Araç Tercihi Konusunda Görüşleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Limit52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,674

Limit52

Yeni Üye
Mrb. off road heyecanını yıllardan beri takip edip yapılan organizasyonlara fırsat buldukça katılmaya çalışıyorum. Ortak olabilmek için off road donanımlı veya sade 4x4 almaya karar verdim. Sizlerden istiramım aldığım aracı yarışlara sokmayı düşünmeyip dağda bayırda yaylada sorun çıkarmayacak ve bazen hafta içi şehir içerisinde sürebileceğim araç düşünüyorum.Ama malesef o kadar çok çeşit var ki insan kararsız kalıyor.Tabi tercihler zevk meselesi olup 97-98 grand 5.9 veya 2000-2001 land disco v8 şuan lık yakından takip ettiklerim arasında olup sizlerden ricam bu araçlar hakkında yorumlarınızı bekler iyi çalışmalar dilerim. şimdiden cv için teşekkür ederim.

Etiketler
İşiniz zor kolay değil ilk önce alacağınız araçla ne kadar ve ne derece offrod yapacaksınız onu net olarak tespit edin sadece kamp dağ bayır gezmekmi bu işler ilk öyle başlar sonra lastik yükseltme vinç liste uzar gider sehir içindede kulanabileceğiniz demişsiniz (şehir içi ne kadar km yapacaksınız bu önemli)tek aracınızmı olacak siz ve eşinizde kulanacakmı yakıt ve vergi durumu malum ülkemizde akaryakıt fiyatları taşıt vergileri dizel benzinli yada tüplü öfkeli dizel 97-98 model temiz bulmak çok zor masraf çıkarırsa sizi üzer benzinli araçları o modellerde temiz bulmak daha kolay bu tercihlerden sonra bir marka belirleyin onun üzerine yoğunlaşın derim (özellikle bir marka belirlemiyorum şu iyi şu kötü demem siteyi karıştırıp bulursunuz) lakin aracı alırken çok çok dikkat edin patlak çatlak piyasada çok araç var hemde çok

Ynt: Araç Tercihi Konusunda Görüşleriniz

Valla gerçekten zor hanımında kullanabilmesi için tercihim otomatik büyük araçlar (kamp hayatını sevdiğim için) vergi konusu tabiki önemli ee aslanını seven yemine katlanır benzin sözkonusuna gelince genellikle hafta içi araç kullanmayı tercih etmiyorum (Acil veya alış veriş durum olursa illaki kullanmak gerekir) iş yeriyle evimin mesafesi yakın şuanki binek aracım kapıda yatıyor. 2001 tercihimin olması 2 sene bandrol fazla ödenir ne yapalım. 98-2001 Land dicko V8 ler makas sistemi yay sistemine sahip???
1998-2001 Land Disko V8 için detaylı bilgi alırsam çok sevinirim.ayrıca tercih ediceğim aracı off road yarışlarında kullanmıyacağım.sadece yayla dağ bayır kamp (tabi arada şehirde kullanacağım :smiley:) yani kısacası dağya bayıra çıkıp beni yarı yolda bırakmayacak araç tercihim.

İşiniz zor kolay değil ilk önce alacağınız araçla ne kadar ve ne derece offrod yapacaksınız onu net olarak tespit edin sadece kamp dağ bayır gezmekmi bu işler ilk öyle başlar sonra lastik yükseltme vinç liste uzar gider sehir içindede kulanabileceğiniz demişsiniz (şehir içi ne kadar km yapacaksınız bu önemli)tek aracınızmı olacak siz ve eşinizde kulanacakmı yakıt ve vergi durumu malum ülkemizde akaryakıt fiyatları taşıt vergileri dizel benzinli yada tüplü öfkeli dizel 97-98 model temiz bulmak çok zor masraf çıkarırsa sizi üzer benzinli araçları o modellerde temiz bulmak daha kolay bu tercihlerden sonra bir marka belirleyin onun üzerine yoğunlaşın derim (özellikle bir marka belirlemiyorum şu iyi şu kötü demem siteyi karıştırıp bulursunuz) lakin aracı alırken çok çok dikkat edin patlak çatlak piyasada çok araç var hemde çok

MERHABALAR
Araç hakkındaki tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Artık ben de bir pick up almak istiyorum. Öncelikle kullanım amacımın, hususi otomobil gibi ailemle ve dostlarımla birlikte şehir içi ve şehirler arası seyahat olduğunu belirtmek isterim. Hangi marka alacağıma ise bir türlü karar veremedim. Ne dersiniz. Yakıt, vergi, bakım v.s. konularında beni mutlu edebilecek marka hangisi olabilir. Teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR