1 Soru 1 Cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 859
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,966
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1 Soru 1 Cevap

çamurluklar, ön ızgaranın üzerindeki mitsubishi amblemi ( silinmiş ::smiley:) boyu kapı şekli...
Nadir abi hem japonya hemde Japonyada Jeep görmüşlüğümüz var yani ;D
Otobanda giderken 3 tane japonu ikna edip, durdurup, yağmurda takım elbiselerle inip, adamları çamurlara bastıra bastıra aşağıdaki (tam ortada) bordo jeep'e bakmak herkesin yapacağı iş değil ;D... neden baktığımı da anlatamadım zaten, onlarda o süratte nasıl gördüğümü daha çok sordular...ee algıda seçicilik ....detay fotolarda olucak bir yerlerde ::smiley:

Doğru söylüyorsun , bu iş bir hastalık.Alman forumunda koyduğum Cumhuriyet Bayramı resimlerimizde İlker'in U406'sı için bu aracı imal eden ülkenin vatandaşı bile ''Bu bir U417'dir '' deyip aklınca benim yanlışımı düzeltmeye kalktı.Sonrada '' pardon , pardon Herr Nadir , iyi bakmamışım , bu kar küreme için imal edilmiş bir U406'dır '' deyip özür diledi. ;D
Garibim bilmiyor ki ,ben nerede bir unimog görsem , takım elbise ve kravat ile altına yatıp bizzat şase no.sundan modelini çıkartıyorum. :D

Dedik ya , hastalık işte.Allah cümlesini ıslah ve iflah etsin.Amin.

Sana da tekrar bravo.Güya kurnazlık yapıp amblemi ben silmiştim. ;D

2. dünya savaşından sonra 85 yılına kadar Mitsubishi Japonya'da JEEP üretti... Pajero nerden geldi sandınız ;D

Orjinal

Japon

Bilin bakalım bu nedir? :smiley:

DeanPrice2.jpg

Evet hurda ama neyin hurdası? :smiley: Sol arka tarafta yanmış bir araç daha var. Onun kaportası duruyor, ama bunun kaportası tamamen yanmış, erimiş... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri