1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzbgr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 289
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,507
Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)

bu hafta sonu maroff un off road oyunlarının baslayacagı söyleniyor bayilerden aldıgım bilgiye dayanıyorum bir ay daha süresi var gözüküyo takvime göre tarih geriye mi cekildi yoksa dedikodu mu bilgilendirirseniz sevinirim. aracımız olmamakla beraber izleme keyfini yasamak istiyorum en azından

Etiketler
Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)

DOSTLARIMIZDAN VE OFF-ROAD’CU BÜYÜKLERİMİZDEN GELEN YOĞUN ISRAR , İYİ NİYET CABASI VE GÜZEL TEMENNİLER ÜZERİNE KAHRAMANMARAŞIMIZDA BİRER AY ARA İLE ARD ARDA 2 ETKİNLİĞİN OLMASI VE KARADENİZDEKİ ETKİNLİKLERİN TAM ORTASINA GELMESİ MÜNASEBETİYLE , MARAŞA GELMEK İSTEYEN TÜM CAMİADAKİ DOSTLARIMIZI YORACAĞI VE HANGİ ETKİNLİĞE GİTSEK DİYE ARADA BIRAKACAĞINDAN DOLAYI ETKİNLİĞİMİZİ SİZ DOSTLARIMIZI DÜŞÜNEREK DAHA İLERİKİ BİR TARİHLERE ALMAYA KARAR VERMİŞ BULUNMAKTAYIZ.GÖSTERECEĞİNİZ ANLAYIŞTAN DOLAYI TÜM DOSTLARIMIZA , BİZLERİ BU YOLDA YALNIZ BIRAKMAYAN SPONSORLARIMIZA VE GEREK TELEFON GEREKSE MESAJLARI İLE BİZLERİ MOTİVE EDEN YANIMIZDA OLMAYA ÇALIŞAN TÜM OFF-ROAD CAMİASINDAKİ ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ...
MAROFF YÖNETİM KURULU ADINA
M.SEFA TANRIVERDİ