Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: l200 sabahları zor çalışması
termometrem -17 dereceyi gösteriyordu az önce çalıştırdım ısıttım bi beş dakika servisteki ustam şöyle bi öneride bulundu ki yerinde olduğunu düşünüyorum kızdırma buji lambası yanacak söner sönmez tekrar kaç kez yeterli olduğunu düşünüyorsanız o kadar...
Ynt: L200 Magnum
baya çile çektik su gibi paramız aktı diyarbakırda ceyhan oto servisinde sağ aksımızı değiştirdik sol aksımızın körükleri değişti tabi böyle yoğun yolculuk yaptığımız için 5000km doldurduk erzurum araz otomotivde servis bakımına girdik aracımız son derece iyi durumda -25...
Ynt: motorlu taşıt vergisi zamanı
ben problemimi çözdüm katkısı olan herkese teşekkür ederim aracımızın ruhsatında ne yazdığının önemi yok ama kullanım amacında hususi yazmalı yani maliye eğer verginizi silindir hacmi üzerinden hesaplamış ise bu indirimden sizi faydalandırmak zorunda 600tl...
Ynt: MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz?
sevgili cincin hem geçen yıl hem bu yıl vergisini indirimli şekilde ödemiş babamda sigorta acentesinden kasko beyan formu almış yarın maliyeye başvuracak (kendisi benimle aynı marka aynı model aynı özellikte araca sahip ruhsatımızda aynı ibareler...
Ynt: Volkswagen - Amarok
haftasonu polomuzun bakımı için servise gittik amarok konusunda bilgi aldık satış müdürü arkadaş temel fiyatın 45000 tl civarında olacağını vergi konusunda ise aracın resmi silindir hacminin 1977cc olması nedeniyle ciddi avantajlı olacağını belirtti mart sonunda araçlar...
Ynt: 2010 Motorlu Taşıtlar Vergileri
evet vergilendirmem aracı taşıtı şeklinde motor silindir hacmi üzerinden benmim aracımla sizin aracınız aynı sevgili cincin bunun üzerine işin üzerine düşmeye karar verdim zaten
Ynt: 2010 Motorlu Taşıtlar Vergileri
sevgili cincin bende aynı araca sahibim bi türlü indirim yaptıramıyprum aracınızın cinsi ve kullanım amacı nedir bilgi verebilir misiniz olmazsa sizin sigortacınızdan alayım sizin vergi dairesinden yatırayım avukat babamla bile sorunumu çözemedim
Ynt: MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz?
benim aracımda 2006 l200 magnum 4x4aracımın ruhsatında cinsi kamyonet yazıyor kullanım amacında yük nakli hususi ibaresi mevcut için vergi indiriminden yaralanamayacağım söylendi 2100 tl vergi çıktı yardımcı olursanız sevinirim kasko bedeli 24.500tl...
ruhsatında yazdığı üzere kamyonet(l200 magnum 2006 açık kasa) olan aracım için vergi sorgulaması yapıp 946 tl hesaplamış mutlu bir insanken aracımızın maliye nezdinde jeep muamelesi görüp 2100 tl vergi çıkarıldı bunun üzerine geri kalmış ilçemin vergi dairesine uğradım aracımın kamyonet olduğunu...
teşekkür ederim efendim konyada malesef bu aracın bile varlığından haberi olmayan sanayici eşrafı var lastik konusunda burada araştırma yaptım fakat sadece pirelli scorpion str lastikleri bulabildik aldık yağışta asfaltta iyiydi kar için bi fikrim yok ama zincirde aldım ne...
Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi
iyi akşamlar 2006model L200 magnum konya-ağrı patnos arası diyarbakır şehir içi 100km dahil 1350km 450 tl yaktık ortalama 30kuruş oluyor eurodieseli 3.28 ve 3.36dan aldık sadece pozantıda 1 saat kadar yağışa maruz kaldık yol boyu soldan vuran rüzgara maruz...
sağolun aracı sadece internet aracılığıyla görebildim zamana çok sıkışık olduğum için babam ve motorcu bir akrabamız test etti ama tabi içine girdikçe anlıyorsunuz ki bu araçlar ayrı bi dünya kısa vadede aracı değiştirmem söz konusu değil malesef garip biraz elimde bakım görsün...
iyi akşamlar arabanızı keşke daha önce görseydim tuncer bey; ağrı patnos da aile hekimi olarak görev yapıyorum ağrıya 2003 model polo tdi aracımla geldim köy yolları için uygun olmadığını (kestirmiş olsamda mecburiyetten) ilk günden ve ilk elden tecrübe ettim iki ay sonunda...