götür ve göster'' dedi.Gülerek dedim ki '' abi bu V8 ''.
Evet ya Yunus kardeşim orda yol yok siz nerden geliyosunuz diyor bide tutmuş bizim yola(onun piknik alanı)sermiş tezgahı ordan araç geçemez ya görünce bizi iki araç arka arkaya uzaylılar geldi diye düşünmüştüryunusure' Alıntı:Sinan abicim Öncelikle güzel bir konu açmışsın tebrik ederim.Herkes ilginç olaylar yaşamıştır.Burada paylaşırlar umarım.Hanımlarla olan konular standart sanırım ;DAynı şeyleri bende yaşadım.Aklıma geldi.Bizim geçen haftaki gezimizde çam ormanından inerken,önümüzdeki piknik yapan aile bizi görünce şaşkına döndüler.
.Adamın lafları ne komikti.''Amma çok açılmışsınız'' ;D
ali çelik' Alıntı:95 ZJ yı ılk aldığımda abimin yanına gittim.Araacı tepeden tırnağa inceledi ve dediki ''Bunun egzosu parlak bir egzoscuya götür ve göster'' dedi.Gülerek dedim ki '' abi bu V8 ''.
Kardeş burası dumanlının etekleri orman içi burdan manisa ovası ayaklarınızın altında kalıyor baya zevkliydi yolumuz üzerinde doğal çeşmeler su kuyuları..vs ilerde hep beraber gideriz umarım..El Pistolero' Alıntı:Sinan'ım güzel bir konu başlatmışsın bence de. Küçük ablamızın da maşaallah gözlerinin içi gülüyor, çok şirin birşeymiş. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Gezi fotoğrafını çok beğendim. mekan neresidir acaba?