1.500 000 km.yapıyormuş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 3mm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,210

3mm

yılmaz
Yer
gaziantep
değerli gezenbilir üyeleri.daha önce jeep 5.2,5.9 ve suzuki jimny araçlarımı off road a uyarlayıp bindim.çok derin araştırmalar sonucunda artık daha sağlam daha asil bir arabaya binmek istiyorum.sizde tahmin edersinizki toyota land cruıser den bahsediyorum.bir tane çok temiz nerdeyse ilk sahibinden diyecek kadar güzel bir araç buldum.vx 80 4.2 düz dizel.bu aracın km si 400 000 km de.fakat içide dışıda çok temiz bir araç.1500 000 km yaptığı söyleniyor bakımları düzgün yapıldığı takdirde.sanırım araçta sadece ön kilit var ve ön tekerin ortasındaki kiliti kapattığınızda 2 çekerde kullanılabiliyormuş.araca istenen fiyat 45000 tl.1996 model.aracın bir kaç resmini koyuyorum.lütfen bu aracı tavsiye edermisiniz.etmezseniz hangi modeli geçerlidir bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler..

DSC01894.jpg

DSC01904.jpg

DSC01911.jpg

Etiketler
Ynt: 1.500 000 km.yapıyormuş

3mm' Alıntı:
değerli gezenbilir üyeleri.daha önce jeep 5.2,5.9 ve suzuki jimny araçlarımı off road a uyarlayıp bindim.çok derin araştırmalar sonucunda artık daha sağlam daha asil bir arabaya binmek istiyorum.sizde tahmin edersinizki toyota land cruıser den bahsediyorum.bir tane çok temiz nerdeyse ilk sahibinden diyecek kadar güzel bir araç buldum.vx 80 4.2 düz dizel.bu aracın km si 400 000 km de.fakat içide dışıda çok temiz bir araç.1500 000 km yaptığı söyleniyor bakımları düzgün yapıldığı takdirde.sanırım araçta sadece ön kilit var ve ön tekerin ortasındaki kiliti kapattığınızda 2 çekerde kullanılabiliyormuş.araca istenen fiyat 45000 tl.1996 model.aracın bir kaç resmini koyuyorum.lütfen bu aracı tavsiye edermisiniz.etmezseniz hangi modeli geçerlidir bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler..

--alıp evladiyelik bineyim derseniz turbo versiyonu daha makbuldur..
--her toyota 1,5 milyon yapmaz.tutar radyatör delinir farketmezseniz ,motor gider vs.1 milyona göre hesap yapmayın.motor rektefiyesi ve parçaları pahalıdır..400 binde toyota için pek üst sınırlar sayılmaz.
--aracın donanımı nedir?? klima,hidrolik direksiyon,sunroof,orjinal elektrikli cam,ayna,koltuk varmı...??
--ön kilit dediğiniz muhtemelen poryo kilitleridir,fabrikasyon %100 kilitli difflerle ilgisi yoktur.sizin bahsettiğinizinde araca faydası vardır elbette ama ön-arka fabrikasyon diff kilidi ile ilgisi yoktur..
--parçaları ucuz ve kolay bulunur değildir.
--aracın resimlerine baktığımda ambulans kapı dediğimiz yana açılan bagaj kapılarını görüyorum..genelde bu versiyonlarda pek donanım olmaz,ama bir yandanda far yıkama gözüküyor.
sonuç:
fiyata yorum yapamam ama,
turbodizeli,ön-arka %100 fabrikasyon kilidi olanı, biraz da donanımı olanı tercih edilmeli derim...

kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler