95 ZJ Klima Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berkkamu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,234

berkkamu

'' KİRLENMEK GÜZELDİR ''
Yer
istanbul
arkadaşlar merhaba benim sorunum aracın kliması çalışıyor devreye girip çıkıyor, içeri havada üflüyor. ama bir türlü araç içini sogutmuyor. Gazına baktırdım gazıda var acaba neden olabilir veye istanbulda bu işle ugraşan ekonomik bizi saçma sapan parçaları değiştirmeyecek meslek erbabı varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. herkezi saygıyla selamlarım.

Etiketler
Ynt: 95 ZJ Klima Sorunu

maslakta yanılmıyosam 30 sıkakta cok iyi bir klimacı var yakınsa uğrayın firma ismini hatırlayamayacağım ama tüm işi kilima birkaç kez iş yaptırmıştım memnun kaldım acıkcası

ünal bey cumartesi cam için sanayi ye gelecem bu arda camcının da bilgilerini alacaktım sizden o ara klimacıylada görüşebiirim
şimdiden teşekkür ederim.

saat 3 kadar maslaktayım ararsanız beni beraberde gideriz sorun değil yada bilgileride veririm kolay gelsin

teşekkür ederi ünal bey bende iletişim bilgileri var evdeki sıpalardan kurtarırsam kendimi mutlaka gelmeye çalışacam
saygılarımla allaha emanet olun

berkkamu' Alıntı:
ünal bey cumartesi cam için sanayi ye gelecem bu arda camcının da bilgilerini alacaktım sizden o ara klimacıylada görüşebiirim
şimdiden teşekkür ederim.
selamlar,

Maslak'ta camcı arıyorsanız yanılmıyorsam 29. sk ta KUZENLER oto cam sunroof vs işi yapıyor. Adamlar 10 numara kaliteliler. İstinye'deki borusan ve WV tüm işlerini bunlara getiriyor. Ayrıca kendileri de offroad camiasındalar. Sizlere çok yardımları olur. İsterseniz mekanın tel. verebilirim.

Klimanın gazı tam olup, devreye girip çıkmasına rağmen soğutmaması büyük bir ihtimalle evapoatörün orada (klima gazının soğutma yaptığı radyatörün bulunduğu kazan) sıcak soğuk yönlendirme/karışım klapesinin motoru / tesisatı / varsa sigortası / veya mekanik arızasından olabilir. Yani uzun lafın kısası sorun sıcak soğuk karışımı yapan kapakçıktadır. Tahminimce fazla maliyetli bir onarım olmaz.

unal' Alıntı:
benimde bahsettiğim camcı kuzenlerdi :smiley:) kilimacı farklı konu :smiley:

ÜNAL BEY İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER CUMARTESİ MASTER E GİTTİM HEM ÖN CAMI DEĞİŞTİRDİM BU ARADA KLİMAYADA BAKTILAR UFAK BİR TALİMATLA SORUNU GİDERDİLER BURADA SERVİS MÜDÜRÜ UĞUR BEY ÇOK YARDIMCI OLDU, SİZE UĞRAYACAKTIM BENİM UFAKLIKLAR CAM İÇİN 5 SAAT ORDA BEKLEYİNCE ARIZA ÇIKARDILAR ONUN İÇİN KUSURA BAKMAYIN BU SİZE 2. SÖZ VERİP GELEMEYEŞİM YİNEDE İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SALICAKLA KALLIN.

El Pistolero' Alıntı:
selamlar,

Maslak'ta camcı arıyorsanız yanılmıyorsam 29. sk ta KUZENLER oto cam sunroof vs işi yapıyor. Adamlar 10 numara kaliteliler. İstinye'deki borusan ve WV tüm işlerini bunlara getiriyor. Ayrıca kendileri de offroad camiasındalar. Sizlere çok yardımları olur. İsterseniz mekanın tel. verebilirim.

Klimanın gazı tam olup, devreye girip çıkmasına rağmen soğutmaması büyük bir ihtimalle evapoatörün orada (klima gazının soğutma yaptığı radyatörün bulunduğu kazan) sıcak soğuk yönlendirme/karışım klapesinin motoru / tesisatı / varsa sigortası / veya mekanik arızasından olabilir. Yani uzun lafın kısası sorun sıcak soğuk karışımı yapan kapakçıktadır. Tahminimce fazla maliyetli bir onarım olmaz.
El Pistolero' Alıntı:
selamlar,

ilginiz için teşekkürler dediğiniz gibi motor arızası var dediler onuda 100 tl ye tamir ettiler şimdi canavar gibi sogutuyor., camıda gitmişken kasko dan orada değiştirdim zaten üstündeki orjinal camdı yine orjinaliyle değiştirdi.
saygılarımla hayırlı günler.

kubilay bey size hitaben yazmıştm ama az karıştırmışız hoş görünüze sıgınıyorum
tekrardan haırlı günler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR