nazito' Alıntı:Şimdi. Merakla bekliyorum kaskodan ne kadar değer biçecekler araçım 2010 model otomatik
suziki jimny' Alıntı:dün standart asfalt lastikleri ile göktürk kısırkaya cıvarlarında oynadık braderle, 50 cn vıcık vıcık çamurlu göletden geçtik(7-8 mt uzunlukta), 2 karış çamurlu 90 derece dik eğimli yokuşu 15 mt tırmandı.. Bu araba arazide v8-v12 vs tanımazçamur lastiğim olsa neler yapabılecegını hayal edemıyorum..
**araç full standart2007 manuel duz vıtes
saygılar.
fbmy' Alıntı:Eğimin 90 derece olduğu konusunda biraz yanılmış olma ihtimaliniz olabilir mi acaba ? ;D
dün standart asfalt lastikleri ile göktürk kısırkaya cıvarlarında oynadık braderle, 50 cn vıcık vıcık çamurlu göletden geçtik(7-8 mt uzunlukta), 2 karış çamurlu 90 derece dik eğimli yokuşu 15 mt tırmandı.. Bu araba arazide v8-v12 vs tanımaz çamur lastiğim olsa neler yapabılecegını hayal edemıyorum..
nazito' Alıntı:bende yaklaşık 3 yıl oldu tek araç olarak kullanıyorum araçı rampa yukarı tırmanırken domuza çarptım ön tampon değişimi gerekti bursa şentürkler hem tampon için 1 ay bekletti hemde montaj 2.500 lira masraf çıkarttı 2. bir olayda 10.000 km bakımına giderken ani fren yapmam gerekti ve araçın sağ ön balatası fırladı zoraki durabildim araç bazen istenmeyen hareketler yapabiliyor dediğiniz gibi bu araça kesinlikle kaskosuz ve yalnız binilmez