konunun basindan beri hep ayni oneriyi yazdim.
karavan ruhsati alin kurtulun . eger karavan ruhsati almadan karavan gibi kullanmak istiyorsaniz mobil ofis vs. gibi basiniza is acacak seylere yonelmeyin. arac minibus ise minibus kalsin kamyonet ise kamyonet kalsin . esyalarinizi demonte sekilde gideceginiz yere kadar tasiyin gittiginiz yerde acin kullanin. yolda seyir halindeyken kimsenin yataga mutfaga giysi dolabina ihtiyaci yok. mesele bu kadar basit . hic kimse buna karisamaz. seyahat ederken yaninda esya tasimak park halindeyken yanindaki esyalari kullanmak ( kimseyi rahatsiz etmemek kaydi ile ) suc degildir .
ustadimizin konunun basinda bazi itirazlari olsa da ayni fikirde bulustugumuz icin cok memnunum . kendisi mevzuata hakim oldugu icin fikirleri kendi adima cok onemli . en icten tesekkurlerimi iletiyorum
bu basligi okuyan ve bundan sonra okuyacak olan gezginler de artik ne yapmasi gerektigini ogrenmistir diye umuyorum.
kafa karistirmaya gerek yok , kerameti kendinden menkul , karavancilikla ilgili tum bilgisini bu forumdan edinmis , issiz kalmis marangozlara , hurdaya cikmasi gereken ticari araclari , karavana uygun diye satmaya calisan galericilere yem olmayin .
ya karavan ruhsati alinacak ya oldugu gibi kullanilacak mesele bu kadar basit.....