Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gruptaki herkese iyi aksamlar.1995 karburatorlu bir nivam var.6 yildir kullaniyorum.son 1 yilda 3_4 kere arka bazen sol bazen sag aks tekerlekle yolda giderken cikiyor.komple yeni aks aldigimda oldu bilya yuzuk degistigimde.ama cok tedirgin kullaniyorum.ve nitekim bu aksam sag taraf giderken...
Herkese selam sayın ustalar bir arkadaşım da aramıza yeni katıldı . 2008 model 1.7 enjeksiyonlu lada aldı.can gaz marka tup taktırmış.ancak o günden beri aracın gazda calısma ve gıtmesinde sorun yok fakat ılk benzinde calısma esnasında hissedilir olcude tekleme oluyor gaza gecınce 20-30 saniye...
herkese selam ...benim niva da kontaga basınca tık yok bazen calısıyor bazen hiç tetiklemiyor marj dınomosunun ustune cekıç gibi bişeyle bir ıkı vurunca yada aracı 2-3 karıs kaydırınca kontak basıyor calısıyor.. ustalara gosterdım marj dınomosu nun otomatıgı değişmesi lazım dediler marj...
herkese bol selam.Aracımı aldıgımdan beri yaglarını değiştirmedim arada konrol ettiriyorum.sanzıman difrensiyal yaglarını.Ancak bu konuda pek bilgim yok.Bu hafta yağları değişicem.motor için hangi marka hangi özellikte yağ kullanmalıyım cogu kısı 20/50 diyor.sanjıman difransiyel için...
herkese selam 95 model 1.7 karburatorlu nivam var ..gecenlerde bir olcum yaptım ortalama kilometrede 800-900 tl yakıyordu gazda..Ayarlattırdım makınaya bağlattım şimdi kilometrede 480-500 tl ye dustu ama yinede cok sanırım bu arada aracta ok 144 lastıkler var ..bu aracın ortalama kilometrede...
herkese selam yeni bir arac aldım 4 ay önce lada niva elimdede eskiden kalma radio shock trc 442
marka bir arac telsizi var bunu araca bağlasam randıman alırmıyım bu telsiz iş yaparmı bilgisi olan arkadaslar varsa bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim.bu ayarda bir adet daha alsam kınasıl...
herkese selam aracımı ufak ufak adam etmeye calısıyorum .Şimdide on göstergedeki benzin ısıgım yanmıyor sebebi samandıra sorunu bulduk ancak lada niva 1995 model benim arac buna diğer ladaların samara vs.. benzin samandırası uyarmı acaba tekırdağda lada niva parcası satan yok ancak samaranın...
Ynt: lutfen yardım
herkese hayırlı aksamlar ..ustam senı cok rahatsız ettim ama ben konsolu soktum dediğn yerde vitesin altında kabloyu buldum ancak ..bu aracı ben yeni aldım tam olorak eskı sahıbının ne yapıp yapmadıgını bilmiyorum.
şu arazi kablosu musuru hakkında vitesin altında kablo var...
dursun ustam cok tesekkur ederim kendi cabalarımla birsey yapmaya calısıyorum ses yalıtımı ıcın aracın altına bituseff vs.. bı uygulama yapıyım dedim siteden cok faydalanıyorum herkese cok tesekkurler .hazır komple sokmusken bu neden yanmıyor dıye merak ettim..dogru...
birde bunda samandıra varmı varsa o nerdedir samandırasıda bozuk olabilir dediler .benim bildiğim benzin deposunda samandıra olur ama ...nediyim yardımlarınızı bekliyorum
Ynt: niva ses yalıtım
ilginize linklere cok tesekkur bayagı faydalı oluyor...Tavsiyelerinize kulak veriyorum bu arada tekırdağ dayım..nivamı alalı daha 1 ay olmadı ufak ufak kafama göre elden gecirmeye calısıyorum
Ynt: niva ses yalıtım
bende bayağı arastırdım..sanırım soyduktan sonra komple putur veya zift uygulaması yapıp ustune bitüself denilen ziftli kağıdı yapıstırıcam ..piyasada ses yalıtımı ıcın sungerler varmıs ondan bulursam altına onu doseyip kendi halısını koymaya karar verdim insallah sağlıklı...
herkese selam ..nivada içerdeki sesi bir nebze olsada azaltmak için neler yapılabilinir ne tur malzeme kullanmak gerekır bilgisi olan arkadaslar varsa aydınlatırsa cok sevinirim ..Piyasada satılan bituself diye bir malzeme car işlenmeside kolay bir tarafı ziftli bir tarafı aliminyum tarzı bişey...
Ynt: 93 niva secim yardım
ben hala arastırıyorum ..bu arada parayı da dengelemeye calısıorum.bı tamamlasam oyle yada boyle yurusun yeter dıcem ..dağ tepe dolasmak ıstıyorum ..insallah sende bir nıva sahıbı olursun nedıyım dostum.hayırlısı
herkese bol selam .aranıza yeni katıldım.şimdiye kadar 4 x hiç kullanmadım ve asırı bir hevesim var ve param cok kısıtlı kısıtlı bile değil bir sekıl de bulup bulusturup illakı almak ıstıyorum ..nette 93 model bir niva buldum parasıda 6500 tl.pek te anlamıyorum alırken nelerı goz onunde...