1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,650
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)

SDC' Alıntı:
.....................
Geçenlerde tasarruf yapalım dedik, benim arkadaşım olan bir hanım, eşi ve ben birlikte seyahat ettik. Arkadaşım, eşine hız konusunda o kadar müdahale etti ki kendi aracımla gitmediğim için bin pişman oldum...
Bir an arkadaşımın ağzını bantlamak ve kocası ile ikisini arka koltuklara oturtup aracı kullanmak geçti içimden ;D ;D ;D
........................
Sizin yakın arkadaşınız bi bey, gaza çok basarak kullandığınızı söyledi, düzce de tanışmıştım....
Haymanada' ki dere geçişiniz zaten 1 numara.....

Sizi tanıdıktan sonra YouTube' daki "women drive" searchword' lü videoları pretesto amaçlı seyretmiyorum, atlıyorum :smiley:

Ankara' da Jin.Op.Dr. Esin hanım var (Arkadaşımdır kendisi, şimdi bebeği oldu. Buradan, bu vesileyle tebrik ederim ) Std binek arabasıyla, şık kıyafetiyle, topuklu cicileriyle işten dönerken caddeci çakallarla oynuyor, sonrada durdurup azarlıyor :smiley: 3500 devirin altında vites büyüttüğünü görmedim...:smiley:

Sizleri takdir ediyorum...

Sağlıcakla...

Etiketler

Alfonse' Alıntı:
Katılıyorum, zekanızı takdir ettim...:smiley:
Saygılarımla...
:smiley: :smiley: :smiley:

Alp Bey,

Çok içtenlikle söylüyorum; keşke sizde aramıza katılsaydınız :'( Forumlarda yapmış olduğunuz sohbetler, konulara espirili yaklaşımınız en önemlisi zekanız.... Umarım en kısa zamanda görüşür ve çamurlanırız.

Sevgi ve saygılarımla.

ates' Alıntı:
arkadaşlar nekadarda birbirimize sataşmalarımız olsada, ki bu bence işin tuzu biberi hepimiz aynı sevdanın sevdalısıyız :D hepinize kazasız belasız bol keyifli bir gezi dilerim bolbol resim bekliyoruz hepinizden ;) istanbul ve ankaradan gelen tüm arkadaşlarımıza hayırlı yolculuklar dilerim..

cüneyt abi size emanetimizdir ona kuzu yayla'da iyi bakın :D :D :D

Ateş Dostum,

İyi dileklerin ve içtenliğin için teşekkürler. Gezenbilir ailesinin bir ferdi olmaktan ve bu ailenin bireyleriyle paylaşım yapmaktan çok ama çok mutluyum. Cüneyt abi, son dakikada çıkan tüm aksiliklere rağmen büyük bir fedekarlık yaparak bizlerle olmaya karar verdi. Sağolasın Cüneyt abi... Keşke sende aramıza katılabilseydin.

Emanetiniz için endişelenme, yaptığı fedakarlığa pişman olmayacak ve ona iyi bakacağız.

Gözün arkada kalmasın :smiley:

Sevgiler,selamlar

.......
..........
...
Sizin alıntı yaptığınız mesajımı okumadan değiştirmiştim....
Saygılarımla...
:smiley: :smiley: :smiley:
Alp Bey,

Çok içtenlikle söylüyorum; keşke sizde aramıza katılsaydınız :'( Forumlarda yapmış olduğunuz sohbetler, konulara espirili yaklaşımınız en önemlisi zekanız.... Umarım en kısa zamanda görüşür ve çamurlanırız.

Sevgi ve saygılarımla.

..Hakan Bastoncu..

Saygı bizden.....
Görüşmek Ok.. Ama çamur çok kir yapıyor :smiley: Kayada çok sert :smiley: Ben hala off-road konusunda karar veremeyecek kadar koşulsuzum :smiley: :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Alfonse hadi abicim eve dön eve dön!, JeEp' e dön! geç oldu... Acıkmadın mı sen daha !
Misafirlik çok keyifli, bi bilsen.... Disco alcam, seni misafir etcem, görürsün :smiley:

Benim sözümden çıkmazsan kahkaya boğulursun yaşamında, emin ol.... :smiley:

İkinci araç olarak okey. Bineriz gezeriz. Land gezilerine gideriz. Ama yok ZJ yi satıp alacaksan bilelim. Ona göre davranalım. Bu son mesaj olsun mesela sana dair.. :mad:

alpaslanepli' Alıntı:
İkinci araç olarak okey. Bineriz gezeriz. Land gezilerine gideriz. Ama yok ZJ yi satıp alacaksan bilelim. Ona göre davranalım. Bu son mesaj olsun mesela sana dair.. :mad:
Araç sayısı önemi değil,
Önemli olan dost sayısı,
***Sen birinci sıradasın****

Alp çiçeklerin ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim :smiley:

Yarın ben de geziye katılmaya karar verdim ama jeep gezisine de katılacağım, orada görüşürüz umarım...

Selamlar :smiley:

şiiişttttttttt bizim tayfa biraz ortalığı boş bıraktım neler yapmışsınız :mad:
hadi yatıcak amcalar herkes evine alppppp ,alphonse hadiiiii çabukkkk :mad: :mad: :mad: :mad:

liste güncellendimi ?
dükkan temizmi ?
yerleri süpürüp,masaları düzenledinizmi?
malum birazdan gelir misafirler :D

SDC' Alıntı:
Alp çiçeklerin ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim :smiley:

Yarın ben de geziye katılmaya karar verdim ama jeep gezisine de katılacağım, orada görüşürüz umarım...

Selamlar :smiley:

Ric caa aaa aaAAAaaa,

İstanbul koşullara uzak... :smiley: Çabalıyorum, kendimle bile savaşıyorum bu uğurda :smiley:

İnşallah....

Arkadaşlar,

Yarın çok erken kalkacağım. Dinç ve dingin olmam gerekiyor, malum açık hava ve off road adamı dağıtıyor :smiley: Yarın bizimle olan tüm arkadaşlarıma ve bizim sevdamızda olan tüm aile fertlerine kazasız, hayırlı yolculuklar diliyorum.

İyi geceler...

HakanBastoncu' Alıntı:
Arkadaşlar,

Yarın çok erken kalkacağım. Dinç ve dingin olmam gerekiyor, malum açık hava ve off road adamı dağıtıyor :smiley: Yarın bizimle olan tüm arkadaşlarıma ve bizim sevdamızda olan tüm aile fertlerine kazasız, hayırlı yolculuklar diliyorum.

İyi geceler...

Ben gezinin yarın olduğunu hesaba katmadım. Dünkü yoğunluğa göre pişirdim kuruyu pilavı. Siz şimdi erkenden yatarsınız. Elde patladı yemekler iyimi.. Ustalar yaktı çıramı abeyyy!!

alpaslanepli' Alıntı:
Ben gezinin yarın olduğunu hesaba katmadım. Dünkü yoğunluğa göre pişirdim kuruyu pilavı. Siz şimdi erkenden yatarsınız. Elde patladı yemekler iyimi.. Ustalar yaktı çıramı abeyyy!!
Genemi kuru ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri