Satılık 4x4 Arıyorum (Araç Alındı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avercanugur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,974
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avercanugur

Moderatör
Yer
MUĞLA
Arkadaşlar merhaba!
Bir tavsiye ile aranıza yeni katıldım. Ankara'da yaşıyorum. Bir 4x4 almak istiyorum. Ama başıma dert açmayacak, mesleği bıraktırıp beni bu yaştan sonra tamirci çırağı yapmayacak veya benzin istasyonu satın aldırmayacak:smiley:. yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Öncelikle sitemize hoşgeldiniz :smiley: Ne amaçla kullanacaksınız ve bütçeniz nedir acaba?

Bütçem maksimum 25000YTl. Kullanım amacına gelince ise, benimle birlikte her yere çıksın istiyorum.:smiley: Özellikle balığa gittiğim zamanlarda otomobilimi cehenenemin dibine bırakıp, uzun mesafeler yürümek istemiyorum. Ankara'da 4.0Lt, köşeli kasa cherokee buldum bir tane nasıldır? Başıma dert açar mı?

Forumda Jeep seven arkadaşlar çoğalmaya başladı :smiley: Ben alım konusunda tavsiyelerde bulunmak isterim. Aracı ne amaçla kullanacağınızı şu nedenle sordum: 4x4 kullanım amaçları değişebiliyor, çok sert bir off road deneyiminden tutun araca fazlaca yolcu alınabilmesine ve bagaj hacmine kadar değişik nedenler var. Ben de alırken genelde uzun yol amaçlı ve araziye de girmem gerekirse beni yarı yolda bırakmayacak bir araç düşünüyordum. Ayrıca ailem kalabalık olduğu için geniş de olması gerekirdi. Sonuçta 98 model Discovery TDI'da karar kıldım. Mecburiyet dışında sıkı bir off road yaşamadım (tabi tamponsal nedenler de var ;D) Bir sene oldu ve çok memnunum. Bunun dışında turbo dizel olması da yakıt gideri açısından tercih sebebim oldu.

LPG ye sıcak bakıyorsanız seçnekleriniz artar, soğuksanız Turbodizel bakacaksınız, performans beklentiniz de olmayacak, Cherokee diyorsanız LPGsiz kullanmak için benzin istasyonu sahibi olmak gerek :smiley:

pathfinder düşünürmüsünüz?

Nissan/Pathfinder
1990 Model (Trafik çıkış 1994)
2398 cc.
Benzinli
4X4
3 Kapı
Klima
Sunroof
Çeki Demiri
Lpg.

Not:Lpg. ve Çeki Demiri Ruhsata işli.

Araç komple bakımdan yeni çıkmıştır.
Silindir Kapak (Çıkma takıldı)
Subaplar (yeni)
Eksantrik mili (yeni)
Gömlek
Piston (yeni)
Devirdaim (yeni)
Yağ Pompası (yeni)
Akü (yeni)
Baskı (yeni)
Marş Motoru (çıkma)
Volant Dişli (yeni)
Eksantrik Zincir (yeni)
Eksantrik Zincir Yatakları (yeni)
vs.,vs. :smiley:
6.000 ytl. cash para harcadım yarın servisten teslim alıyorum.

Erhan agamın pathy'si de hem HT lastiklerle lopez geçmiş deneyimli bir araçtır ki bünyesinde karagöz ve hacivat filminin müziklerini dahi barındıran bir mp3 belleği bile var :D

benimki 1999 model,tam aksesuar. şampanya rengi. 125000 mil de. otomatik vites. çatı hariç mart ayında yeni boyattırdım. çünkü hayvanın teki 6 parçasınaboydan boya imza atmış park ettiğim yerde kışın... lasitkler 7000 km de. amortisörler yeni. ön takım yeni, trigger seti 110000 mil de değişti. V6 3300 cc 168 hp. Benzinli.Vergisi yıllık 1600 ytl civarı. Ciddi bir kazası yok.

Bilirsiniz ,bu arabaların piyasası yok, O nedenle eder fiyatını tam olarak bilemiyorum 1.5 senedir biniyorum. Sahibinden.com daki ilanlara göre 1999 model olanları elden satıldığında durumuna göre 25000 ile 30000 arası değişiyor. 27500 uygundur herhalde. Isterseniz gelin bakın, inceleyin. hafta içi balgattayım ben.

en son resimlerinden biri.
pathyiy5.jpg

Arkadaşlar sonunda 4x4 sahibi oldum :smiley: 99 cherokee fabrika orijinaliyle duruyor henüz. Neresinden başlamak gerek. Yükseltme kiti ve lastiklerden mi? Ne kadar yükseltmek ve hangi lastiği seçmek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR