Arama sonuçlarınız

1. haydan

Arkadaslar yardımm 1991 CHEROKEE XJ İLE 1994 CHEROKEE XJ ARASINDAKİ FARK

Ynt: Arkadaslar Yardımm 1991 Cherokee Xj İle 1994 Cherokee Xj Arasındaki Fark Benim bildiğim kadarıyla fark yok.Her ikiside aynı

2. haydan

XJ Laredo'dan çıkma Selectrack Arazi Şanzımanı

Ynt: XJ Laredo'dan çıkma Selectrack Arazi Şanzımanı Hayırlısı abi.
  3. haydan

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

Ynt: 4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular Arkadaşlar bana Jeep arazi şanzımanı lazım.95 model kare kasa.Modeli 242J .Yardımlarınızı bekliyorum.Maraş'tan bulması zor oluyor.

4. haydan

XJ Laredo'dan çıkma Selectrack Arazi Şanzımanı

Ynt: XJ Laredo'dan çıkma Selectrack Arazi Şanzımanı Şanzıman elinizde mi hala bana bir tane lazım.Kare kasaya olur değilmi?
  5. haydan

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Pardon şehir belirtmemişim Kahramanmaraş

6. haydan

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi hayri danışman haydan 95 xj sport hayri danışman haydan 94 zj

7. haydan

(ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!!

Ynt: (ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!! MAROFF(Maraş Offroad) üyesi olarak hayırlı olmasını diliyorum.
  8. haydan

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ) Hayırlı olsun gerçekten güzel bir araç.Allah kaza bela vermesin inşallah.
  9. haydan

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. Coşku abi ya şanzımanlardan ya da alt takımlardan mutlaka sanayiye götürüyor beni.Ama ZJ den de vazgeçemiyorum.Sesi yetiyor bana.Ayrı bir tadı var onun konforu başka bişey ya.

10. haydan

2001 GRAND CHEROKEE V8 İLE BENDE ARANIZADAYIM ARTIK...

Ynt: 2001 GRAND CHEROKEE V8 İLE BENDE ARANIZADAYIM ARTIK... Hayırlı olsun Allah kazadan ve arızalardan korusun.

11. haydan

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu ATA1 size hem teşekkür ediyor hem de takdir ediyorum
  12. haydan

zj 3cm flanş arıyorum

Ynt: zj 3cm flanş arıyorum En kolay yolu tornacıda yaptırmak.1 günde yapıyorlar.

13. haydan

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler Paylaşımınız için teşekkürler
  14. haydan

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. Bende hem ZJ hem de XJ var.Araziye giderken XJ asfaltta giderken ZJ yi kullanıyorum.ZJ arazide sürekli masraf çıkarıyor.
  15. haydan

Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ?

Ynt: Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ? Murat bey yazınızı okuduktan sonra arkadaşımda 95XJ vardı.Onu aldım.İnşallah memnun kalırım.

16. haydan

99 XJ Arazi Şanzımanı Sorunu ?

Ynt: 99 XJ Arazi Şanzımanı Sorunu ? Merhaba Ege Bende de 95 XJ var.Zincir uzamasına bağlı olarak zincir atlamasını benimkide yapıyor.Daha önce 94ZJ vardı.Aynı sorun onda da olmuştu.Zincir değiştikten sonra düzeldi.Demekki bu sorun kronikleşmiş Jeep'lerde.Ben müsadenle bir soru daha ilave etmek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri