04.04.2011 Yeşilvadi-Sofular gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,805
Ynt: 04.04.2011 Yeşilvadi-Sofular gezisi

.

K01_5541.jpg

K01_5542.jpg

K01_5543.jpg

K01_5544.jpg

K01_5546.jpg

Etiketler

geziniz güzel olmuş elinize saglık bizde sizleri gördük ama bizim pilanımız agva oldugu için takılamadık kolay gelsin

Sofuları göremedinizmi yoksa benmi göremedim ;) Yeşilvadi - Yeşilvadi mi oldu parkur ;D ;D ;D

Tabiki gördük sofular ı, sende bizi iyice karamürselsepeti yaptın abi. :D
O traktör sofulardan geldi ;D

aozturk' Alıntı:
Sofuları göremedinizmi yoksa benmi göremedim ;) Yeşilvadi - Yeşilvadi mi oldu parkur ;D ;D ;D

Çamurda dans yaptık resmen.Sofuların killi toprağı ,üç günden beri çisil çisil yağan yağmur ,buz olsa bu kadar kayar.
Bizdede AT lastikler
" garibanın şaşkını,beyaz giyer kış günü " misali oldu.

Allahtan sofulardan Rüstem kardeşimiz kahvede tavla oynuyormuş,hemen geldi sağolsun.(bizede dua etmiştir, tavlada yenilmekten kurtardık diye )

Valla ben keyif aldım, umarım arkadaşlarda keyf almıştır.
Bülent abiden ses çıkmadı daha.

aozturk' Alıntı:

Ahmet kardeşim sen bizi unuttun.
Bu geziden çok kare çıkardı ama fotoğraf işiyle uğraşacak kimse yoktu.
Durdukça kareler alabildik sadece.

kardesler oto' Alıntı:
geziniz güzel olmuş elinize saglık bizde sizleri gördük ama bizim pilanımız agva oldugu için takılamadık kolay gelsin

Sizin gezinizde çok güzel olmuş,videolarıda izledim,ellerinize ayaklarınıza sağlık,görüntüler harika.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,586
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR