matchplus
Kamp III
Mercedesin defolu parçalarını değerlendirmiş adamlar hurdaya ayırmak yerineSatilik ilanlarina baktim sangyong larin cogu motor yaptirmis 150-200 bin de.nasil oluo da oluo Alman teknolojisi![]()
jeepxj35

Mercedesin defolu parçalarını değerlendirmiş adamlar hurdaya ayırmak yerineSatilik ilanlarina baktim sangyong larin cogu motor yaptirmis 150-200 bin de.nasil oluo da oluo Alman teknolojisi![]()
jeepxj35

Amerikan mı Abi ?![]()
![]()
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar ne anlar offroad dan al bi kamyon haa pardon ünimog hepsinin üstünden geç

Bunlar ne anlar offroad dan al bi kamyon haa pardon ünimog hepsinin üstünden geç![]()
Kardeşim kızma takılıyoruzBursa cok uzak , is kuruyorum bu aralar vaktim hic yok
Hayirlisi olsun avukat bey selamlar sevgilerBursa cok uzak , is kuruyorum bu aralar vaktim hic yok
Ne giydirsek diye düşünüyolardırBir elektrik panosu yaptirmak mesele bu ulkede ne kadar tok adam varmis is var para kazanacaklar 2 gunde teklif yazip gonderemiyorlar
daha evvel yaşadımda biliyorum işe ihtiyaçları yokkiHayirdir avukat bey atölye mi açiyorsun ?Aynen bu elektrik isinde cok 3 kagit var
Hayirli olsun bol kazanclar dilerim.Abi asmolen kilit tasi briket vs yordu ama
Konu dagildi tikirti noldu tespit ettinmi ?Ne giydirsek diye düşünüyolardırdaha evvel yaşadımda biliyorum işe ihtiyaçları yokki
Hiç ilgilenmedim açıkcası soğudum bu ara herşeyden..şüphelendiğim 2 şey var bir egzos diğeride yükseltmeden ötürü helezonlar çünkü dün akşam arabayı stop ettim tam sağken hala sesler geliyoduKonu dagildi tikirti noldu tespit ettinmi ?
jeepxj35