Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jımny Kablosuz Tepe Lambası
Ön sol kapı üstü tavan raylarının kapak varmış oradan araç içine giriyor,diger kabloların hepsi sepet borularının içinde.İşçiliği çok beğendim :-)
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Ben sadece hatır için sevenlerin kim olduğunu merak etmiştim iğnelemek gibi bir niyetim yok.Hatır için sevmek çok garip geldi bana.Herkesin ramazanı hayırlı olsun :-)
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Hatır için adam sevenler senide hatır için sevmedikleri ne belli bu tür yazılarla herkesin kafasında soru işareti bırakıyorsunuz???
Ynt: JIMNY nin YAPAMADIKLARI
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah başka kaza göstermesin.Jimny kesinlikle ve kesinlikle hız yapmak için üretilmiş bir araç değil.Normal yol ve hava koşullarında hiç sorunsuz ilerliyor,fırtınalı havalarda yavaş gitmekde fayda var yan rüzgarlardan çok fazla...