Arama sonuçlarınız

1. betamix

Satılık - Suzuki Grand Vitara

Ynt: Satılık - Suzuki Grand Vitara Teşekkür ederim...Evet V6 Motor var.

2. betamix

Ynt: Satılık - Suzuki Grand Vitara 21.850 TL Marka = Suzuki Seri =Grand Vitara Model =Grand Vitara 2.5 Yıl = 1998 Km = 217000 Renk = Açık Yeşil Motor Hacmi = 2500 cm3 Motor Gücü = 150 arası Yakıt =...
  3. betamix

Ynt: Satılık - Suzuki Grand Vitara fotolar...

4. betamix

Ynt: Satılık - Suzuki Grand Vitara Fotolar...
  5. betamix

Uygun dizel arazi aracı arıyorum...

Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum... Merhaba, Grand Vitara ilanım var....yakıt tüketimi = 0,270 (LPG'de)

6. betamix

Ynt: Satılık - Suzuki Grand Vitara Özür dilerim atlamışım.....21850 Tl.

7. betamix

SUZIKI GRAND VITARA...4X4, ABS,Deri Döşeme,Klima,LPG,4 Cam Otomatik.... * DERİ DÖŞEME *ABS *KLİMA *OTOMATİK *LPG *4X4-4X2 *OVARDRAY *5 KAPI *ALARM *4 CAM OTOMATİK *PARK SENSÖRÜ *4 LASTİK YENİ * HATASIZ.... TAKAS OLMAZ...... cAn 0 532 372 3002
  8. betamix

İhracat Personeli

Ynt: İhracat Personeli TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU.... İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN KÜÇÜK ÇEKMECE SINIRLARI İÇERİSİNDE İKAMET EDEN BAY/BAYAN DIŞ TİCARET ELEMANI ARAMAKTAYIZ..... cv..... tanex@tanex.com.tr 0 212 549 3448
  9. betamix

İhracat Personeli

Otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyette olan şirketimiz için İhracat personeli alınacaktır. Organize Sanayi Bölgesi /İkitelli fax : 0 212 549 3448 e-posta : tanex@tanex.com.tr

10. betamix

Nissan - Pathfinder Satılık (Pasif İlan)

Araçta Lpg. mevcut (Ruhsata işli) fakat kuruş hesabı yapmak zorundayım.

11. betamix

Ocak ayı içerisinde yine alırım 4x4 :) aşkım o benim. Maddi sorundan satıyorum Patfinder'imi satmadan yeni bir araç alamıyorum. :(
  12. betamix

Konuya ilginiz için teşekkür ederim.... Satma sebebim çok kısa süre içerisinde (Temmuz ayı içerisinde) İstanbul il sınırları içerisindeki tedarikçilerimizi rutin olarak ziyaret edecek olmam buda günlük ortalama 400km. yol yapar rahatlık ve konforun yanı sıra ekonomiyede düşünmem gerekiyor.

13. betamix

12.000 ytl. dün verdiler kabul etmedim. :( http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4220070 bu araçlada takas öneriyorlar.
  14. betamix

Satılık 4x4 Arıyorum (Araç Alındı)

Hayırlı uğurlu olsun ... Güle güle kullan. :)
  15. betamix

Nissan/Pathfinder 1990 Model (Trafik çıkış 1994) 2398 cc. Benzinli 4X4 3 Kapı Klima Sunroof Çeki Demiri Lpg. Not:Lpg. ve Çeki Demiri Ruhsata işli. Araç komple bakımdan yeni çıkmıştır. Silindir Kapak (Çıkma takıldı) Subaplar (yeni) Eksantrik mili (yeni) Gömlek Piston (yeni) Devirdaim (yeni)...

16. betamix

birde ben sorayım :) Nissan / Pathfinder düşünürmüsün ?
  17. betamix

Arkadaşlar.... Bunun geçer akçe'si nedir bileniniz varmı ? Ben maliyeti söylesem kızmayı boşverin döversiniz. :)
  18. betamix

Arkadaşlar, Büyük bir ihtimalle yarın servisten alacağım aracı hafta sonu fotoğraflarını çekerim.Motor üzerinde değilmeyen bir şey kalmadı desem yalan olmaz.

19. betamix

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba Arkadaşlar, 36 Yaşındayım, İstanbul / Bakırköy Dış Ticaret / Satınalma Uzmanı (Otomotiv) Nissan / Pathfinder (2.5 Benzinli) Fotoğraf ve Doğa ilgi alanımdadır.
  20. betamix

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007) Keyifli bir gün geçirmişsiniz...:) Fotoğraf paylaşımlarınız içinde teşekkür ederim arkadaşlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR