02.10.2016 Pazar Günü Ömerli Barajı Ve Çevresinde Tanışma Ve Gezi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suatgrbz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,784

suatgrbz

1980 CJ/7
Yer
İstanbul /Kartal
Uzun süre ofroad yapmamanın rehaveti ile 02.10.2016 Pazar günü Ömerli barajı ve Çevresinde bu bölgedeki arkadaşlarla tanışma ve hafif bir gezi ve sonrası kaçınılmaz mangal
Katılacak düşünen arkadaşlar araç bilgi ve donanımlarını da belirtirse buna göre bir gezi planlamak daha kolay olur. Aileniz cocuklarınız da getirebilirsiniz. Fakat Alkol yok buluşma yeri ve saati cuma/ cumartesi netleştiririz

Etiketler

un süre ofroad yapmamanın rehaveti ile 02.10.2016 Pazar günü Ömerli barajı ve Çevresinde bu bölgedeki arkadaşlarla tanışma ve hafif bir gezi ve sonrası kaçınılmaz mangal
Katılacak düşünen arkadaşlar araç bilgi ve donanımlarını da belirtirse buna göre bir gezi planlamak daha kolay olur. Aileniz cocuklarınız da getirebilirsiniz. Fakat Alkol yok buluşma yeri ve saati cuma/ cumartesi netleştiririz

Yeri olan arkadaş varsa beni de alırsa çok memnun olurum arkadaşlar olmazsa da canıniz sağolsun bir dahaki sefere artık

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba ben 1 veya 2 kişi olarak katılmayı umuyorum, yalnız saat ne düşünüyorsunuz? Katılacağım yer terste biraz uzak. İsmim Onur.
Ve ne kadar ağır offroad yapılır?
Suzuki Vitara 1994 manuel, çeki demiri dışında üstünde hiçbirşey yok

Merhaba dacia duster standart 4x4 özel donanımı yok 2 yetişkin 3 çocuk kabul ederseniz...

Saat 10-11 gibi olur sanırım. cok erken olmasına gerek . Katılacak arkadaşların araç durumuna göre herkesin zorlanmayacagı bir güzergah secmeye çalışırız.

Katılacak arkadaşların kişi sayısı araç ve irtibat bilgilerini liste yapmakta fayda var diye düşünüyorum. Bir de buluşma yerinin varsa gps koordinatları veya tam adresi lazım olabilir...