<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) </b><br />
<br />
Ateş Arkadaşım,<br />
Kötü bir şey söylediğimi hiç zannetmiyorum ama,maalesef her söyleneni mutlaka yanlış yöne çekecek ve değerlendirecek biri mutlaka çıkıyor.. Sanıyorum ki, bu Jeep e binenlerin kanında da,Amerikan özgürlüğüne bile zamanında başkaldıran asilikte olan kızılderililierin genleri yerleşiyor,diyeceğim ama,maalesef benim aracımın ruhsatında da "Arazi Taşıtı - Jeep " yazıyor.Sanırım Jeep i yanlış yazmışlar olsa gerek diye düşünüyorum artık.Benim aracım Jeep değil, arazinin gerçek ve tek aracı olduğunu belli eden tüm araç ruhsatlarında olduğu gibi sadece "Arazi Taşıtı" olarak yazmalıydı.. Yorumlara niçin açık değilsiniz,veya neden birkezde olumlu yönünden bakmaya çalışmıyorsunuz? Anerkad Ahmet beyede sadece yapmış olduğu şahsi görüşü yönünde bir babacan tavır yorumu ile fanatik bir saldırı yapıldığını gördümki, kendisi offroad cu değilim dedi..ama belki sizlerden ve bizlerden çok daha tecrübeye sahip bir uzun yol kamyoncusu olduğunu belirtti..Kanımca hiçde küçümsenebilecek bir durum söz konusu değildi.. Bu işte tecrübeli olan yönetici insanların daha makul ve açıklayıcı tavırları yeterliydi,vede sakin bir özveri ile yaptılarda..Şimdi ise aynı durum benim için geçerli olmakta.. Marka fanatiği yapılmasından başka bir işe yaramayan tartışmalara gebe olan bu konularda bir daha yazmamaya gayret ederim. Markalara önem veririm lakin,Öyle bir takıntım yok..Ayrıca senin aracının,vergisi,yakıtı elbette seni ilgilendirir..bana veya kime ne..Mesele uslup sa onda da bir yanlış yok.. ee sorun nedir o halde?? Bu forumda mesaj yazmamızmı?? Amerikan Jeep kullanmayanlar yazmasın diye özellikle belirtin bari oldu olacak,kimse yazıpta aşağılanmasın..<br />
Herşey gönlünüzce olsun dileklerimle diyebileceğim..<br />
Kemal Sarıgül<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ates" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ates' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
kemal bey hayırdır jeep alıcaksınız galiba ,kamuoyu yoklamasımı yapıyorsunuz !!! <br />
55 araç sahibinin yakıt konusunda sesi çıkmıyor dikkat ediyorum en az 3 msj dır aynı konuyu üsteliyorsunuz aynı msj atıyorsunuz ve arkadaşlarımız size şaka yollu cevap veriyor. ama benim aracımın yakıtı ve vergisi beni ilgilendir hiç kimseyi değil !!! ben seviyorum aracımın 25 litre yakmasını ve çünkü 5.2 V8 kullanıyorum sesi bile yeter bırakın kendisini ,keşke 5.9 olsaydıda 30 litre yaksaydı helal olsun benim ve bizlerin aslanlarına .<br />
gelelim vergisine, benim bi lafım vardır aslan besliyen yemini düşünmez diye unutmayınki tüm kediler aslan familyasındandır ama en büyük kedi bile aslan yavrusu kadardır !!! siz canınızı sıkmayın aslan besliyen yemini ,suyunu ve vergisini düşünmez.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>