Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin
Aradan 150 yıl geçmiş halaTEKERLEK kullanılıyor ;)
Veya
Aradan 100 yıl geçmiş uçaklarda hala kanat kullanılıyor ;)
Bazı tasarımlar sorunu ilelebet çözer,zaman zaman üzerinde değişiklik yapılır.Ama dediğiniz gibi temel aynı temel...
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
sürücü jeep'e nasıl yön veriyor dikkat etiniz mi ;)Otobüslerdeki gibi direksiyon koluna fren mekanizması takmış tahmin ettim benr
Ayrıca jeep gayet iyi oluyor,elinize sağlık.
Ynt: MT Lastiklere Balans
cj 8'de 33''*12.5*15 marshall var,titreşimin t'si dahi yok 130km/h'ye kadar daha üstünde ne olur bilmiyorum.Sizin sorununuz balansla ilgili birşey değil bence titreme şaafttan dahi gelebilir....iyice bakılması gerekir.
Ynt: Her CJ Sahibinin Bilmesi Gereken Ustalık Bilgileri
Dikiz aynasına baktığınızda arkanızda arabalar var ve önünüzde trafik yok ise ve olmasından daha yavaş gidiyorsanız trafiği engelliyorum diye gaza basmayın ,arkadakiler sizi izliyorlardır:)
Şaka değil kullanan bilir ben 2-3 haftadır cj...
Ynt: CJ silecek motorunun üzerinde yazan harf-rakamların anlamı
Fotograftan evvel link var orayı tıklarsanız daha kolay olur.Kopyala-yapıştır yaparken yazılar kaydı kusura bakmayın.
Ynt: CJ 7 - Akrabası Bulundu
Hayırlı uğurlu olsun,çok dinamik bir görünümü var.Orjinalini bozmadığınız iyi olmuş,zaten konu "safkan" kullanmak.
Motoru nedir aracın?
Bizde de bir tane wagoneer var 1971 haberiniz olsun:)
Ynt: CJ 7 - Akrabası Bulundu
Çok doğru demişsiniz.
Panjurlar kaldırılıp,kaputlar tampona kadar uzayınca hepsi birbirine benzedi gitti...Hatta tampon ile kaput birbirine yaklaşınca işler iyice karıştı manasız tasarımlar ortaya çıktı.Nazi döneminde Hitler toplama kamplarında kadın erkek...
Ynt: CJ Şase Numarası
Selam,
Silecek motorunun üzerindeki 17 haneli harf-numaranın ne olduğunu bilen var mı?
Ayrıca bende vizeye gideceğim cj 8 'de şase no nerede yazıyor?
Ynt: Kendi Koltuk Isıtmanızı Kendiniz Yapın
PESSS diyorum.Yani ernihayetinde araba bu herşey yapılırda bu kadarda saygısızlık olur mu ya :))))))))Karton gibi kesip biçildi araba.Yani arabaları seven biri olarak bu yapılanı "araç hakları mahkemesine"taşıyacağım:)
Gece gece gülme krizine...
Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı
Çağla adını düzgün yazsaydın öyle ecnebice:) birşey yazmasaydın kesin hatırladım.Sayende Cj'ye binmiştim hatırlamaz mıyım:))))Naber nasılsın?Nerelerdesin.Özelden mesajdan devam ediyorum...