1 Soru 1 Cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 859
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: 1 Soru 1 Cevap

cvp-1: Lastik tipleriniz aynı senin mogun ki daha boylumu desem :D ne desem ;D Yani senin mogun lastikleri daha... daha ... ince. Yine söylemek istediğimi aktaramadım. Biraz da çok kitap okumam lazım.. :(

bizimkinin ön lastiklerinin yeri değişik.sağ solda,sol sağda.bu nedenle ön taraf ters v desenli.ilker abinin araçta 4 lastik de normal düzende.

Aferim babasının oğlu
''çavuş desen'' denilen bu profiller
tarımda,off-road'da madencilikte ve askeriyede en çok kullanılan tiptir.Bir kum ve kömür ocağı sahibi arkadaşım ön lastikleri ters yüz edersem,iniş ve çıkışlarda ve ileri-geri gidişlerde daha başarılı olacağımı ve lastiklerin daha iyi tutunacağını söyledi.Düşündüm ve ''V'' profili nedeni ile çok da mantıklı geldi.Uygulayınca da ne kadar haklı olduğunu gördüm.Zaten kendi iş makinelerinde bu sistemi uygulayarak deneyim sahibi olmuşlardı.

Daha sonra Alman'ların da bu sistemi kendi unimoglarında (özellikle ormancılık sektöründe çalışanlar) sıklıkla kullandıklarını gördüm.

ilk fırsatta ilker'inkileri de değiştirticem.
serdar yaklaştın ama bulamadın,ayrıca her iki mogunda lastik ölçüleri aynı 12.5 R 20

Nadir Amca konuya değinmişken ilgili bir soru soruyum. Unimoglar da en hem şehiriçi hem şehirdışı kullanım için en ideal lastik deseni hangisidir. Sizler bu konuda daha tecrübelisiniz. 8)
(ses açısından da, performans açısından da soruyorum.) 2 cevap istiyorum yani. :D

abi ben de o yüzden şasi farklı dedim ya ;D sen dikkatli göz deyince ;) benim gözlerim iyidir :D ama bence bariz belli senin şasinin uzun olduğu dikkatli bakınca

Mert,evet şaseler farklı,ama bende ''dikkatli bir çift gözü özellikle söyledim,çünkü görünen bir şeyi katetmiştim.
Ayrıca iki tip arasında şase boyu farkı sadece 60 cm.Bunu çıplak gözle veya resimden anlamak için ancak profi olmak gerekir diye düşünüyorum.

Araç tanıdık geliyor mu?

waatme2.jpg

my.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR