Nissan - Pathfinder Satılık (Pasif İlan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan betamix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,166

betamix

Ana Kamp
Web
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracımı 4 kapı bir araç ile takas yada direk satış yapmak istiyorum.

* Nissan / Pathfinder
* 1990 Model (1994 Trafik çıkışlı)
* 2398 cc.
*Benzin + LPG
* 4X4
*3 Kapı

Araçta Çeki demiri mevcuttur çeki demiri ve lpg ruhsata işli

e-posta : bulutkaya@gmail.com

Etiketler
Hocam aracınızla ilgili resimler mevcutsa yayınlayabilirmisiniz... Sitede 4x4 almayı düşünen arkadaşlar var, onlardan biride benim...eğer aracınızla ilgili fotoları görebilirsek vede düşündüğünüz rakam nedir öğrenebilirsek daha iyi olur...

Teşekkürler...

Terzi misali (kendi söküğümü dikmiyorum)
İşimden arta kalan zamanlarda sanatçılar için albüm kapak fotoğrafların,konser afişi için fotoğraflar vs. çekiyoruz...kendi aracımın fotoğrafını aylardır çekmiyorum....:( Üstad en kısa sürede eklerim. :smiley:)

Çok iyi olur hocam...Benim forumda konuştuğum arkadaşlar genellikle discovery düşünüyorlar ama bellimi olur, sitenin 1000 den fazla üyesi var ve düşünen arkadaşlar (bende dahil) resimlerini görürlerse daha etkili olur...Gerçi siz mail adresinizi vermişsiniz gerekli sorular ve bilgilendirmeler için ama oradan pek az kişi sizi arar sanırım :smiley: Genelde milletçe herşeye en kolay yoldan ulaşmayı seven bir milletiz nede olsa :smiley:

Teşekkürler...

Arkadaşlar....
Aracı özel servise verdim.
Komple Motor yapılıyor...Piston,Segman,Gömlek,Ana ve Kol yatak,Silindir Kapak vs.
aracı almayı düşünen arkadaş varsa servise gidip yapılan işçiliği görebilir.

Arkadaşlar,
Büyük bir ihtimalle yarın servisten alacağım aracı hafta sonu fotoğraflarını çekerim.Motor üzerinde değilmeyen bir şey kalmadı desem yalan olmaz.

AYDURAN' Alıntı:
Çok iyi olur hocam...Benim forumda konuştuğum arkadaşlar genellikle discovery düşünüyorlar ama bellimi olur, sitenin 1000 den fazla üyesi var ve düşünen arkadaşlar (bende dahil) resimlerini görürlerse daha etkili olur...Gerçi siz mail adresinizi vermişsiniz gerekli sorular ve bilgilendirmeler için ama oradan pek az kişi sizi arar sanırım :smiley: Genelde milletçe herşeye en kolay yoldan ulaşmayı seven bir milletiz nede olsa :smiley:

Teşekkürler...

Disco iyidir tabi, ama Pathy de safkandır, hakkını yememek lazım.

1990 model bir pathfinder hiçbir sorunu yoksa herhalde 10 bin ytl filan eder. Tabi meraklısı alırsa.

neden satmak istiyorsunuz? sonuçta sizinde gördüğünüz üzere piyasa iğrenç .arazi kabiliyeti açşısından üstün bir araç bu model. 12000 ytl iyi paraymış belki tekrar düşünmelisiniz. böyle abudik gubidik araçlarla takas yapmamanızı öneririm, pathfinderi alacak adam çıkar, ama bu kesin elinizde kalır.

bugün hyundai galloper 2000 model 110000 km deki aracı 19.250 den sattım. çalışanımızın aracı. düşünün piyasann rezilliğini. galerici değilim aracıyım komisyon bile almıyorum. ;)

Konuya ilginiz için teşekkür ederim....
Satma sebebim çok kısa süre içerisinde (Temmuz ayı içerisinde) İstanbul il sınırları içerisindeki tedarikçilerimizi rutin olarak ziyaret edecek olmam buda günlük ortalama 400km. yol yapar rahatlık ve konforun yanı sıra ekonomiyede düşünmem gerekiyor.

hayırlısı olsun elbet çözersiniz gönül isterki satmadan alabilesiniz. bunu sattıktan sonra ne alacaksınızki zamanı geldiğinde? çok büyük paralar ödemek lazım. oysaki bildiğiniz güvendiğiniz araç... tüp taktırmayı düşünmezmisiniz? parasal olarak yol masrafı yarıya düşer .dizel hesabı olur. hemde paranız cepte kalır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler