Arama sonuçlarınız

1. orlof

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? sintine pompası önerebilirim :)

2. orlof

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? çok güldüm :) inşallah siz de hep gülün :)
  3. orlof

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Ailesine, dostlarına, tanıyan herkese başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

4. orlof

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) uyarı için teşekkür ederim. yanlış resim eklemişim. doğrusu budur.
  5. orlof

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) benim bir mogan bıçağım, bir de walter çakım var. ikiside oldukça iyi iş çıkarıyor, çok memnunum. mogan bıçağın sahibi turan amca çok şeker bir adam, ve gerçek bir usta. oğlu murat çok saygılı ve cana yakın bir arkadaş. bıçağı alırken bıçaktanmı yoksa turan...

6. orlof

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye tebrikler. gerçekten olmuş. güle eğlene kullanırsınız umarım. ehh. aracın işi bittiğine göre şu siteyide herhalde tamamlarsınız artık. böylesine umut vaadeden bir çalışmanın tamamlanması lazım. aksi halde tembellik ettiğinizi düşünüp esefle...

7. orlof

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 eğer harici bir aküden sözediliyorsa jel aküleri öneririm. ısı farklarından etkilenme oranı çok daha düşük. sisteme montajında da hiç bir sorun yok. araç aküsü için en uygun öneriler yapılmış zaten. saygılar.
  8. orlof

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... arkadaşlar ayıptır sizin yaptığınız. durduk yerde zehirliyosunuz insanı. bir sürü para harcatacaksınız bu araç üstü çadır için şimdi. :) şaka bir yana, karar vermekte zorlanıyordum. bunları okuyup gördükten sonra karar verdim. ilk...
  9. orlof

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları ve devamı

10. orlof

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları bu da oylat mağarası

11. orlof

Ülkemizdeki Mağaralar

Ynt: Ülkemizdeki Mağaralar oylat mağarasının fotolarını çekmiştim. konu da kirlilik yaratmamak için mağara fotoğrafları başlığı altına ekliyorum
  12. orlof

Şişme Mat? Şişme Yatak?

Ynt: Şişme Mat? Şişme Yatak? ee eee. ne oldu şimdi bu yatak mevzusu :) aldınsa küçük bir tüyo vereyim. şişme yatak aynı zamanda çok keyifli bir su yatağı oluyor. (su üzerinde duran anlamında yani, içinde su olan değil. onu denemedim henüz :) ) ama arkadaşların da söylediği gibi serin...

13. orlof

Kampta Yemek

Ynt: Kampta Yemek anladığım kadarıyla yaşın biraz genç :) ve yine sorulardan anladığım kadarıyla deneyim de az. bu yüzden rica ediyorum çok dikkatli ol. aileyi de engel olarak kabul etme lütfen. hiç tanımadığım halde ben endişelenmişsem, onların duygularını düşünemiyorum bile. son olarak...
  14. orlof

Kamptaki Tehlikeler

Ynt: Kamptaki Tehlikeler saygıyla eğiliyorum dostum. haddim olmayarak tebrik de ediyorum. genel olarak herşey anlatılmış. sadece bir hatırlatma yapmak istedim. ülkemiz coğrafyasındaki vahşi hayvanların büyük olanları insan için korkulacak türden değil. sürüngen ve böcekler içinse zaten bir...
  15. orlof

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? :) eğlenceli bir açıklama olmuş. ama haklısın. kamp malzemeleri de tıpkı hayatımızdaki diğer malzemeler gibi ihtiyaca göre tercih edilir. ucuz çadır kullanan arkadaşlarımız hayatlarından memnunsa demekki pahalı...

16. orlof

Gideros Koyu

Ynt: Gideros Koyu gelecek yaz bir kastamonu turu vardı planda. bu bilgi tam zamanında geldi doğrusu. kader mi desek :)
  17. orlof

Bursa'da Kamp Alanı Önerileriniz?

Ynt: Bursa'da Kamp Alanı Önerileriniz? mutlak olarak ketenlik yaylası diyorum. aras şelalesi çok yakın, oldukça düzgün yürüyüş parkurları var. hafta sonları olmamak koşuluyla kocayayla da kamp için güzel ve emniyetli bir yer. su ve tuvalet ihtiyacı giderilmiş. bunun dışında orhaneli tarafında...
  18. orlof

Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır?

Ynt: Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır? dostum bu planını gerçekleştirirsen arazinin yerini sakın buraya yazma. geliriz, kovsan da gitmeyiz :)

19. orlof

Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır?

Ynt: Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır? gelecek yaz ben de ılgazda kamp yapmak istiyorum. bursada yaşıyorum ama kastamonuda arkadaşım var ve onu ziyaret için her gidişimde ılgaz a biraz daha sevgi duyuyorum. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  20. orlof

Quechua marka çadır?

Ynt: Quechua marka çadır? her iki resimde de çadırların tepe noktası çukur kalmış görünüyor. germe eksikliğinden kaynaklanmıyorsa yağmurda sorun çıkarır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri