1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,918
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

Doğru söz....

Aks en basit malzeme... Kayalarda ya da Anıl otoda her zaman olan bir malzeme... şaşırdım...

Series 3'ün şuanki durumunu bilmiyorum Ender, ama emin ol, araziye uyarlanmış D1 de pek konforlu olmuyor. Artısı klima, elektrikli camlar felan.

Etiketler

Engin Td5'i sana satacağım gibi geliyor
DI'e her türlü atraksiyonu yapan birinden gelen önemli bir yorum sevgili arkadaşlar..

Naci abi sorma gördüm senin v8 allah nazardan saklasın rüyama giriyor,

tısır tısır gidiyor maşallah böyle sanki oraya bir leopar sokmuşun gibi ; aklım çeliniyor, ne diyeyim ki elimde makina sürekli hesap kitap, ki biliyorum huyum kötü ben ortalama ayda 3000-3500 km falan yapıyorum bindiğim series 3 le sürekli ona biniyorum, ve araç 0,225 max 0,250 tl yakıyor bu da ayda 750-1000 arası bir yakıt demek v8 0,75 yaksa 2000-2500 arasına çıkıyor bir tek bu düşünce var aklımda...

ama hani değer mi bence değer

Engin abi bir ara tam iki ay bulamadık ne anıl oto ne kayalar bayram abi sonra geldi de bulunur oldu,

bu arada seninle de tanışmak istiyordum maşukiye de gözlerim aradı ama gelmemişsin bir daha ki sefere inşallah beraber olurz.

serdar satarsan ne alıcaksın ?

maalesef gelemedim Ender. annem omuriliğinden sakatlandı. o haftasonum felaket geçti.. neyse ki şuan daha iyi durumda.

günler uzun, arazi de bir yere kaçmıyor. bir şekilde buluşuruz.

Şu D1 , D2 olayına girince aklıma takılan bir soruyu hatırladım. 3.9 D1, 4.0 D2, ve Td5 in otomatik şanzımanlarının reaksiyon süreleri aynı mıdır?

Uzunca bir süre D1 kullanırken bir sıkıntı hissetmemiştim. 4.0 D2 yi kısa süre kullandım ve pek sıkıntı yok gibi hatırlıyorum. D2 td5 e oturduğumda, vitesi R den D ye aldığımda örneğin, şanzımanın reaksiyonu için çok süre geçiyor gibi geldi.

Merak işte

Kürşad sorma Nihan Tüp düşmanı ve beni de çok iyi tanıyor ; eğer ben v8 alırsam disco olsun veya Series 3 e atma çabalarım olsun, 3 ay sonra benim ona sıralı sistem atmaya kalkacağımıda biliyor ve hiç tüp istemiyor

Onun üzerimde ki baskısı TD5 seçiminde çok ibrenin yönünü değiştirmeye yönelik ama bir şans var o hiç V8 kullanmadı ne demek istediğimi anlatınca anlamıyor ben ona bir fırsat bir kaç gün V8 kullandıracağım ondan sonra bir daha konuşacağım

ben baya v8 kullandım ondan indikten sonra bir süre her bindiğim araç eşşek miş de gitmiyor gibi geldi etkisi zor geçiyor yani

Satarsam bir LR alacağım kesin ama hangi LR ?

Engin abicim Geçmiş olsun çok acil şifalar dilerim, tabiki gezecek dağ tepe bitmez, inşallah bundan sonrakilerde birlikte gideriz.

En içten şifa dileklerimle anneye

endy' Alıntı:
Engin abicim Geçmiş olsun çok acil şifalar dilerim, tabiki gezecek dağ tepe bitmez, inşallah bundan sonrakilerde birlikte gideriz.

En içten şifa dileklerimle anneye

teşekkür ederim.

ender

eşinin lpg çekincesini anlayamadım, iyi bir yere yaptırılırsa ve iyi bir marka seçilirse ( ki artık kötü olanı yok) dünyanın en temiz ve güvenli yakıtı...

benim araçlar 20-22 lt /100 km yakıyor x 1,54 tl = 340 krş / km

Ha ha....
Ordu Defender'ı da cazip tabi bir şekilde
Ne de olsa 300Tdi.

Ender v8 ini hiç kullanmadım bende disconun, ama iş arazi aracı oldugunda ve uzun yol gitmek oldugunda hep dizeller ilgimi çekti eskiden beri. Ve malesef bende hala tüplü araç olayına alışamadım. v8 lerin sesini duymak banada çok keyif verdi buluşmada ama benim arabanın turbo sesinede bayılıyorum