lutfen yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan guvem2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,920

guvem2000

Yeni Üye
Yer
tekirdağ
hayırlı aksamlar dilerim herkese.Lada niva aracımın on gösterge panelinde araziye gectiğini gösteren ısık var.bu bende yanmıyor bunun kablosu nerdedir acaba elektrıkcıye gösterdim vitesin oldugu konsolu soktu burda yok aracın altındadır.dedi.nerde oldugunu bılen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: lutfen yardım

Arazi şanzımanı müşürü orta konsolu sökün konsul cıkardıktan sonra arazi vites kolalarının körük kapaklarını sökün müşürü şanzıman üzerinde göreceksiniz

birde bunda samandıra varmı varsa o nerdedir samandırasıda bozuk olabilir dediler .benim bildiğim benzin deposunda samandıra olur ama ...nediyim yardımlarınızı bekliyorum

dursun ustam cok tesekkur ederim kendi cabalarımla birsey yapmaya calısıyorum ses yalıtımı ıcın aracın altına bituseff vs.. bı uygulama yapıyım dedim siteden cok faydalanıyorum herkese cok tesekkurler .hazır komple sokmusken bu neden yanmıyor dıye merak ettim..dogru anladıysam vites lerin oldugu yerde konsolun hemen altında ...cok tesekkur ederim peki bu yanmayısının sebebi musurun bozuk olması olabilirmi.bunu nerden anlayabilirim yada benim yapabileceğim bırseymidir.

guvem2000' Alıntı:
birde bunda samandıra varmı varsa o nerdedir samandırasıda bozuk olabilir dediler .benim bildiğim benzin deposunda samandıra olur ama ...nediyim yardımlarınızı bekliyorum

Şamandıra arka koltugun altındaki sac bölümü sökün şamandırası ve deposu orada arazi müşirine iki kablo girer kablolar yerinde takılıysa ve yanmıyorsa iki kabloyu cıkartıp bir birine degdirin kontak acıkken göstergeyi kontrol edin yandıgını görürseniz müşür bozuk eger yanmazsa gösterge lambasında yada tesisatta bir sorun var demektir ozaman bir oto elektirikcisi size yardımcı olur

deliyürek44' Alıntı:
slm arazimuşiri kaçmodelerde var acaba benimki 1989 model

Tüm modellerde var eski modellerde ikik ışık vardır yuvarlak göstergelerin altında birii hidrolik eksik oldumu yanar sarı olan arazi vitesindeyken yanar

herkese hayırlı aksamlar ..ustam senı cok rahatsız ettim ama ben konsolu soktum dediğn yerde vitesin altında kabloyu buldum ancak ..bu aracı ben yeni aldım tam olorak eskı sahıbının ne yapıp yapmadıgını bilmiyorum.
şu arazi kablosu musuru hakkında vitesin altında kablo var ucunda da sigorta gıbı bırsey var ucu bantlıydı bu bır yere takılı olması gerekmiyormu bostaydı bu kablonun ucunu yada neyi nereye baglıycam resmini cektim gönderebilirsem bı fıkır verır yardımcı olursanız cok sevinirim.
cekebildiğm kadarıyla resimleri gonderiyorum.sokunce bu halde buldum.bu kabloyu nereye nasıl takıcaz

Fotoğraf0555.jpg

müşürün oldugu yerde sanırım tapa var müşüri iptal etmişler tapayı söküp yerine bir müşür alıp takın

Kabloların bantlarını ayırın kabloları bir birine degdirdiginizde lambanın yanıp yanmadıgını kontrol edin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR