Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)
vayy vayy hemşerilerime bak maşallaah maşallah , kahramanmaraş turan mahalleli olarak maraşı hiç göremeyen ben, inşallah bu org memleketımı gezecegım, inşallah aksılık cıkmazsa bende katılacagım
maroff stıckerınıda l200 ume yapıştırıp ankarada övune övune boy gosterecegım inşalllaaahhh
gezenbilir için mi facebook için mi anlamadım kusura bakma. Facebook da bizim Aydın kardeşimiz olayların farkında olmayarak bir miktar fotoğrafa Maroff yazmış ;D kastettiğin buysa, haberi yok olaylardan. Burası için ise, ben kullanmışımdır, yine sizin hemşehriniz. Bu kadar da yapmayın artık ;D
mserdemir' Alıntı:
vayy vayy hemşerilerime bak maşallaah maşallah , kahramanmaraş turan mahalleli olarak maraşı hiç göremeyen ben, inşallah bu org memleketımı gezecegım, inşallah aksılık cıkmazsa bende katılacagım
maroff stıckerınıda l200 ume yapıştırıp ankarada övune övune boy gosterecegım inşalllaaahhh
jeep' Alıntı:
gezenbilir için mi facebook için mi anlamadım kusura bakma. Facebook da bizim Aydın kardeşimiz olayların farkında olmayarak bir miktar fotoğrafa Maroff yazmış ;D kastettiğin buysa, haberi yok olaylardan. Burası için ise, ben kullanmışımdır, yine sizin hemşehriniz. Bu kadar da yapmayın artık ;D
1 İNCİ KAHRAMANMARAŞ MAROFF OFF-ROAD OYUNLARI PROGRAM AKIŞ ÇİZELGESİ 26 MAYIS 2012 Cumartesi
10:00-11:00 saaatleri arasında KAHRAMANMARAŞ Fuar Alanı(KAFUM) Adana Yolu 1.Km-Yeni Otogar Karşısı önünde tüm ekiplerin buluşması
11:00-14:00 Panaromik Şehir turu
14:00-17:30 Kamp Alanı Genel kısa brifing , parkur tanıtımı, Off Road Kulüp ve Derneklerinin Tanışıp Kaynaşması
17:30-18:30 Serbest zaman ve KAPIÇAM Orman Parkına kamp alanı yerleşimi
18:30-21:00 Restoranta hareket , akşam yemegi
21:00-00:00 arası MAROFF Başkanı M.Sefa TANRIVERDİ’nin konuşması ve Canlı Müzik-Eğlence ve Sürpriz Hediye Çekilişi 00:00-… Yöresel çorba İkramı
NOT: 14:00-22:00 saatleri arası yarışacak araçların Kayıt işlemleri tamamlanacaktır 27 Mayıs 2012 Pazar
07:30-09:00 arası Kahvaltı
09:00-10:00 Son Hazırlık ve MAROFF RESCUE aracının parkur turu
10:00- Yarış START
14:00-15:00 Öğle Yemeği
15:00-16:00 Ödül Töreni
16:00- Misafirlerlerin Uğurlanması
Konaklama için farklı alternatif mevcuttur. İsteyen arkadaşlar KAPIÇAM kamp alanında kamp atabilirler veya Otellerde konaklayabilirler. Şehir merkezindeki otellerde konaklama için yardımcı olunacaktır.
Tüm off road seven dostlarımızı şenliğimize bekliyoruz