KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?
O 1/25.000 LİK HARİTALAR İÇİN BEN DE ARADIM. Satışı internette var gibi görünüyor, ama bana telefonda yok dediler. Hatta Ziraat bankasına önce para yatırıyorsun falan her şeyi anlatıyor iternette, ama telefonda satışı yok diyor.
acilen J37a3, J38a1 ve J38a4 paftalarına ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim Elimdede çeşitli paftalar var isteyen olursa yardımcı olabilirim
Merhaba... kenya kardeş elindeki 1/25000 lik haritaları bana göndermen mümkün mü? Bana mdokumaci@gmail.com adresinden ulaşabilirsin...Senden haber bekliyorum.... Teşekkürler...
herkesin elinde bolca bulunmasına rağmen 1:25000 ölçekli haritaları bulundurmak temin etmek dağıtmak kesinlikle yasaktır yalnız sadece bazı bölgeleri harita genel komutanlığından yada iller bankasından temin edebilirsiniz.....ücret mukabilinde
Sayın betacam 1/25000 lik haritalar piyasada serbest bulunaz. Ancak tanıdığınız bir harita mühendisi varsa ve istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. kullanmak için netcad gibi bir harita proğramı kullanmalısınız.