1 Ocak Sabahı Milli Piyango Talihlisi Sizsiniz, Hayalinizi Paylaşır mısınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,121

Etiketler
Ynt: 1 Ocak Sabahı Milli Piyango Talihlisi Sizsiniz, Hayalinizi Paylaşır mısınız?

dursun abi çok nitrodan kime zarar gelirrr ;D ;D ;D ama şaka bir yana usa dakiler gibi çok büyük bir oto tamir bakım modifiye merkezi açarım kalan paraylada bir tane daha nitro alırım ;D ;D ;D ;D

Ynt: 1 Ocak Sabahı Milli Piyango Talihlisi Sizsiniz, Hayalinizi Paylaşır mısınız?

Tamam ama İstanbul'da olursa Ankara'dan gelecek olanların uçak biletlerini de dahil edelim buna ;D

evedilaz' Alıntı:
gezenbilire yakışır sıkı bi yiyenbilir etkinligi nasıl
ya çıkarsa:smiley:))))))

ömrümü7ler' Alıntı:
daha ne istiycen abi allahını seversen :D
tabi kapıda 2 tane defender var ve yukarlarda kar kalınlıgı 50 santim oldu ama ben evdeyim herşey duygusal yarın iş var ah bi çiksa

yiyenbilir etkinliği ne güzel olurdu. :D
bana çıkmayacağına göre denize çıkma şansı artıyor.

bende fanusun içinde sigara içen bi abimizi (türküz ya) tv de göreceğiz diye hayal kuruyodum :D
yaşar abi hemen bir bilet al. :D

Benzin aldıkça,markete gittikçe bedava bilet alıyoruz, para çıkarsa hepinize kavurma yaparım......+ içecek açık büfe........

Hayallerin hayal olarak kalmaya mahkum oldular Yaşar :smiley:

yasarergun' Alıntı:
ben hayatımda hiç bilet almadım sanırım bundan sonraki hayatımda da almayacağım
:D uzaya gitme porocesi de bir başka dünyaya kaldı vesselam :D :D

ceranus' Alıntı:
Hayallerin hayal olarak kalmaya mahkum oldular Yaşar :smiley:

Şimdiye kadar hayal ettiklerimden elde edemediğim pek az şey olmuştur onlar da gerçekleşeceği günü bekliyor. Uzaya gitmek hiç fena olmaz ama meşakkatli iş be :D tabi olayda rus tekelinin olması b ir başka sorun bi tane dolmuş var tek kişi alıyorlar vs vs

onun yerine LR defenderla iran ortaasya doğu turkistan uzak doğu ve avustralya güzergahını yapmak daha mantıklı ve ulaşılabilir bir uğraş gibime geldi.

evet arkadaşlar saat 00:45 itibari ile bende bi icraat yok
sizde ne var bilelim :smiley:))

bende bi şey zaten olmazdı ,
ortalamanızı yükseltmek için ben bilet almamıştım :D
ama herkes burda galiba bizden kimseye çıkmadı... :D

biletlerede bakmadım oyalanıyorum gece bitsin sabah olsun öğlene doğruda çocuklarımı alıp .......uludağa çıkmayı planlıyorum kısmet olursa hepiniz için ciherlerime bir dağ havası çekerim ;D ;D ;D

Yaşar demek bilet almayanlara çıkıyor bu büyük ikramiye :D yaşasın bende listeye bakayım bana da çıkmış olabilir ;D ;D ;D

yasarergun' Alıntı:
bana çıktı da gece 2 itibari ile sitede görüntü vererek kendimi kamufle ediyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

Çevrimiçi üyeler