Arama sonuçlarınız

1. Montero

2008 Mitsubishi Pajero 3.2 Did Hakkında

Hayırlı uğurlu olması dileğimle. Kesinlikle çok seveceksiniz. Tadını çıkarın.

2. Montero

2008 Mitsubishi Pajero 3.2 Did Hakkında

Arkadaşım ben yaklaşık altı yıldır aynı aracı kullanıyorum. Ayrıca pajero yu tanıyan biriyim. Konforu ve sağlamlığı çok iyidir. Sınıfında en az problem yaratan bir araçtır. Bakım konusunda iyi bir usta veya servis bulman lazım. Ankara da Şeref oto var. Bu işin duayenidir. Parça bulunurlulugunda...

3. Montero

Fotoğraflar Gözükmüyor

Sayın yetkili Bende fotoğrafları göremiyorum. Yardımlarınızı rica ederim.

4. Montero

Yeni Aracım 2004 Model Pajero 3.2 Did 3 Kapi Otomatik

Günay bey İstanbul da olduğunuz için bir şey diyemiyorum ama Ankara da tek bu işin üstadı Şeref Oto dur. İyi akşmalar. Sinan

5. Montero

Ankara Pajero Sahibi Arkadaş Aranıyor..

Kusura bakmayın. Bende yeni girmeye başladım.Ankara da ikamet ediyorum. Pajero hakkında sadece şunu söylemek isterim o bir aşk. Daha önce 2 defa 93 model kısa şase kullandım. Son derece memnundum. 3 sene önce 2008 3.2 DI-D almak nasip oldu. Arzu eden herkese nasip olur inşallah. Eğer pajero...
  6. Montero

1993 Model Suv Kasa Pajerom

Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom Ben kendi aracımı Temsa ya sordum. Artı bir özelliği olmamasına rağmen GLX dediler benim aracıma. Sizde şasi numarası ile TEMSA ya başvurabilirsiniz. İyi çalışmalar.
  7. Montero

Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom HAsan bey İzmir de bildiğim bir yer yok. Ama Ankara deseniz öneride bulunacağım servis var idi. Sinan Coşkun

8. Montero

Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom HAsan bey çekiş düşüklüğünün çok çeşitli sebepleri vardır. Bunlardan biri eksantrik zinciri doğru takılmışmı.( Daha doğrusu daha önce işlem yapılmışmı yoksa ekzantrik zincirine ) Eğer bir diş kayık takılırsa biliyorsunuz motorun bütün keyfi kaçar. Kompresyon...

9. Montero

Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom Hasan bey Tavsiyem '' sahibinden.com'' a güzel resimleyerek koymanız. Ağırlıklı olarak bu site kullanılıyor. Sinan Coşlkun
  10. Montero

Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom Kısa şasi ise 17000 TL ile 20.000 Tl arasında değişmektedir. Resimlerini koyabilirmisiniz.

11. Montero

Bu Bıçağı Almaya Değer mi?

Ynt: Bu Bıçağı Almaya Değer mi? Arkadaşım Bıçağın kralı ve üstüne bıçak olmayacağını iddia ettiğim bıcak Sinop da ÖZEKES bıçaklarıdır. Tabii bu bıçağa kıyıpta kullanabilirseniz. Gerçekten çok güzel. Devamlı yurt dışı satış yapıyorlar ve baştan aşağı kını dahil el yapımıdır. Tamamı ile bir...
  12. Montero

Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom Hasan bey İki farklı 93 kısa pajero kullandım. Araca bakımdan başka hiç bir şey yapmadım. Bu araçlarda dediğiniz arızaların olması çok mümkün görünmüyor. Daha önce o aksın darbe alma olasılığı yüksek olabilir. Bu araca kolay kolay motor ,ön takım,vites...
  13. Montero

Bu Pajeroya Yorumlarınızı Bekliyorum Tamami ile Orjinal

Ynt: Bu Pajeroya Yorumlarınızı Bekliyorum Tamami ile Orjinal Hanifi bey Hayırlı olsun. Ben tam bir Pajero aşığıyım. Bu aracıda sahibinden .com da izledim. Aracın durumu nasıl. Bu araçlar çok sağlam , çok keyifli araçlardaır. Ankara da bu araca en iyi Şeref Oto bakar. Sahibi Şerafettin Aktaş...

14. Montero

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Arkadaşlar Resimleri keyf alarak izledim. gerçekten keyifli iki gün geçirmişsiniz. Gönlünüze sağlık. İyi akşamlar. Montero Sinan Coşkun
  15. Montero

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Valla güzel bir organizasyon dönüşte resimlerinizi koyarsanız bizde bu zevkten bir nebze yararlanırız. İyi tatiller. Sinan Coşkun
  16. Montero

Bu Bıçağı Almaya Değer mi?

Ynt: Bu Bıçağı Almaya Değer mi? Arkadaşlar bıçak konusunda bende Sinop da yapılan ve tamamen el yapımı olan Özekes bıcaklarını tavsiye ederim. Bu bıçakları genelde Amerika lılar çok alıyor. Çok değerli bıçaklar merakı olanların incelemsini tavsiye ederim.

17. Montero

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Arkadaşım selamlar. Bende bu siteye yeni üye oldum. Bu tahoe yu galeiden hatırlıyorum umarım doğru araçtır. Çok güzel olmuş elinize sağlık. Güle güle binin. Bu makina ile büyük keyif alacağınızdan eminim. İyi bayramlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR