Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Degerli buuyuklerim ve sevgili kucuklerim.
Oncelikle boyle guzel bir forum yaptiginiz icin sizleri tebrik ediyorum. 1 yildir takip ediyorum fakat aracim olmadigi icin mahalleye yeni tasinan cocuklar gibi uzaktan oyun oyniyanlari seyrediyordum sadece:)
23/07/2018 gunu esimle 10 yildir (kendi...
Merhaba arkadaşlar, 2005 model Freelander Td4 kullanıyorum. Aranıza yeni katıldım sayılır. İstanbul için önerebileceğiniz uygun servis ve tamircileri paylaşabilirseniz sevinirim. Periyodik bakım olarak yağ, yağ filtresi, mazot filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve işçilik tahmini olarak ne...
arkadaşlar herkese merhabalar 2006 freelander 2.0 td4 HSE aracımı satıyorum 217000 km 200binde tüm bakımlarını yaptırdım. Şanzıman yağı dahil tüm alt takım elden geçirildi. Tramerde 1400 tlik bir sürtmeden dolayı boya işlemi yapılmış (benden önceki sahibi) araç temiz ve bir sıkıntısı yok...
Merhabalar. Size iki tane sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum.
1- 2006 model freelander sahibiyim. Aracıma gürcistandan mazot alıyordum bundan 5 sene önce. Bir süre sonra sabahları ilk çalıştırmada arabada artık tam adını bilmediğim ama silkeleme, sallantı diye anlatabileceğim bir sorun ve...
mrb arkadaslar aranıza yeni geldim suzuki grand vitara 2006 td aldım kalkıslarda biraz hantal geliyor cip h tuning olayı nedir nereden temin edebiliriz faydası olurmu bilgisi olan varmı acaba yardımlarınız tşkler.
Degerli dostlar merhabalar.Ismim ilker yeminli tercumanim ve yakin zamanda hayalim olan bir jeep almak istiyorum.Formu bastan asagiya inceledim.Sizlere sorucagim sorular ise sizin tecrubenizden yararlanmak icin bana yardimci olucagini dusunuyorum.Butcem 50.00 ila 75.000 arasi yani.2.7 mercedes...
Merhaba 2006 hilux 4x4 adventure almak üzereyim aracu buldum fiyatta anlaştım ben ranger düşünüyodum fakat bu aracıda denemek istedim deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız? araç 300 bin km de
Arkadaşlar bugün Honda cr v 2006 model aracımda direksiyonda sertleşme sorunu oluştu. Yani aracım hidroliği olmayan direksiyonlu hale geldi. Araç ile bu halde 150 km yol yaptım yavaş yavaş ama bunun sebebi hakkında bilgi verecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. İstanbul Anadolu yakasında...
Merhaba herkese dostlar 93 model suzukimi satıp 2006 model vitara almayı düşünüyorum
Yakışı nasıldır otomatik almayı düşünüyorum kronik bi sıkıntısı varmıdır şimdi bu araç enjeksiyolu LPG ile ne yakar araç hakkında Engin tecrübelerinize ihtiyacım var okuyan yorum yapan herkese teşekkürler
Daha önce imalatını bitirdiğim, makaslı pop-up I'i tavanına montajlanacağım camper adayını nihayet bu gün teslim aldım..
Makaslı pop-up I'i taşıyacak araç,artık belli.. 2006 Eylül çıkışlı 2800 cc JTD motorlu 12m3 Fiat-Ducato 2.8 maxi..Bugün devir işlemleri tamamlandı, aracı teslim...
Şehir içi,şehirlerarası,arazi gezileri için düşünüyorum ,off-road yapmayı düşünmüyorum, yakıt, konfor, yol tutuş,kronik arızalar,bakım masrafları,vergi konusunda bilgisi olan var mı?cevaplar için şimdiden teşekkürler,alternatifim kia sorento
Merhaba L200 Magnum 4x4 almaya karar verdim Allah izin verirse. yalnız haliyle ikinci alacağım için insan tereddüt etmiyor değil, aracı alırken nelere dikkat etmeliyim, nerelerini baktırmalıyım, özel olarak neyine dikkat etmeliyim bu konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim sizin yorumlarınız...
Selamlar;
2006 XL7 TD 2.0 (Standart) da 245.70.16 lastik kullanan yada bilgisi olan varmıdır?
Bir AT lastik almak istiyorum önerilerinizi alabilirmiyim.
Şimdiden teşekkürler
Sağlıcakla kalınız
Merhabalar,
Özellikle Serden ve Cafer ağbiye selamlar 3 yıldır bıkmadan bana cevap verdikleri, hatta misafir ettikleri için, aracın tüm özelliklerini benimle paylaştıkları için...
Yaklaşık 14 aydır 2006 model Forester kullanan ve sınıfının girebileceği her koşulda aracını test etmiş biri olarak...
Sevgili ağabeyimiz Ahmet Oral'ın (Yasiko) plakaya yazılan ve bize aylar sonra tebliğ edilen, gecikme zammıyla birlikte canımız sıkılarak ödemek zorunda kaldığımız trafik cezalarıyla ilgili araştırma yaparken edindiği bilgiler ve sizlerle paylaşma yolunda tavsiyesi üzerine;
Ahmet ağabeyimize...
Arkadaşlar, bir ara haberlerde 31.12.2006 tarihine kadar olan trafik cezalarının silineceğine ilişkin bir haber dolaşıyordu. Bununla ilgili güncel bir bilgisi olan var mı?
--------------------------------------------------------------------------------
15-19 Temmuz 2006 tarihleri arasında kulübümüzden Cemal Üstün ve Zeynep Başıbüyük´ünde içinde bulunduğu yedi kişilik Ağrı Dağı Zirve Çıkışını gerçekleştirdi...