Bu Pajeroya Yorumlarınızı Bekliyorum Tamami ile Orjinal

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hanifi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,862

hanifi

hanifi yazıcı
Yer
ankara
arkadaşlar bu aracı yeni aldım ne diorsunuz arazisi olarak ve bizim bilmeyip de sizin bildiğiniz konular olabilir ii olarak kötü olarak yorum ve yardımlarınızı bekliyorum ankara üyesi

98 mod tamamı orjinal 3500 benzinli 2 kilit defransiyel 4 ceker le 3 baglama sistemi ön orta arka 98 modelin en dolusu

ARAZİDE SON NOKTA PAJERO

big_34428413fw9.jpg

Photo-0002.jpg

Photo-0004.jpg

.jpg

Etiketler
Ynt: Bu Pajeroya Yorumlarınızı Bekliyorum Tamami ile Orjinal

aracınız cok guzel gule gule kullanın en az 2 '' yukseltme ve mt lastıkle tadından yenmez

lastik ler yeni saten hem şahir içi kullanım var

Aracınız çok güzel duruyor hayırlı olsun LPG varmı yakıtı nasıl ölçtünüz mü?

Pajero her alanda kendini kanıtlamış bir 4x4 bence gerçekten diri ve güzel duruyor , özellikleride gayet güzel. hayırlısı olsun

Konu harici mesajlar kaldırılmıştır..

konu harici mesaj ları kaldırasn dan allah razı olsun yaa sağolun arac tüp de 450 ile 500 arası yakıyo arkaşlar

Selam,

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Aracınızı galeridenmi aldınız ?

Galeriden aldıysanız aldığınız kişiler aracı İstanbulda yetkili servistenmi almışlar ?

Bu soruların cevabı önemli kardeş ..

şahısdan aldım hayırdır kardeş neyi önemli olan

bende merak ettim ne oluyor sorun nedir

kardeş öle bişi yok benim aracım 190 binde ankara temsa da biz böle bu kadar temiz arac görmedik diorlar ve buna şaşmaz oto sanayi de onaylıyo orda ki serwis ustası da şahirde binildiğini idda ediyo benim aracım saat gibi calışıyo ve karan mili veya şaft şanzuman hele hele kilitler asla sorunsuzdur :smiley: acayip bi makina yani

Hanifi bey
Hayırlı olsun. Ben tam bir Pajero aşığıyım. Bu aracıda sahibinden .com da izledim. Aracın durumu nasıl. Bu araçlar çok sağlam , çok keyifli araçlardaır. Ankara da bu araca en iyi Şeref Oto bakar. Sahibi Şerafettin Aktaş dır. Kendisi çok iyi bir arkadaştır ve bu işi çok iyi bilir dürüst bir esnaf olduğunu söyleyebilirim. Hiç bir yere bakmanıza gerek yok. Tekrar hayırlı olsun.

HAYIRLI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR ARAÇ. BENDE DE BİR PAJERO VAR..

hayırlı olsun
inş.iyi günlerde kullanın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR