atlantis
Kamp II
Gezenbilir herkese selamlar. Dün Büyükada'daydık. İnanılmaz keyifli bol pedallamalı bir gün geçirdik. Hava biraz kapalı olduğu için ada çok dolu değildi. Sakin, sessiz bir haftasonunda adayı pedalladık. 3 kişiydik. Samet Kesen, Fatih Umut ve ben
Hasan Kasapoğlu.
Samet Kesen
Fatih Bulut
Hasan Kasapoğlu
İniş iskelesinden başlayan yolculuğumuzun ilk durağı tepedeki kiliseydi. Dik, yorucu bir yol. Ama orada olmak keyifli
Kilisenin orada taşlık bir alanda dolaşıyoruz. Uçurumlar, boşluklar. Rüzgar yüzümüze çarpıyor. Nasıl bir keyif
Kiliseden aşağı inen yolu tamamlamadan sağa taşlık,topraklık bir yola giriyoruz. Ortalık toz duman, pedallıyoruz downhill. Yol tekrar kiliseye çıkan yokuşun başladığı yere çıkıyor.
Oradan tekrar pedallıyoruz ve büyük tur yoluna girerek adayı dolaşıyoruz.
Uzun tur yolu bizi kesmiyor birde kısa ada turunu yapıyoruz
Rahat keyifli bir bisiklet turunu tamamlıyoruz. Gün sonu geldiğinde yorgunluk çöktüğünde durum benim gibi oluyor
)
Keyifli bir haftayı geride bıraktık. Şimdi yeni yollar, yeni rotalar bizi bekliyor.
Hoşçakalın
Samet Kesen
Fatih Bulut
Hasan Kasapoğlu
İniş iskelesinden başlayan yolculuğumuzun ilk durağı tepedeki kiliseydi. Dik, yorucu bir yol. Ama orada olmak keyifli
Kilisenin orada taşlık bir alanda dolaşıyoruz. Uçurumlar, boşluklar. Rüzgar yüzümüze çarpıyor. Nasıl bir keyif
Kiliseden aşağı inen yolu tamamlamadan sağa taşlık,topraklık bir yola giriyoruz. Ortalık toz duman, pedallıyoruz downhill. Yol tekrar kiliseye çıkan yokuşun başladığı yere çıkıyor.
Oradan tekrar pedallıyoruz ve büyük tur yoluna girerek adayı dolaşıyoruz.
Uzun tur yolu bizi kesmiyor birde kısa ada turunu yapıyoruz
Rahat keyifli bir bisiklet turunu tamamlıyoruz. Gün sonu geldiğinde yorgunluk çöktüğünde durum benim gibi oluyor
Keyifli bir haftayı geride bıraktık. Şimdi yeni yollar, yeni rotalar bizi bekliyor.
Hoşçakalın