1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzbgr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 289
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,634
Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)

mrf46' Alıntı:
gittiğimiz her yerde dostlarında seni soruyorlar oğuz baba
başkanım gelmeyi gerçekten çok istedim dostlarla olmayı " Aygır " 5.9 v8 le kumsalda çoçuk gibi oynamayı
ama işlerimin yogunlugu sebebi ile katılamadım ama eminim ki siz benim yerimede oynadınız, dostlarla beraber oldunuz

Etiketler

o zaman işlerini ayarla 2 hafta sonra seni tarsusa kaynaşmaya götürüyorum aygırı deneyeceğiz

mrf46' Alıntı:
o zaman işlerini ayarla 2 hafta sonra seni tarsusa kaynaşmaya götürüyorum aygırı deneyeceğiz

baskan baskan benı vurmasan olmuyor degıl mı ıstanbuldayım gibi gorunuyor. ama pazar sabahı doner pazartesı gerı gıderım

oguzbgr' Alıntı:
baskan baskan benı vurmasan olmuyor degıl mı ıstanbuldayım gibi gorunuyor. ama pazar sabahı doner pazartesı gerı gıderım
ben anlamam valla oğuz baba daha 2 hafta var ayarla işlerini

Sefa bey,
aklınız da olsun.. Forumlarda "büyük" harf "yüksek sesle bağırmak" anlamına geliyor. Bu nedenle "bağırmak gerekmedikçe" kullanmıyoruz.. Tabii, bağırmak istediğiniz de.. o zaman başka ;-)) selamlar, reha

reha bey aydınlatma için teşeküürler bırakın sanalda bağırmayı bu etkinliğin heyecanından gercek hayatta sesim kısıldı bağıramıyorum maalesef sevgiler kahramanmaraştan

Arkadaş, süper bir defender daha buldum ve şu şero'yu elden çıkartsam hemen operasyonu da yapacağım : )) Mayıs'a kesin bir araba (Beyaz VX80) katılıyoruz bizim konvoya Tarık buradan, amma velakin ben defender'ime kavuşmak, el ayak yağlı paslı Maraş'a Defenderimle varıp tatlımı öyle yemek istiyorum orada : ))))

umarım kavuşursun ve hakkaten burda tatlıya dostluğa doyarsın bu arada en uzaktan gelene özel hediyemiz var km'leri sıfırlayın gelirken ;D

başkan vx80 kim yolda ayarımızı bozmasın bizim
allahın izniyle kavuşacaksın defenderine ve garajda kıratla beraber hazırlayacaz onu

heyecanla bekliyoruz..gördüğüm kadarıyla son zamanlardaki en büyük dostluk ortamı olacak bu organizasyon