1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,654
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)

Tempus' Alıntı:
İstanbuldan gelenler için ön buluşma noktaları olucakmı, birlikte yol alalım diye yoksa sadece maşukiyedemi buluşulacak

08:15 te Otoyol Pendik sapağından sonraki OPET te buluşalım demiştik. 10-15 dakika ihtiyaç ve yolluk alışverişinden ve merhabalaşmadan sonra 08:30 da yola çıkılacaktı.

Bunda bir değişiklik olmadı bildiğim kadarıyla.

Etiketler

Tempus' Alıntı:
İstanbuldan gelenler için ön buluşma noktaları olucakmı, birlikte yol alalım diye yoksa sadece maşukiyedemi buluşulacak

Merhaba,

Alıntı sahibi: e.postacı, Tarihi: 06 Mayıs 2009, 17:15:57
Nejat abi ve yavuz abi varsa benimde orda olmam lazım.Nejat abi gidişte paslaşalım istanbul gurubu olarak konvoy yapalım..

Heralde en kalabalik katilim Istanbuldan olur. Pendik sapagindan hemen sonraki OPET iyi bir toplanma yeri. Biraz erken bi saatte bulusmak gerekecek. Saat kacta yola cikmak uygun olur acaba?

Yukarıdaki dialog geçerli sanırım.

Ben, eşim ve Cüneyt-Yasemin Avdan arkadaşlarımızla buluşacağız. Tahminim 90 / 110 km süratle ilerleyen konvoyu yolda yakalarım düşüncesindeyim. Şayet telsiz bağlantınız olmazsa özelden cep numaramı yazıp sizinle yolda denk gelebiliriz. Disco II gayet süratli bir araçtır bilirim Sizi göremeyebilirim de :smiley:

Görüşmek üzere

90-110 beni aştı :smiley: 80-100 diyeyim...

hakan

merak etme, yavaş yavaş gi, o konvoy 90-110 km sürat yapamaz...

cipci naci

Naci Abi,

Bildiğim iyi oldu. Fazla sıkıştırmadan tatlı tatlı gelirim. İstesem de sürat yapamayacağım. Gaza her bastığımda arabadaki H.D.V.V.S ( HANIMIN DIRDIRI VIR VIRI SİSTEMİ ) arabanın hızını kesiyor ;D

Sevgiler,selamlar

Hakan ne şanslısın ki, araban basınca gidiyor... bahsi geçen sistem araç içinde aktif olmadığında, gerekli ölçüde basabilirsin... ya hali hazırda ne gücü ne de vır vır sistemi olmayan bir araba kullanıyor olsaydın? o zaman kendi dırdırını kendin yapıyor olacaktın :smiley: pek bi sıkıcı... :smiley:

concrete' Alıntı:
08:15 te Otoyol Pendik sapağından sonraki OPET te buluşalım demiştik. 10-15 dakika ihtiyaç ve yolluk alışverişinden ve merhabalaşmadan sonra 08:30 da yola çıkılacaktı.

Bunda bir değişiklik olmadı bildiğim kadarıyla.

tamam o zaman bende orda olurum
:smiley:

hakan

ben o sistemi hiç taktırtmadım o yüzden ne kadar etkili olduğunu bilemiyorum... :smiley:

edaghan' Alıntı:
Hakan ne şanslısın ki, araban basınca gidiyor... bahsi geçen sistem araç içinde aktif olmadığında, gerekli ölçüde basabilirsin... ya hali hazırda ne gücü ne de vır vır sistemi olmayan bir araba kullanıyor olsaydın? o zaman kendi dırdırını kendin yapıyor olacaktın :smiley: pek bi sıkıcı... :smiley:

Abi gidince de yakıyor be namussuz ;D Konu başlıklarında attık rüzgarı V-8 diyerek, şimdi geri adım atamıyorum :smiley: LRO MAGAZIN dergilerini geziye gelirken yanımda getireceğim. Land Rover SANTANA modelinde bulunan dizel makina çoook hoşuma gitti. Adamlar 2.8 IVECO veya ISUZU dizelleri hop diye oturmuşlar Defender'a, RRC'e. Kısmet olur görüşürsek V-8'i denemeni isterim, söylediğin gibi tadı bambaşka.

Selamlar

sağol... ruh ve beden sağlığım açısından denemesem daha iyi... :D

ndoganci' Alıntı:
hakan

ben o sistemi hiç taktırtmadım o yüzden ne kadar etkili olduğunu bilemiyorum... :smiley:

Ben de o sistemden taktıracaktım ama senin araç kaldırmaz dediler... V8 olması gerekiyormuş. Benim araçta aktif hale getiremezmişim :(

Abilerim,

Dua ediyorum çook derin dere yoktur diye... Varsa, V-8 değil W-16 dahi olsa bir anda 3 silindir Suzuki Maruti gibi oluyor, tüm beygirler çingene atı durumuna düşüyor :D Bu arada flashdisc getirirseniz Camel Trophy'leri Lap-top'tan aktarma yapabilirim.

Selamlar.

TD5 Disco yu baya test etme şansım oldu artık, ve bir depo ile 1000 km ye yakın gittim 225-250 arasıda yakıt tutuyor aşşağı yukarı, ekonumik sınırları zorlarsam 300 e kadar yolu var 1000 km için, uzun yolda. 178 000 de olan bir araç ve o gövde için umduğumdan iyi çıktı 1 ayda 6000 km den fazla uzun yol yaptım.

Geçen gün Anıl oto da bir defender gördüm TD5 motorluydu acayip beğendim onların piyasası kaç para acaba, duyduguma göre onları alan satmıyormuş pek 2. eli yok dediler

ndoganci' Alıntı:
hakan

Bu konuda yazılanlar içimi daraltmıştı...

Oh be nihayet, takdir ettim sizi Naci Bey :smiley:

rica ettim, takdiri hak edecek birşey yazmadım yaw... bu konu çok derin, jeep / Rover tartışmasını tercih ederim...

bu arada bir dahaki LR buluşmasını bursa civarlarında yaparsak sanırım İzmir gurubunuda organizasyona dahil edebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri