Alfonse
Zirve
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)
Haymanada' ki dere geçişiniz zaten 1 numara.....
Sizi tanıdıktan sonra YouTube' daki "women drive" searchword' lü videoları pretesto amaçlı seyretmiyorum, atlıyorum
Ankara' da Jin.Op.Dr. Esin hanım var (Arkadaşımdır kendisi, şimdi bebeği oldu. Buradan, bu vesileyle tebrik ederim ) Std binek arabasıyla, şık kıyafetiyle, topuklu cicileriyle işten dönerken caddeci çakallarla oynuyor, sonrada durdurup azarlıyor
3500 devirin altında vites büyüttüğünü görmedim...
Sizleri takdir ediyorum...
Sağlıcakla...
Sizin yakın arkadaşınız bi bey, gaza çok basarak kullandığınızı söyledi, düzce de tanışmıştım....SDC' Alıntı:.....................
Geçenlerde tasarruf yapalım dedik, benim arkadaşım olan bir hanım, eşi ve ben birlikte seyahat ettik. Arkadaşım, eşine hız konusunda o kadar müdahale etti ki kendi aracımla gitmediğim için bin pişman oldum...
Bir an arkadaşımın ağzını bantlamak ve kocası ile ikisini arka koltuklara oturtup aracı kullanmak geçti içimden ;D ;D ;D
........................
Haymanada' ki dere geçişiniz zaten 1 numara.....
Sizi tanıdıktan sonra YouTube' daki "women drive" searchword' lü videoları pretesto amaçlı seyretmiyorum, atlıyorum
Ankara' da Jin.Op.Dr. Esin hanım var (Arkadaşımdır kendisi, şimdi bebeği oldu. Buradan, bu vesileyle tebrik ederim ) Std binek arabasıyla, şık kıyafetiyle, topuklu cicileriyle işten dönerken caddeci çakallarla oynuyor, sonrada durdurup azarlıyor
Sizleri takdir ediyorum...
Sağlıcakla...