<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="anerkad" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
anerkad' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Fazla yorum yapmak istemiyorum ama gösteri yapar gibi geçmişler yanından öncelik çıkanların sağlığı devrilen jepp in etrafının güvenliği alınmalı ve kurtarma işlemiydi .çıkarılması gereken ders bence bu..sadece 4 dk sonra geçişler yapılıyor
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Sizinle Düzce gezisinde tanışmıştık. Çok saygı duyduğum baba-oğul olarak hafızamda kaldınız ve halaa da öyle. Fakat, bu gezinin organizasyon safhasından itibaren bir kaç olumsuz mesajınızı okudum. Tabiiki fikirlerinzde hürsünüz. Ancak kullandığınız üslup beni çok üzdü. <br />
Evet, bir araç talihsiz bir şekilde devrildi. Karşı tarafa geçen ilk araçta ben de vardım. Biz karşıya geçmeden önce devrilan araçtaki arkadaşlarımız kendi imkanları ile dışarı çıkmışlardı, bunu biliyormusunuz. Sonradan çıkan araçlar, eğer o hızla çıkmasalar dı bir başka facia daha yaşanabilir di, çünkü rampanın zorluğunu bilmiyorsunuz. Yukarı çıkan araçların her biri işe yaradı, eğlenmek için oraya çıkan bir araç yoktu, bunu biliyormusunuz. Araçlar ile yukarı çıkan tüm arkadaşlarımız, offroada yıılarını vermiş tecrübeli insanlardı, ilk kez kampta piknik yapan insanlar değil, bunu biliyormuydunuz. Ve, orada ki herkesin tek bir amacı var dı, araca en az zararı vererek kurtarmak. <br />
Niye bunları yazdım, aslında sizin şahsınıza değil, orada bulunan birisi olarak, kurtarma çalışmasında ki özveriyi ve arkadaşlarımızın döktüğü teri görünce, birilerinin kahvesini içerken izlediği videoda gördüklerine yaptığı acımasız yorumlar beni çok üzdü. <br />
Saygılar...</div>